Şimdi Ara

g550 kurtarma??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün itibarıyla bir lenovo g550 aldım satıcı elemamn sistemi kendilerini kuracaklarını söylediler 50 dakka falan sürüyomuş tamam dedim bedne dolaşdım biraz almaya geldim pcyi bi sorun yok alabilirsiniz dediler aldım eve geldim ilk defa lenovo kullanıyorum kuratarma tuşu die bişi war acaba o kurtarma tuşunda yedekleri şuan mevcutmu ben hiç doıkunmadım ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceka60 -- 21 Ocak 2010; 19:39:01 >

• Öncelikle hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
    Bilgisayarınız ile birlikte kurtarma dvd leri verilmediği için fabrika ayarları dahilinde harddiskinizin bir bölümü kurtarma ve sürücüler için ayrılmış bulumda olması gerekiyor. Yani gizli bir bölüm olan "EISA yapılandırması" kurtarma işlemi için, D sürücüsü "driver" ların bulunduğu alan için ayrılmış durumda. Bilgisayarınızda herhangi bir sorunla karşılaştığınızda fabrika ayarlarına geri dönmek için kullanabilirsiniz. Ayrıca kendi recovery dvd leriniz kendiniz hazırlamanız gerekiyor. Bu olayı "OneKey Recovery" özelliğini kullanarak gerçekleştirebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.