Şimdi Ara

G700s Pil Çabuk Bitiyor? (Başka bir pil alsam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aşağı-yukarı 1 aydır g700s mouse kullanıyorum, fakat pili çok çabuk bitiyor.. İçinde ki pil yerine daha güçlü bir pil alsam çözüm olur mu? Başka bir pil, daha güçlü bir pil takmak sıkıntı yaratır mı? Önerileriniz nelerdir?

• PVH kullanıcısına yanıt
    G700 / 700S malesef çabuk pil tüketmesi ile meşhur mouse lardır. Yüksek kapasiteli pil kullanmanız azda olsa kullanım sürenizi arttıracaktır. Ben şarjlı pillerle, bittikce değiştirerek kullanıyorum. Kendi usb/şarj kablosunu kullanmıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarjli pilleri nasil sarj ediyorsunuz hocam bilgi verebilirmisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Pil şarj cihazıyla. Toplam 10 tane pilim var, dönüşümle olarak kullanıyorum. Bittikce 4 lü gruplar halinde şarj ediyorum.

• Butun sarjli piller bi mousela uyumlumi? Yoksa ozel bi pil tipi falan varmi?

Şu an piyasada satılan standart AA boyutunda ni-mh bütün pilleri kullanabilirsiniz.

• Tesekkurler hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_predator

Şu an piyasada satılan standart AA boyutunda ni-mh bütün pilleri kullanabilirsiniz.

Hocam, g700s içindeki pil 1.900mAh değerindeymiş.. Google'da bakarken, teknoloji marketlerde 2.700mAh değerinde piller buldum (şarj edilebilir).. Sanırım 2.700'ün üstü yok (yada kolay bulunmuyor)..

1.900mAh ile 2.700mAh arasında kullanım olarak kaç saatlik bir fark olur tahminen?
    Genelde 2700 - 3000 gibi yazılan değerler gerçeği yansıtmıyor. Siz o değerlerin 200 mah altı gibi düşünün. Birde duracell, philips, varta gibi kaliteli bir markanın ürününü almaya çalışın.Tahminim kullanım süreniz 1/3 daha fazla olacaktır.

duracell'den başka pil takma biraz pahalıdır ama bu tarz teknolojik ürünlere takılarak tek pil o dur bana göre kaç kere denedim gördüm.

değeri yüksek bir pil alın ve deneyin onda bile çabuk gidiyorsa maalesef mouse'tan ve yapacak birşey yok mesela benim M705 ' e toplam 2 kendinden gelen 2 tanede ben aldım 3 sene mi ne oldu kullanıyorum ve kesinlikle abartı felan yok ama zaten kendisinde de yazıyor en uzun pil ömrüne sahip diye. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 18 Kasım 2014; 16:07:49 >
  • 1.2v 2500 luk duracell var yeni çıktı 5yıl ömrü var rat9 mause kullanıyom yıprandı için kullanmıyom artık g700s kullanıyom bu dedim pili aldınızmı rat9 gibi oluyor g700s ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2moon

1.2v 2500 luk duracell var yeni çıktı 5yıl ömrü var rat9 mause kullanıyom yıprandı için kullanmıyom artık g700s kullanıyom bu dedim pili aldınızmı rat9 gibi oluyor g700s ^^

Ne kadar süre bitmiyor şarjı? Bir de link var mı bu pil için?
  • bu arada g700s içinde 1.2v luk 1.9mah sanyo japon malı orta seviyenin biraz altı bir pil var bu piller gerçekten çok az süre dayanıyor ama dedim pillerle uçuyor mause

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2moon -- 25 Ekim 2015; 11:00:13 >
  • Daha kaliteli piller alabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.