Arkadaşlar ben yaza doğru ıyı bır klavye maouse alıcam klavye olarak aklım yatan G710+ var fıyatı 270 tl daha ucuzada bulanabılır sanırım bu urun ıszce ıyımıdır bu fıyata gore yada bu fıyatta la yerıne daha ıyı bır klavye olabılırmı? Klavyede aradığım ozellikler:Ergonomik olsun,wow tarzı oyunları pek oynamıyorum makro tuşlarının fazla abartı olmasına gerek yok,ışıklı olması da onemlı oncelıgımdır g710+ da bunlar oldukca fazlası oldugu ıcın tercıh ettım ama sızce doğrumu ? maouse ıcın de senseı raw dusunuyorum ama onerılerınızı beklıyorum?
Vatan'da %30 indirim var şu an 248 liraya geliyor, eğer alma düşüncesi varsa hemen git al en az 1 ay daha %30 indirim yapmazlar.
Mekanik ve sesli olduğunu unutmayın G710+ almayı düşünüyorsanız. Her ne kadar sessiz switchler bile kullanılsa gece yazı yazarken ve oyun oynarken normal bir klavyeden kat kat fazla ses çıkarıyor mekanik klavyeler. Artılarının yanında tek sıkıntısı bu. Benim gibi çoğunlukla gece oyun oynayan ve yalnız yaşamayan biriyseniz bir daha düşünün, denemeden de kesinlikle almayın derim.
Fıkrımı degıstırdım arkadaşlar Roccat ısku + kone xtd alıcam allah nasıp ederse:D hem set olsun
quote:
Orijinalden alıntı: nstcnl
Fıkrımı degıstırdım arkadaşlar Roccat ısku + kone xtd alıcam allah nasıp ederse:D hem set olsun
Güzel seçim.
sağolun hocam bıde almanyadan akrabalar alıcak ıkısı toplam 100 euro ya gelıcek :D