Şimdi Ara

G80 GTS 320 SLI 3DMARK TESTLERİ - 3DMARK 06 DA 18BİN PUAN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 9800GX2 8800GT SLI'den hizli degil ki niye oyle bir olaya girecen...

4200 civari puan aliyor E8400 4.3GHz
  • quote:

Orjinalden alıntı: annihilator

9800GX2 8800GT SLI'den hizli degil ki niye oyle bir olaya girecen...

4200 civari puan aliyor E8400 4.3GHz

Q6600 5300 puan alıyor 3.6 GHZ de zaten daha yukarı hızlara da çıktık ama kararlılığı yakalayamadık bu konuda yardım gerekiyor en yüksek kararlı hıza nasıl ulaşırım.
    zaten ufak bir kararsızlık içindeyim gx2 oyunlarda çok iyi iş çıkartıyor.

ricam şudur 8800GT SLI ve GX2 ayrıntılı inceleme gördüyseniz yada görürseniz bir link isterim.

düzenleme: birde nforce 650i için ufak bir korkum var 8x 8x meselesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BirTigin -- 26 Mart 2008; 3:21:58 >
  • GX2'yi iyi OC edebilecegini zannetmiyorum haywan gibi isinacaktir, zaten G92 GTS ile GT'nin performans acisindan ayni saat hizinda %1-2 civari farki war...

Tek farklari shader miktari oldugu icin normal, 64 shaderli 9600GT 112 shaderli 8800GT'nin cok altinda degilse GT de 128 shaderli GTSnin pek altinda olamaz...

Cift GPU'lar genelde crossfire/SLI versiyonlardan cok az bisey yavas olurlar.

Fekat 2 adet GT'yi 2. elde hem 570 YTL civarinda bulabilirsin hem de guzel OC edebilirsin, anakartin da musait... GX2 dedigin de 1 milyar filan, cok cok anlamsiz bir is yani, GT SLI'den muhtemelen yavas olacak bir sey icin

Ayrica NVidia chipsetlerde quadlar hic iyi OC olmuyor ozellikle 600'lerde. 650i'yle stabil 3.6 kullaniyorsan bence zaten limitlerine gelmissin gibi. Ben P35'te 3.6 3.8 arasi kullaniodum. Daha fazlasina zaten ne gerek olacak.
  • teşekkürler

işlemci 1.5 voltta 3.6 da gayet kararlı. demek daha fazla kasmaya gerek yok.
    gx2 ye gelince şimdilik zaten ne yapacağımız belli değil yaza kadar para biriktiriyoruz.
  • Netten arastirdim GX2, GTS SLI civari performans veriyor ortalama olarak, yani GT SLI'den %5 civari hizlidir OC'siz

Ama GT'leri 700'e OC edebilirsin sorun olmadan, GX2'yi edebilecegini zannetmiyorum cok isinir, zaten 8 pinli PCIE girisi lazim.

Sonucta GX2 il GT SLI'nin ayni performansi verecegine eminim, ve biri 1.000 YTL digeri 600 civari.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.