Şimdi Ara

G900 TÜRKÇE ROM [WM6.5 21500] [WM6.5 21812] [WM6.5 23001] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
10.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    arkadslar bu romda mause takıp kullnmak ıstedıgımde imleci oynattıgm andan ımlecle ekranda tıtrıyor neden?
  • portege külübü sitesinde yeni rom yapmış arkadaş. şimdilik güzel görünüyor.
  • yeni rom ilk mesaja eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m3t3xan -- 20 Haziran 2009; 17:31:30 >
  • Dikkat ! yeni rom u denemeyin arkadaşlar ben hemen atlayıp denedim telefon açılmadı, 2 defa denedim olmadı eski rom u kurup deneyeceğim umarım açılır
  • Rom tekrar düzenlendi ve ilk mesaja eklendi.
    Çalışmasında herhangi bir problem yoktur.
  • İlgin, yardımın ve emeğin için teşekkürler m3t3xan tel açılmayınca bazı arkadaşların başına gelenler aklıma geldi gitti telefon dedim eski rom u yükledim düzeldi bir ara bunu denerim umarım problem yaşamam kolay gelsin.
  • 21812 rom içinde usb mouse device seçeneği bulamadım ayrıca mouse klavye sürücüsü yüklenebiliyor mu ben bu seçeneğin olduğu rom larda da mouse ve harici disk çalıştıramadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: realredbull

21812 rom içinde usb mouse device seçeneği bulamadım ayrıca mouse klavye sürücüsü yüklenebiliyor mu ben bu seçeneğin olduğu rom larda da mouse ve harici disk çalıştıramadım.

Usb mouse driver, Toshiba G900 Keyboard Fix romun içine ekledim ayrıca yüklemene gerek yok.
  • 21812 rom un ingilizce olanını kullanıyorum bunun içinde usb mouse driverı yok sanırım ya da bulamadım, bu driver ı ayrıca yüklemek mümkün mü yardımın için şimdiden teşekkürler.
  • Rom u biraz inceledim kurcaladım gerçekten çok hızlı ve kullanışlı olmuş ama birkaç şey söylemek istiyorum, 2 tane ne olduğunu bilmediğim ve gereksiz bulduğum programlar var sesli komut ve rusça mı almanca mı ismini hatırlayamadığım programlar, msn yüklü değil yüklemek istediğimde yükleme yapmıyor, usb mouse ve klavye işlevini hala çözemedim öyle bir seçenekte yok taktığımda harici disk, mouse vs... görmüyor bir de lava nın rom undaki gibi en son kullanılan programlar sağ tuş üzerinde tab seçeneğinden ulaşabiliyorduk öyle bir şey yapabilsen çok işimize yarayacak, arama geldiğinse kulaklık sesini yükseltmenin yolu yok mu, orjinal rom unda daha yüksek geliyordu ses şimdiden teşekkürler kolay gelsin.
  • yeni versiyonda turkcell internet çalışmıyor ayrıca fotograf makinası çalışmama sorunu devam ediyor.
    eski romda ise kullanıyordum ve yükledikten 1 ay sonra bu işlemle birlikte beta testi tamamlanmıştır deyip telefonun bütün özelliklerini kapattı ehe yeni rom arayışındayım 21812 de ihtiyaclarımı karşılamıyor çok eksigi var hele bazı programların dili içinde anlaşılmıo bile speek commander etc. 2-3 program var ne oldugunu bile anlayamadım :)
    Neyse emegin için yinede çok saols keşke satmasaydın g900 ü yaw :)
  • ya ayrıca şu kullanım süresi bitiyor betanın bu sorunu nasıl çözebiliriz ?
    bu konuda bilgisi olan var mı
  • Yeni romlar ilk mesaja eklendi.
  • 23001 versiyonunda yüklerken hata veriyormuş o yüzden romu tekrar düzenleyip ilk mesaja link ekledim.
  • arkdaşlar bende g900 aldım hemde bu siteden bir arkadaştan makina ingilizce sitem olarak geldi önce hallederim dedim ama programların aslında kapanmadığını wirelesste seçenek çokluğunu görünce tırstım burda türkçe rom var yazılıyor hazırlayan arkadaşın eline sağlık
    ama
    ---> rom nasıl yüklenir
    ---> ilk mesaja birkaç ekleme olmuş ve bazı hatlar belirtilmiş şu anda o hataların düzeltildiği türkçe bie rom varmı
    --->bu telefona fps tarzında oyun nasıl yükleyeceğim
    --->opera browseri yükleyince flash video oynatacakmı ve internet hızlanacakmı ?
    yardımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkürler.
  • baysan arkadaşım. şu linkte wm6.5 23004 var. eğer senin yüklediğin rom 21812 falan ise bu rom daha stabil ayrıca türkçe.

http://www.4shared.com/file/118041022/addf38a1/23004_V3_G900_TUR_ROM_CTRLPDA_EFSANE.html

rar şifresi: ctrlpda
  • en sonunda duvara çarpmak suretiyle g900'den kurtuldum.En azından bir işime yaradı.Bir daha toshiba pda almayı düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harman35

en sonunda duvara çarpmak suretiyle g900'den kurtuldum.En azından bir işime yaradı.Bir daha toshiba pda almayı düşünmüyorum.

Yazılım desteği yüzünden başka Toshiba PDA almayı ben de düşünmüyorum. Yine de G900 özellikleri ve kullanıcı grubunun desteği bakımından küçümsenecek, kurtulmak istenecek bir cihaz kesinlikle değil.

Cihazınızın pili, arka kapağı, kalemi vs. sağlamsa satın alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runic -- 22 Ekim 2009; 7:24:10 >
  • Zamanında çok araştırarak ve beğenerek almıştım.Hatta nvidia grafik işlemcisi olduğu için ve ekran çözünürlüğü için bilerek almıştım.Ancak çok sık kilitlenmeler ve toshibanın yazılım desteğindeki duyarsızlığından dolayı artık iyice sıkıcı bir hal almaya başladı ve üstüne bazı özel durumlarda gelince sonunda film koptu.Bu arada sağlam birşeyini bırakmadım yoksa seve seve ücretsiz hediye ederdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harman35 -- 23 Ekim 2009; 12:06:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: harman35

Zamanında çok araştırarak ve beğenerek almıştım.Hatta nvidia grafik işlemcisi olduğu için ve ekran çözünürlüğü için bilerek almıştım.Ancak çok sık kilitlenmeler ve toshibanın yazılım desteğindeki duyarsızlığından dolayı artık iyice sıkıcı bir hal almaya başladı ve üstüne bazı özel durumlarda gelince sonunda film koptu.Bu arada sağlam birşeyini bırakmadım yoksa seve seve ücretsiz hediye ederdim.

Toshiba rezalet bir yazılım desteği ile efsane olabilecek bir cihazı heba etti..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.