Şimdi Ara

GA-790XTA-UD4 için Ram Yardimi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [/size] Gigabyte 790XTA-UD4 790xSB750 Anakart için OCZ 4 GB (2*2) AMD Black Edition Ready DDR3 1.65V 1600Mhz CL8 ramleri stabil calisirmi sizce.? Daha Dogrusu Mavi ekran süprizi yaparmı.) Bu ramler 790FX serisi anakartlarda AOD destegi sayesinde kendi overlock oluyormus. yani 790FX ile tam uyumlu. Fakat benim Elimde GA-790XTA-UD4 Anakart var. 790X-SB750 Yonga Setli. Ve Yukarda adı gecen ram leri yurt disindan 105 Euro gibi bi fiyata getirebilirim akrabalarim sayesinde. hatta ben tamam dersem bi kac güne elimde olucaklar. TR de 370 Civari bir fiyatı Var. Sizce Bu ramleri Almalimiyim Bu fiyata. Ve Bu anakart Ve ram bilesimi ne olur.?

Simdiden Cok Tesekkur Ederim Fikirlerini Paylasanlar icin.

işlemcim : Phenom II X4 965BE C3 Stepping.

• bu fiyata bu rami alabiliyorsan hiç kaçırma anakart ve ram ikilisi güzel olmuş bu anakartta cl5 e kadar yolun var cl8 de kesinlikle stabil kullanırsın işlemcide güzel anakartın üzerinde Auto Oclock mandalları var %30a kadar elle ayarlamadan fsb arttırabiliyor kendi kendine o.c oluyor. 785 ve 790 chipsetlilerin çoğunda var başka amaçlarla kullanılabilen aparatlarda eklenmiş birkaçı biosu dıştan resetleme pc kapalı durumda laptop yardımıyla bios ayarlarını değiştirebilme aparatı gibi daha ek aparat ve tuşlar eklenmiş harika bi anakarta güzel bi ram optimal bi işlemci parçalar çok güzel desteklerim kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highgen -- 30 Mayıs 2010; 2:32:18 >
  • ram bu fiyata ben de alabilirim aslında hangi ülkede bu fiyata benim akrabalarda varda hiç aklıma gelmedi ram sormak
  • genellikle Uygun Fiyatlı almanyada oluyor. hele bide 2. el bulursan 40 - 50 Euro gibi bi fiyata geliyor.

Bu anakart icin bi cok forumda cok fazla sikayet vardi. onlarca Ram uyduramadilar anakarta. test üstüne test ama olmuyorr. ya zamanlama stabil olmuyomus yada bellek saatleri yadaa komple mavi ekrann. ve sorun yapan belleklerde hep OCZ nin. bende onun icinn arastiriyorum ama isin kötü tarafi bu belleklerden yok TR de. sadece üc bes yer satiyor. onun icinde kullanicisi yok. dogal olarakta incelemeside yok :)
  • ama Bu ramlerin adı hic bi yerde gecmedi. o yuzdende kullanan olmusmu acaba diye merak ettim.
  • sanirim hic kimse Bu ram lerden kullanmamis.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.