Bildirim
GA-945GCMX-S2
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
O kadar yaptıysan şansın varmış, o işlemci iler o/c yapacaksan o anakarttan kurtul derim biran önce. Ben GA-945P-DS3 ile 2.4 e gelebilmek için bin dereden su getirdim. Şimdi P35 ile voltaj bile vermeden 3.2 oldu üstünü denemeye bile gerek duymadım bu bana yetti. -
quote:
Orjinalden alıntı: mmengi
O kadar yaptıysan şansın varmış, o işlemci iler o/c yapacaksan o anakarttan kurtul derim biran önce. Ben GA-945P-DS3 ile 2.4 e gelebilmek için bin dereden su getirdim. Şimdi P35 ile voltaj bile vermeden 3.2 oldu üstünü denemeye bile gerek duymadım bu bana yetti.
yaa ben intel anakart aldım onda overclock seçeneği yoktu diye satıp gittim bunu aldım.buda çok iyi overclock olmuyor benim anakartlardan yana hiç şansım olmayacak mı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X