Şimdi Ara

GA-965P-DQ6 modelinde RAM KINGSTON HYPERX 2x1GB 800MHZ uyumsuzluk lütfen yardım 14.06.2007

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar. benim ga 965p dq6 anakarla bi sorum olacak. ram leri yükseltmeye karar verdim .KINGSTON HYPERX 2x1GB 800MHZ DDR2 RAM leri almaya karar verdim. almak istedigim yerden bana anakart modelini sordu ga 965p dq6 dedim. o anakarta olmaz dedi anca KINGSTON HYPERX 2x1GB 667 mhz alırsın dedi. ama anakartın 800 mhz desdegi var dedim . biz denedik sorun yaşadık dediler . LÜTFEN YARDIMLARINIZI BEKLİYOM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR arkadaşlar . sistem imzada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysisagcan -- 14 Haziran 2007; 1:33:20 >

• anakartlar bellek seçebiliyor.

dq6'da 1066lık ürünlerin sorun yapabildiğini okumuştum. 800MHz CL4 ile sorun yaşanacağını zannetmiyorum.

965 chipsette OCZ 800 CL4 2-3 model denemiştim. hiçbir problem yaşamadım. uygun fiyatlı bir ürün arıyorsan aşağıdaki modele göz atabilirsin.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=47&productid=bd70807
  • DİVXCİ sagol kardeş ilgin icin teşekkür. ama tam olarak bilmem lazım .anakart gercekten 800mhz.de sorunlu ise ben bu anakartı satacam. veya senin önerdigin başka ram varsa. paylaşım icin teşekkür kardeş
  • kardes bendede bole bır sorun oldu benım anakart MSİ P35 NEO bende o ramden aldım 667 Mhz olan kısmını goruyor sadece :(
  • Arkadaşım,bende Kigston heyperx 1GB 800 Mhz rem aldım GB DQ6 anakartta 667 mhz olarak
    görünüyor, ikisinden birinde bir problem var,
  • arkadaşlar DQ6 ayarları zor olan fakat mükemmel olan bir karttır

ram seçtiği doğru ama ayarları bilerek yapıldığı takdirde mükemmel sonuçlar veriyor

ben corsair xsms2 ile 4 4 4 10 olarak 2.1volt ile harika sonuçlar çıkarıyorum

sistemim hem çok stabil hemde ultra aşırı hızlı

ben bile çok şaşırıyorum ilk aldığımda az kalsın satacaktım kartı

hala kullandığımız anakartın bios unu tam bilemeyenler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocKing -- 18 Haziran 2007; 22:55:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugura75

arkadaşlar DQ6 ayarları zor olan fakat mükemmel olan bir karttır

ram seçtiği doğru ama ayarları bilerek yapıldığı takdirde mükemmel sonuçlar veriyor

ben corsair xsms2 ile 4 4 4 10 olarak 2.1volt ile harika sonuçlar çıkarıyorum

sistemim hem çok stabil hemde ultra aşırı hızlı

ben bile çok şaşırıyorum ilk aldığımda az kalsın satacaktım kartı

demekki üst seviye anakart için üst seviye bilgi gerekiyormuş

Selamlar , üst seviye bilgiden kastınız , yüzlerce dolar verip aldığınız anakartınıza , yine yüzlerce dolar verip özene bezene aldığınız ramleri taktığınızda mavi ekran görmekse , ben alt seviyede kaldığıma memnunum DQ6 gayet güzel bir anakart , çok memnun olanlarda var , fazlaca sorun çıkardığı ve Ram seçtiğini söleyenler de . Neden sorunsuz bir parça almaktansa sorun çıkarma potansiyeli yüksek bir parça aliyimki? Sonuçta Bu önemli bir sistem parçası .
    Neyse ben Arkadaşın kendisini iyi anlatamadığını , iyi niyetli olduğuna inanıyorum . Ama halen Alt seviyedeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pEgaTR -- 18 Haziran 2007; 22:08:16 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vallah arkadaşlar bende Kigston heyperx ramlerden alacaktım 800 mhz de sorun yaşarsın dediler. ama yok öyle bişey cünkü cok ii bi araştırma yaptım.arkadaşlar öyle bişey yok Kigston heyperx degilde .geil 2*1 ddr2 ultra pc 6400 800mhz cas 4/ 5 5 5 18 calışıyor ve hic sorun yok.Kigston heyperx sorun olmaz hız olarak tavsiye ettiler ve süperler.hızaşırtmada 1000 mhz ye kadar cıkarttım hic bi sorun yaşamadım.yani demek istedim anakarttan sorun degil bıos tan ayarla
  • Beyler haklısınız,ben dediğiniz bu ayarları beceremediğim için,Kigston heyperx 1GB 800mhz 6400 CL5
    ram,DQ6 anakartta 667 mhz olarak çalışıyor.

Eğer biostan bu ramın ayarları gerekli ise,lütfen bu konuda bilgi veriniz.
  • arkadaşım öncelikle senin bıos güncelemen kac. GA 965P DQ6 anakart icin son bıos güncelleme f11 dir onu bi yükle bakalım ram lerin kac olarak gözükecek. bide ramler anakat icin uyumlu ... inanmıyorsan kingston sitesine baka bilirsin http://www.ec.kingston.com/ecom/hyperx/modelsinfo.asp?root=&SysID=31684
  • Sayin arkadaşım çok haklısın ama bizler amator olduğumuzdan dediğin konulara giremiyoruz.
    Bios güncelleme konusuna hiç girmedik bu konudada yardımcı olursanız çok seviniriz.
    iyigünler
  • sayin veysisagcan, ben anakartı aldım taktım o kadar diğer ayarlardan anlamam,biosada hiç dokunmadım.
    GB DQ6 ilk kartlardan biosu düşüktür kesinlikle.

CPU-Z proğramiyle bilgisayardanb, slotlardaki remlere bakarken,

1.slot 1GB 800mhz 6400 400*2 olarak görünüyor normal Kingston rem valuedir.
    2.slot Kigston hyperx 1GB 800hmz. KHX6400D2/1G 5300-333*2 olarak
    görünüyör bunu anlayamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.