Şimdi Ara

GA-G41M-COMBO kuzey köprüsü ısınması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Ben kasanın güç tuşuna basıp açıyorum ardından pc ramlerinin ışıkları donuyor normalde hareketli ve bi kaç dk sonra geri hareketleniyor tabii bu sırada ekranda herhangi bir görüntü yok işte sonrasında pc resetliyor ve hep aynı döngü bu olduktan sonra pc yi kapattım kapağı açtım kuzey köprüsüne dokundum ve hemen elimi geri çektim çünkü kuzey köprüsü o kadar ısınmıştıki yanıyor gibiydi bende bunun üzerine amazondan bi termal macun sipariş ettim yenileyeceğim ancak daha sonra da güney köprüsü dahil anakartın tamamının aşırı ısndığını farkettim şimdi termal macun gelince yenileyeceğim ben ama anakartın tamamını soğutmam için ne yapmam gerekiyor bilemiyorum yardım edermisiniz? Ayrıca pcmin bu sorununun anakart ile ilgisi yoksa hangi bileşen ile sorunu var yazarmısınız?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• (bios pilini çıkarıp 5 dk bekleyiniz) Biosu sıfırlamayı deneyiniz. Voltaj ayarları vs falan kaçmış olabilir, Bi kendine gelsin.

Donanımsal sorun olabilir, Ramleri tek tek deneyiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt
    Ramleri tek tek denedim ve bios pilinide çıkartıp 5 dk denedim zaten ancak biosu sıfırlamadım ve voltaj ayarlarını kontrol etmedim bakacağım şimdi sağolun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pc prize bağlı değilse bios pilini çıkarıp beklemek, biosu sıfırlar. Geriye ya işlemci ya da anakartın bozulmuş olması kalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.