Şimdi Ara

GA-G41MT-S2P (döngü 1.3)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GA-G41MT-S2P (döngü 1.3) elımdekı anakartım bu olmasından ötürü buna uyumlu cpu orneklerını solermısınız ?

Intel® Turbo Boost Technology 2.0 destekli 3. nesil Intel® Core™ i7-3630QM İşlemci örneğin uyumlumudur ?

• Uyumludur kullanabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • loiloyse kullanıcısına yanıt
    netten cok arastırdım lakın uyumlu oldugunu gosteren bır yazı bulamadım gercekten emınmısınız dıye sorasım geldı :D
    dd3 anakartım Ga-g41mt s2p
    takmak ıstedıgım ıslemcı laptoptan soktugum Intel® Turbo Boost Technology 2.0 destekli 3. nesil Intel® Core™ i7-3630QM İşlemci
    uyumlumudur tekrardan acıkladım ama sıze
  • quote:

Orijinalden alıntı: murataktas28

netten cok arastırdım lakın uyumlu oldugunu gosteren bır yazı bulamadım gercekten emınmısınız dıye sorasım geldı :D
    dd3 anakartım Ga-g41mt s2p
    takmak ıstedıgım ıslemcı laptoptan soktugum Intel® Turbo Boost Technology 2.0 destekli 3. nesil Intel® Core™ i7-3630QM İşlemci
    uyumlumudur tekrardan acıkladım ama sıze

uyumlu değil

eldeki anakarta 775 pin işlemci lazım
  • usb2.0 U kullanıcısına yanıt
    aynen bende ondan şasırdım pın olmuyor sanırım bır oncekı arkadas yanlıs bılgı verdı :D
    teşekkurler hocam saolsın ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: murataktas28

aynen bende ondan şasırdım pın olmuyor sanırım bır oncekı arkadas yanlıs bılgı verdı :D
    teşekkurler hocam saolsın ...

eldeki işlemciyi ve bütçeyi bilmiyorum ama 60-100tl arasında 4 çekirdek modeller var piyasada Q8000-9000 serisi vb ya da aliexpress üzerinden modlu xeon işlemcide düşünülebilir
    işlemcı elımde var su anda ben degerlendırme dusundum o nedenle QOSMİO X870-13C pcden soktum mevct olanı kullanmak ıstedım uyumsuzluk nedenıyle su anda satılık olarak ilana koydum :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    zaten pc de takılı olan Q8200 quad ıslemcı mevcut :D
  • http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-g41mt-s2prev_13#support-cpu

Bu listenin haricinde modlu LGA771 xeon işlemcileri de kullanabilirsiniz.

http://www.delidded.com/lga-771-to-775-adapter/3/
    Kullandığınız anakartta E5430'un çalıştığı denenmiş. E5450 bulabilirseniz, elinizdeki Q8200'e göre farkedecektir.

Bu konuyu da inceleyebilirsiniz.
    https://forum.donanimhaber.com/771-xeon-server-islemcilerini-775-anakarta-uygulayabilenler--114437498

• GET le e5450 al uyumsuz çıkarsa iade edersin. ama büyük ihtimalle çalışacaktır 8gb da rami yapıştır yoluna devam et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 26 Eylül 2017; 4:59:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • WarSaw kullanıcısına yanıt
    aslında mantıklı takas yapabılırsem işlmecılerı dedıgınızı yaparım aklımda tesekkur ederım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.