Şimdi Ara

ga ma780g ud3 sata sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu kartı 20 gun once aldım hıc sorun yoktu yenı bıos cıkınca guncelledim ve ayrı bı eternet kartı taktım (netgear dıye bı marka) ertesı gun pc sata dwd yazıcıyı gormedi sımgesi yok olmus bıostada yok belkı sorun yenı bıostur dıye eskı bıosa cevırdim sorun devam edıyo sata olan hıcbıseyı gormuyo hdd taktım ne bıosta ne de wındowsta gorunmuyo anakart cd sınden sata drıverlerı dıskete cekıp acılısta yukledim olmadı ayrıca sata drıver entegreli cd ıle kurdum yıne tanımıyo suan kullandıgım hdd ıde onda sorun yok yani sata hdd-dvd hıc tanımıyo aygıt yonetıcısınde yok bıosta yok bilgisayarım sag tıkla yonet deyınce oradada yok bıos reset yaptım pili soktum yıne yok kafayı sıyırcam bunun cozumu nedir yoksa anakart mortmu oldu

• anakart mort oldu diyemeyiz ama

YA KAÇ KERE SÖYLİCEM GB ALMAYIN MSI NE GÜNE DURUYO FOXCONN ECS ASUS BİLE DAHA İYİDİR (intel işlemci deilse)

nese konumuza dönelim arkadaşım şunu yapabilirsin öncelikle bi format at bios update falan geç. Formattan sonra biostaki sata ayarlarını falan kendin baştan ya (sadece sata ayarlarını) diğerleri otomatik olanda kalsın kaydet ve reset att düzelmesse yine başvur
  • Ethernet kartını başka bir pcı slotta deneyip sürücüsünü güncelle...
  • arkadaslar ilginize tesekkur ederım suan işteyım aksama dediklerinizi deneyıp sonucu yazarım anakarttan cokta memnunum cok gıcık bı durum gercekten
  • arkadaslar sorun eternet kartıymıs onu cıkardım sorun halloldu demekkı bı sekılde etkılıyomus drıverlerı ve ayrıca kart saglamdı dvd rom sımdı bıostada wındowstada gorunuyor leon x tesekkur ederım karttan olacagı hıc aklıma gelmemıstı bu tarz sorun yasayan arkadaslar son taktıgınız donanımları bı kontrol edin saygılar.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.