Şimdi Ara

GA-MA790FXT-UD5P ANAKART A HANGİ İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle konuya bakım cevap yazan arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım...

amd 1055t işlemcime fan almayı düşünüyorum ve şöyle bi sorunum var

gördüğünüz gibi işlemciyle ram arasında 1 cm var.

Ben thermaltake Frio alacaktım fakat vazgeçtim gibi çünkü ram slotlarımın 1 tanesi gidecek.Tamam gitsin fakat şöyle bi durum oluşuyor bu sefer.Anakartın kullanım klavuzunda mavi olan ram slotları dual channel göstermiş.Yani beyaz slotlarda dual channel kullanamaz mıyım? 2 arada 1 derede kaldım yardımlarınızı eksik etmeyiniz lütfen...

Alacak olduğum işlemci soğutucusu

Fotoğrafın 1 tanesinde sanırım gigabyte bi modele takılmış ama ...

GA-MA790FXT-UD5P ANAKART A HANGİ İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU ?  GA-MA790FXT-UD5P ANAKART A HANGİ İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU ?  GA-MA790FXT-UD5P ANAKART A HANGİ İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojan01 -- 1 Eylül 2010; 23:44:02 >

• hocam ramlere oc yapmayacaksanız kısa soğutuculu ram alırsanız çoğu soğutucu ile sıkıntı çıkmaz. kudretx hocamın önerdiği gelid tranquillo güzel bir soğutucu, zaten işlemciniz az ısınıyor. termalright ultra 120 extreme rev C işinizi görür. 2 adette fan almanız gerekiyor bu model için.
  • kudretx teşekkürler ilginize ama daha kaliteli bi soğutucu arıyorum ve daha performanslı.

El Mukteda

Hocam ram lar elimde, zaten 2 ay oluyor alalı. Sistemimdeki ram var şuan.Soğutucusu da yukarıya doğru,ısı boulu felan olduğu için biraz uzun.Merak ettiğim bişey var anakartın mavi slotları dualkit için yazıyor,yani ben diğer 2 slota dual kit takamaz mıyım?Takarım da dual olarak çalışırlar mı aceba şüpheliyim.Şimdi deneyemiyorm da anakartım garantide,gelmeden bir soğutucu alayım diyorum.Teşekkürler...
  • fark etmez, sadece aynı renkli olanlara takman gerekiyor.
  • Peki çok teşekkür ederim.O halde soğutucu problemi de çözülmüş oldu.Yani en sağdaki slotlara takar iyi bir soğutucu alırım...

Bilgiler için teşekkür ederim...
  • Cpu ya taktığınız fan remlerin üzerine kadar geliyorsa gerek yok zaten remleride soğutur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.