Şimdi Ara

GA-P35-DS3/S3 De Skystar2 neden çalışmaz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ss2 kartı tanımadı hatalı driver kurulumu oluyor bunun sebebi nedir

• quote:

Orjinalden alıntı: TeKMu

ss2 kartı tanımadı hatalı driver kurulumu oluyor bunun sebebi nedir

pcı yuvasına kart tam oturdu mu ?
  • Anakart ile alakalı değil yazılımsal problem,Sitesinden güncel driver yükleyip deneyin.
  • KART YUVAYA OTURDU TAM OLARAK OTURMASA ZATEN KARTI YENİ DONANIM OLARAK GÖRMEZ DİYE BİLİYORUM
    SİTESİNDEN YENİ DRİVER İNDİRDİM DENEDİM YİNE OLMADI DRİVER İ DOĞRU BİR ŞEKİLDE YÜKLESE SORUN OLMAYACAK SANIRIM
  • Bilgisayarıma sağ tıkla çıkan pencerden sırasıyla özellikler,donanım,aygıt yöneticisi burada çıkan pencerede ağ bağdaştırıcıları altında sky star olarak atamış ise ve ünlem işareti varsa sürücü yüklemesinde problem olmuştur eğer bilinmeyen aygıt diye gözüküyorsa sürücü yüklenmemiştir;Burada yapman gereken donanımın üzerine gelip sağ tıklayarak kaldıra tıkla donanım kalktıktan sonra yukarıdaki eylem ikonunun altından donanım değişikliklerini tara kısmına tıkla tekrar bilinmeyen aygıtı sistem bulacaktır.

Bundan sonra bulunan donanıma sağtıklayıp sürücüyü güncelliştire tıklıcaz çıkan pencereden,hayır bu kez değil seçeneği ardından ileri,çıkan yerden listeden yada belirli bir konumdan seçeneğini tıklayıp ileri,çıkan pencereden dosya gözat seçeneğinden sürücü klasörü bulunup (son indirdiğin driver zip'siz hali)yüklemeyi tamamlayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karandiru -- 28 Ağustos 2007; 15:33:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TeKMu

ss2 kartı tanımadı hatalı driver kurulumu oluyor bunun sebebi nedir

Ss2 kartını tanıtırken önce control panel sistemden skystar kartının özelliklerinden update driver ı seç daha sonra cd den driver ı yükle driver yazılımın içindeki skynet.ini dosyasıyla bağlantılı sonra da yazılımı yükle çalışır son yazılımı çekmeyide ihmal etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 28 Ağustos 2007; 19:05:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.