Şimdi Ara

GA-P35-DS3R revizyon nosu hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu kart vatan big. yada internet sitelerinde satılıyor ancak revizyon nosu nedir cunkubu kartın rev2.1 i ile diğer rev. arasında cok fark var ve bu kart asus p5k e wifi sinden kat be kat üstünmüş yine p35c ds3r dende overclockta %20 daha basrılıymıs

• arkadasim en sagliklisi ya vatan a telefon edip sorman
    adamlar baksin board un ustunde yazar sonucta
    ya da gidip en iyisi sen bak :D
  • hocam actım telefon kutuyu acamayız diyorlar ))) ama sanmıyorum 2.1 revizyon oldugunu bılıyormsunuz ulkemız teknolojıyı bıkac ay sonra takıp edıyor satıslarda bıle AMA BU REV 2.1 Lİ ANAKART İNANILMAZ MUTHISMIS FSB 1600MHZ VE RAMLARIDE 1200 E KADAR DESTEK VERIYOR OYSA DIGER REV. BUNLAR 1333 VE 1066 İLE SINIRILI
  • Arkadaşlar vatan da satılan DS3R ler rev 2.0 dır. Daha dün aldım bu kartı.
    Bu kartı 1 yıl için aldığımdan özellikleri yeterli. Zaten seneye en azından x38 alacaksınız.
    Çünkü pci-exp. 2.0 desteği ve ddr3 lerin fiyatlarının düşmesi sizi bu desteği veren bir anakartı almaya zorlayacak ve sizlere 1600mhz FSB desteği olması tek başına yeterli gelmeyecektir.
    Eğer rev 2.0 elinizdeki ram ve işlemciyi destekliyorsa boşuna rev 2.1 beklemek için oyalanmayın çünkü çok iyi bir kart.
    Seneye rev 2.0 olsun 2.1 olsun satmanız kaçınılmaz olacak(upgrade alışkanlığı olanlar için söylüyorum)
    ancak şuanki x38 ler sizi seneye mobo değişimden sıyırabilir.Onlarında fiyatı da zaten ortalama kartların 2 katı.
  • arkadasim yane eger icim rahat olsun dersen
    git bir vatana
    board u iste
    sana versinler kutusu zaten kartonu acabiliyorsun
    jelatinden de gorursun revision i ama zaten trakian demis 2.0 die :D
  • hocam pekı bu anakartın ses yongası vistada 5.1 i desteklıyormu bırde asus p5k se den daha mı ıyı daha mı kotu bır kart
  • Bende vatan dan %20 indirim kampanyası ile aldım,
    rev1.0 istiyodum şansa rev1.0 göndermişler, kutuyu açmana da gerek yok,
    seri nosunun yazdığı barkodun orda revizyon numarası da yazıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK : ASUS P45 P5Q-E ANAKART
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.