Şimdi Ara

GA-Z97X-GAMING 5+i5 4460 +CORSAIR 16GB (4x4gb)+Corsair Gaming M65

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 GA-Z97X-GAMING 5+i5 4460 +CORSAIR 16GB (4x4gb)+Corsair Gaming M65
    Gigabyte GA-Z97X-GAMING 5 Intel Z97 3200MHz(OC) DDR3 LGA1150 ATX Anakart --------VATAN GARANTİLİ

Intel Core i5 4460 Soket 1150 3.2GHz 6MB Önbellek 22nm İşlemci --------------- VATAN GARANTİLİ

CORSAIR 16GB (4x4gb) Vengeance Pro DDR3 2133MHz cl9 ve cl11 Siyah Soğutuculu Ram

(2x4gb) Vengeance Pro DDR3 2133MHz cl9 ----------- VATAN GARANTİLİ

(2x4gb) Vengeance Pro DDR3 2133MHz cl11 ------------ AMAZONDAN ALINDI

Corsair Gaming M65 RGB Laser Gaming Mouse ------------- AMAZONDAN ALINDI

TOPLAM İSTEDİĞİM FİYAT : 1500 TL

TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM SKYLAKE SİSTEME GEÇİŞ YAPCAM SATMA NEDENİM BUDUR ARKADAŞLAR

AYRI AYRI SATIŞIM YOK ALANA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN. İSTEYENE WTSP ÜZERİNDE FOTO YOLARIM

TLF : 0537 226 53 53

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 31 Ekim 2016 Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Anlamadığım bir konu var hocam anakartta 4 slot var ram için siz ise 4+2+2 olmak üzere 8 parca ram satiyorsunuz ve bunlarin hepsi fiyata dahil. Alacak kisi neden fazladan parçaya ödeme yapmak istesin ki? Sadece meraktan soruyorum yanlış anlamayın lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsdoruk

Anlamadığım bir konu var hocam anakartta 4 slot var ram için siz ise 4+2+2 olmak üzere 8 parca ram satiyorsunuz ve bunlarin hepsi fiyata dahil. Alacak kisi neden fazladan parçaya ödeme yapmak istesin ki? Sadece meraktan soruyorum yanlış anlamayın lütfen.

Hocam elimde 4gb 4 tane ram var 16gb yapıyor.. 8 parça yok..sadece 2*4gb ram amazondan aldığımı belirtmek istedim
    Valla haklısınız alan kişi mecbur değil tabikide 16 gb ramı ama btf 1 oyunda 7-8 gb ram harcadığını görünce oyun oynayan arkadaşlar alır diye düşünüyorum..estgf sizi yanlış anlamadım güzel. Yorumunuz içinde teşekkür ederim keşke herkes sizin gibi güzel yorum yapsa..ilanları baltalamaktan başka bile yaptıkları yok bazı arkadaşların..

• orhan86fb kullanıcısına yanıt
    Ben hepsini ayri zannettim :) 4*4 ile 2*4 ler farkli seklinde. Hayirli satışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: brsdoruk

Ben hepsini ayri zannettim :) 4*4 ile 2*4 ler farkli seklinde. Hayirli satışlar

:):) teşekkürler hocam.. evet biraz karışık oldu :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.