Şimdi Ara

Gaia da oynuyorum nasıl para kasarım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
1.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Empleador

quote:

Orijinalden alıntı: Fiat S.p.A.

yine girdim ntt sitesindeki foruma çok kişi banlı adminler konuları kitliyor koxperleri ifşa edenlerinde konuları kitleniyor kimseyle ilgilenmiyorlar

işin garip tarafı forum admini yazmış piana gaia serverlerindeki oyuncu mahkemesi şu an için kapalı diyor açılana kadar bekleyin sence ne dolap dönüyor
    oynamayı beceremiyosan oynama bırak millete kaka atmayı

Kardeşim oynamayı becerememesi falan yok dün sabah geziyorum koxperlerin içinde görev yapmaya çalışıyorum sonra moradonda smildonda 2.3 party kasıyor add dedim koxper olan aldı kasıyoruz falan adam mage sonra moradonda gitmediğim hatta daha önce görmediğim yere çekti saber tooth ların oraya biz afk olacaz dedi tamam dedim bende olacam dedim telde takılıyorum sonra bi bakayım dedim sırayla pt elemanları kayboluyordu birer birer bende dc yedim tekrar girmeye kalktığımda blocked dedi adamları tanımıyordum bile ntt forumuna konu açtım ilgilenen yok kimse cevap atmıyor tamam yapmamam lazımdı girdik koxp pt ye ama forumda ilgilenmeyip cevap atmayacak kadarda oyunu birbirine katmadım gmlerin yaptığı ayıp işin garip tarafı koxp partyde koxp kullanmayanlar bile banlanıyorda bana gaia da legal kasan party gösterebilirlermi bir tane bile yok kaus bot olmasa bile msn koxp var yani var

banımı kaldırmalarını talep ettim bekliyorum

seninde attığın mesaj çok gereksiz saçma kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 13 Şubat 2014; 0:52:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraslanharun

ya cidden sen ne yiyon ne iciyon bilmiyorum koxpa tesvik ediyordun banlanmiyorlar diyodun kendin banlandin hala ne kotulemeye calisiyorsun oyunu

Kardeşim oyunu kötülemiyorum sen bi türlü anlamadın olayı son kez başka örnek verecem bidaha anlamazsan bidaha alıntı yapma bana

şimdi ben koxperim aldım kaus botumu çektim dc premi 1 ay bounca mütemadi gb kastım kastığım gbleride gb sitelerine sattım bir kısmıylada itemleri dizdim sende elle kasmayaçalışıyorsun didiniyorsun gidip sitelerden benim sattığım gb lerden satın alıyorsun kendi açından ne düşünürdün hadi satın alman diyelim sen elle kasarken benim koxpla 1 haftada dizdiğim itemin yarısını bile 1 ayda dizemesen ne hissedersin ?

Hala anlamadıysan lütfen birdaha alıntı yapma

• oncelikle koxper partye girmissin banlanmayi sonuna kadar haketmissin konunu kitlemeleri cok dogal ayrica elimle kasmadiktan sonra ne anlami var o paralarin ayrica senin koxpla 3 ayda dizcegin itemi ben 1 haftada dizerim bu oyunda tek koxpla para kasilmiyor
  • quote:

yazmayayim yazmayayim dedim de dayanamadim.Oyunu su an oynamadan yalan yanlis bilgilerle milletin aklini karistirmayin piana ardreamde oynuyorum hic te pk nin bittigi yok ardreamde bi tane bile koxp goremezsiniz, gm ler hafta ici her gun aktif gunde 100 ban atiyorlar.Iki irkta rahat 100 er kisi karsilikli pk atiyor ardreamde.Banlamiyorlar demissiniz cheat reporta atilan her char. en gec 1 hafta icinde banlaniyor koxperlar sinirsiz npt yapanlar 1 gun np si 1 e dusurulup clandan cikariyorlar.Ayrica koxp acmayan enayidir diyen insan kendin bi seyler beceremiyorsan lutfen baskalarina camur atma.

Pk alanları kalabalık lakin Gaia ve Piana yeni açıldığı için çok fazla hileci var.Ama diğer serverlarda hile yok çok nadir rastlanıyor onlarıda banlatırıyoruz sıkıntı olmuyor.G1'deki halinden çok çok daha iyi durumda oyun.Ben oynuyorum premiumda aldım para benim zevk benim o kadar oyun denedim KO'nun HERO'nun yerinin tutan yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fiat S.p.A.

yine girdim ntt sitesindeki foruma çok kişi banlı adminler konuları kitliyor koxperleri ifşa edenlerinde konuları kitleniyor kimseyle ilgilenmiyorlar

işin garip tarafı forum admini yazmış piana gaia serverlerindeki oyuncu mahkemesi şu an için kapalı diyor açılana kadar bekleyin sence ne dolap dönüyor

Millete koxp almasını tavsiye edip "aaa ben koxp kullanmam namuslu şerefli adamım" diyen birinin yazdıklarını okumaya bile gerek yok.
  • quote:

oncelikle koxper partye girmissin banlanmayi sonuna kadar haketmissin konunu kitlemeleri cok dogal ayrica elimle kasmadiktan sonra ne anlami var o paralarin ayrica senin koxpla 3 ayda dizcegin itemi ben 1 haftada dizerim bu oyunda tek koxpla para kasilmiyor

Ulan o zaman niye konu açıp milletten tavsiye beklıyosun

• quote:

oncelikle koxper partye girmissin banlanmayi sonuna kadar haketmissin konunu kitlemeleri cok dogal ayrica elimle kasmadiktan sonra ne anlami var o paralarin ayrica senin koxpla 3 ayda dizcegin itemi ben 1 haftada dizerim bu oyunda tek koxpla para kasilmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: eyupglms1231

quote:

Sizi sayiylami verdiler biri koxp kullan der ertesi gun banlanir biri durduk yere laf atar bi nickleri okuda oyle yaz konuya cevap
  • Güzel kardeşim benım bizim demek istediğimiz kolay para kasmak istiyorsan dc pre,al kopxla kas durduk yere sana neden laf atıyım hatta nıck ver oytunda eklerim seni

• Ultraslan sen forumun zaptiyesimisin

• quote:

Orijinalden alıntı: causic

Ultraslan sen forumun zaptiyesimisin

Adam troll arkadaşım

• Fiat oynuyomusun hala gaiada

• Maden yapacaksın.

Başka türlü kasman imkansız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: causic

Fiat oynuyomusun hala gaiada

Oynuyorum

• Bol bol para yatır, güzelce soyulursun sonra burada ben sana soğuk su resmi atarım

Oynamak istiyorsan eski serverlarda oyna az kisi de var gb fiyatlarıda ucuz hevesini alırsın

• Gm Elucina Oyuna Huzur Getirmis : ) KonuLari Takip Edebilirsiniz. Kendisi Hizir Gibi.
    Nik Ver Yeter : )

Yalan Ihbar Vermeyin

Gaia 'da Oynayan ARkadaslarimiz Yardimci Olun Konu Acan ARkadasa
    Oyunra Para nerde Kasicak
  • Koxp al cardinale koy
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.