Şimdi Ara

Gaia Server Guild

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Biz Bir Grup Arkadaş Gaia Server'ı Açılacagı Zaman Birlikte Geçmeyi Düşünüyoruz. Bu Msj Başka Forumlarda da Yazıldı. Şimdilik Toplam 70 Kişilik Bir Liste Oluştu Umarım Hepsi Sözlerini Tutar. Tutması Halinde Farkında Oldugunuz Gibi Bir Guild Değil Bir Union Kurma Çalışması Başlamış Olduç Birlikteligi Sağlamak İçin Şimdiden Tanışıp Msn de Konuşmaya ve Muhabbete Başladık. Umarım Sıkı Bir Çalışmayla Server Liderliginide Alabiliriz Union Grubumuzla Birlikte.

Bu Forumda Açıldıgında Server a Geçiş Yapacak Arkadaşlarımı Bana Msn Adreslerini Ulaştırırlarsa İletişim Kurarım. Yanlız Sadice Kesin Gözüyle Gaia ya Gelecek Sözlerini Kırmayacak Kişiler Cvp Gönderirse Sevinirim.

Hepinize İyi Oyunlar.

• Klasik servera hakim olma durumları.
    Ne zaman yeni bir server durumu olsa aynı şeyler bıkmadınız mı?
  • ekle sevket_609@hotmail.com
  • @kamer41

Söyle söyle çekinme Kaleyi siz alıcaksınız,ilk unqler siz keseceksiniz,Master sen olucaksın,herkes 3-4 level guıldlerdeyken siz 5 lv olucaksınız,hemen trade olup mal cekeceksınız

Hevesini kırmak istemem ama bunlar BOŞ.
  • Bende gaiaya geçecem ama sizin gibi bos hayellerim yok
  • Aslında Sen Çok Ön yargılısın ben Persia da Oynuyorum birçok arkadasın var yeni server a gecicek olan bunların bazıları 90 lwl bircogu 80 lwl üstü yani ciddi oyuncular. diger sorulara gelince guild birlikteligi kurmak kolay ama union zor union birlikteligi olabilirse kale neden olmasın. ilk unique kesme gibi bir yarısım yok hatta hızlı lwl kasmak için hiç unique beklemem digerleri ne yapar bilemiyorum. master konusuna gelince kesinlikle ben master olmayacagım bunun icin bende cok daha bilgili ve tecrübeli insanlar var mal çekmeye gelince onuda hic sanmıyorum cünkü oynadıgım serverda bile mal cekmiyorum ama guild ce yapılması eglenceli oluyor. sizin söylediginiz gibi bol miktarda boş heveslerim yok nerede durmasını bilirim merak etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamer41 -- 20 Ağustos 2008; 8:30:41 >
  • bende aranızda olmak isterim arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: _M_

ekle sevket_609@hotmail.com

Benide ekle

bitsinartıkbuçile@gaia.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: Evil Clown

quote:

Benide ekle

gaianinfullsunçarı@benim.hehe
  • quote:

quote:

Benide ekle

• quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

quote:

quote:

Benide ekle

• nezman açılcağı bellimiki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmit_Lee

nezman açılcağı bellimiki?

Belki yarın belki yarındanda yakın :P

Edit:şaka bi yana daha legend 3 gelirken millet bekliyodu bu serwerı ama hala tık yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John_Rambo -- 22 Ağustos 2008; 13:01:36 >
  • Hayırlısıyla bnde geçicem Gaia ya eer aranızda yer varsa ekle bnide only_-_lowe@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmit_Lee

nezman açılcağı bellimiki?

2 EYLUL SALI günü
  • alırsanızzz guıldınıze sewınırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.