Şimdi Ara

Galactus düştü (Varsa karşı görüşlü c'mooon) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
1
Favori
3.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anaaa Tamam bro.Bende alıcam birkaç güne premium olucam bende zaten.Hallederiz
  • Madem öyle diyorsun her kahramanın işlediği az çok günah vardır, ghost rider hepsini alt edebilir.

Thor çekicini üzerine koyar kim olursa olsun kalkamaz.

Rogue karşıdakine dokunup onun güçlerinin 20 katına sahip olabilir vsvs.

Ama bunlar ghost riderin gözlerine bakmadığında, thorun çekicini düşürdüğünde veya rogue ya dokunmadığında kurtulabileceğin şeyler. Kısacası neredeyse her kahramanla her kahramanı yenebilirsin taktik yaparak, bu özel olarak ghost ridera ait değil

Edit: Bu arada konuyla alakasız ama bir şey sormak istiyorum, eskiden x-men in fox kids de yayınlanan çizgi filminde x-men in bir düşmanı vardı vampir gibi birşey, siyah parlak bi adamdı ismi neydi onun ya bayadır merak ediyorum aklıma gelmedi bir türlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ysgramor -- 5 Ocak 2014; 17:53:50 >

• Ysgramor kullanıcısına yanıt
    Bende öyle diyorum zaten konu başında.Okuduysan her kahramana bir şeyler buluruz demişim işte Yani demeye çalıştığım şu aşırı üstün bir hero yok.Yarın öbürgün film yapılırsa kötü tarafta olan her türlü inerde, iyiler arasında kapışırsa falanda daha çok fanı olan diğerini alır işte Senaryo abi bunlar
  • Aynen öyle, sadece taktik kurması zor olanlar var. Yine de adamlar mutlaka bir zayıf nokta koyuyor zevkli olsun diye
  • bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    Yav he he. Birisi bir şeyi ilk defa yapınca diğer yapılanlar onun imitasyonu mu oluyor? Bu ne saçma mantık? Senin mantığına göre bütün telefonlar ilk telefonun imitasyonu o zaman. Bütün oyunlar ilk oyunun imitasyonu. Ayrıca madem dünyadaki bütün süper kahramanlar Superman'in imitasyonu, en kral Superman o zaman. Başka süper kahramanlar hakkında konuşmayalım. Hani sen Marvel'in süper kahramanlarını Superman'in imitasyonu diye küçümsüyorsun ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 6 Ocak 2014; 9:15:04 >
  • Mantıksız iş yapmışsın işte, gördük demin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 6 Ocak 2014; 9:17:57 >
    Eğer yeterince gücü varsa, Thor'un çekicini üzerinden atabilir. Hulk, Thor'un çekicini kaldırıyordu, zar zor.

Valla Rogue'un sana dokunmasını nasıl engelleyeceksin merak ediyorum. İlla ki boşluğunu yakalar, dokunur. Ayrıca Rogue her gücün 20 katına sahip olamıyordur. Taşıyabileceği kadar güce sahip olabiliyordur bence. Yani güç taşıma kapasitesi vardır. Yine de bilgim yok konu hakkında. Sen yazarsın artık işin aslını, taşıyabileceği kadar güce mi sahip olabiliyor, yoksa karşısındakinin gücünün 20 katının tamamına mı, yazarsın.

Eğer vampir gibi bir şey dediğin kurt adamsa onun adı Sabertooth. Google'dan arat X-men karakterlerini, mutlaka bulursun.

• Nereye aşırı güçlü hero yok. Oku bakayım şu linkteki yazıyı.

http://www.altevren.net/index.php/profil-ve-biyografiler/karakter-profilleri/261-galactus

- "Reed Richards’ın Galactus’u durdurmak için verilen ve evrenin tamamını yok edecek güce sahip olan Ultimate Nullifier silahının da, aslında Galactus’un bir parçası olduğu anlaşılıyor. Dolayısıyla, Galactus’un aslında bütün evreni yok edebilecek kadar fazla gücü var."

Bütün evreni yok edebilecek kadar gücü varmış adamın, sen neyin kafasındasın?

Filmde kötü olan tabi iner. Kötülerin kazandığı bir film görmedim ben şimdiye kadar.

Taktik kurması zor olanlar var derken? Bence adamların karakterlere zayıf nokta koymalarının nedeni zevkli olması değil. Senaryonun tutarlı olması ve karakterlerin yenilmez olmaması, başka karakterlerle olan bir savaşta yenilme ihtimalinin olması için zayıf nokta koyuyorlar, karakterlere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 6 Ocak 2014; 20:42:32 >
  • Doppelgangbanger kullanıcısına yanıt
    Sen kazandın kardeş.Kupa alamıyorsun ama
    Değil ya sabertooth, başka birşeydi hatta kendiadası falan vardı da neyse teşekkür ederim

Rogue olayını şuradan görmüştüm, ben de 20 katı olayını bilmiyordum ama güçlendirdiğini biliyordum belli bir orandahttp://tr.wikipedia.org/wiki/Rogue

Edit: Cidden azmettim ve buldum ismi Mister Sinister imiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ysgramor -- 6 Ocak 2014; 13:07:00 >
    Zevkli olsun derken bahsettiğim şey bu zaten; her karakter alt edilebilir olsun kolay ya da zor. Yani birbirlerine karşı savaşmalarının bir mantığı olsun. Yoksa zaten en güçlü olan diğerlerini alt eder ve bütün marvel biterdi. Aynı şeyden bahsediyoruz.

Taktik kurması zor olan derken de şundan bahsediyorum: Bütün karakterleri yenebilirsin ama bazılarını kolay bazılarını zor. Örneğin duvarlardan geçebilen kız ile magneto aynı kulvarda olamazlar. Magneto'yu yenmek için daha komplike bir taktik kurman gerekir. Yine de bu onu yenilmez yapmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

Yav he he. Birisi bir şeyi ilk defa yapınca diğer yapılanlar onun imitasyonu mu oluyor? Bu ne saçma mantık? Senin mantığına göre bütün telefonlar ilk telefonun imitasyonu o zaman. Bütün oyunlar ilk oyunun imitasyonu. Ayrıca madem dünyadaki bütün süper kahramanlar Superman'in imitasyonu, en kral Superman o zaman. Başka süper kahramanlar hakkında konuşmayalım. Hani sen Marvel'in süper kahramanlarını Superman'in imitasyonu diye küçümsüyorsun ya.

Anlamanda hakikaten problem var senin. Bu olay çizgi roman okuyucuları tarafından kabul edilen bişey sen et veya etme çokta tın.

• İşim bitince okurum bro.Eğer halim kalırsa tabi Ö.d.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

İşim bitince okurum bro.Eğer halim kalırsa tabi Ö.d.

Kolay gelsin

Saolasın az kaldı zaten

• Olsun. Kazanmış olmak yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

Olsun. Kazanmış olmak yeterli.

Tamam kupan hazırlanıyor la şaka yapmıştım Ayriyetten iyi akşamlar.Ben kaçar.
    İyi de attığın linkte "Dokunduğu kişinin gücünü ve hafızasını dokunma süresinin 20 katı bir güçle kopyalamaktadır." yazıyor. Yani dokunduğu kişinin gücünün 20 katını kopyalamıyor. Dokunduğu sürenin 20 katını kopyalıyor. Bu gücün ne kadar olduğunu hesaplamak için de, Rogue'un 1 saniyelik dokunma ile dokunduğu kişiden ne kadar güç kopyaladığını bilmek gerekir ki, dokunduğu süreyle orantılayarak dokunduğu kişiden ne kadar güç kopyaladığını hesaplayabilelim.

İyi de Mister Sinister vampire benzemiyor ki.
    Zevkli olmasıyla tüm karakterlerin birbirlerine karşı savaşmalarının bir mantığının olması arasında bir bağlantı kuramamıştım da.
  • bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    Benim anlamamda problem yok da senin kafanda problem var. İsterse bu olayı bütün karakter yaratıcıları kabul etsin. Mantıksız olan bir şeyin kabul görmesi onu geçerli kılmaz. Bu olay çizgi roman okuyucuları tarafından kabul edilen bir şeymiş. He çok da tın.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.