Şimdi Ara

Galactus +gerçeklik taşı vs thanos (geriye kalan 5 taş)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galactus daha önce Gerçeklik taşı ile 5 taşlı magusu yenmişti şekilde thanosuda yenebilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord of darks -- 29 Eylül 2018; 18:19:23 >

• Bilemedim şimdi hocam kararsız kaldım ama thanos da alabilir gibi geliyor
  • Bencede zorlu bir maç ama thanosa daha yakınım sanki nedense
  • Thanos büyük ihtimal.
  • Saf güç olarak 5 taşlı thanos çok daha güçlü.

Fakat bu tarz bir vs de taşlarin potansiyelini iyi bilip kullanmak öne çıkarır diye düşünüyorum.Mesela zaman taşını harika kullanan birisi 5 taşlı ve bu 5 taşa da tam hakim olmayan birisini yenebilir.Yazarsın buna uygun bir senaryo olur biter.

Fakat her bir taş bir özellikte seni mutlak bir kudret sahibi yapıyor.Bu yüzden tek taşlı bir karakter 5 taşlı bir karakteri yense bile 5 taşlı karakterin daha güçlü olduğu aşikar.Olaya thanos ve galaktus tarafından değil de taşlar tarafından bakmak gerektiğini düşünüyorum.
  • Ben şimdi düşündüm de galactus full fed ve Ultimate Nullifiere giymişse + olarakda gerçeklik taşını alırsa alma ihtimali olduğunu düşünüyorum. Öbür türlü thanos alır
  • Ultimate nullifer > IG ise

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son_of_Asgard -- 29 Eylül 2018; 23:9:19 >
  • Son_of_Asgard kullanıcısına yanıt
    Ultimate nullifer > IG ise hocam galactus full fed ve Ultimate nullifer sahip olursa evrensel+'yı zorlar + olarakda güç taşı veriyosun yani alabilir
  • Çok zor bi vs olmuş. Eldiven tam olarak tamamlanmadıgı için bazı güçleri olmayacak thanos'un. Galactus full power ise alabilir.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.