Şimdi Ara

Galaksi Mini mi Nokia 500 mü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aveadan telefon alma aşamasındayım. Nokia 500 yada galaksi mini...Hangisini neden tercih etmeliyim sizce? batarya ömürleri,kullanım kolaylığı program yükleme durumu, GPS i, şıklığı, foto kalitesi, sağlamlığı kıyasladığınızda sizce hangisi alınmalı? Bu arada teknoloi ile aram iyidir. 15 yıllık Nokia kullanıcısıyım.ama samsung da kolaylıkla kullanabilirim. önceki telefonum X6 idi bozuldu.Aveada tarifeme ek olarak mini için 19 tl, nokia500 için 24 tl fazla ödeyeceğim.

• Koyu yazdığın yerler için Mini.
  • Mini yerine gio düşünseniz daha iyi olur
  • Bende galaxy gio var şarjı oyun oynarsan 1 gün normal kullanımda ise 2 gün gidiyor.Şarj konusunda android telefonlar daha kötü.Kaldı ki galaxy mini nin donanımsal özelliklerine bakacak olursak nokia 500 den daha çok eskikleri var.Tek artısı yalnızca android olması ve grafik hızlandırıcısının bulunması.Ben nokia 500 öneriyorum.
  • ikiside iyi telefon sayılmaz.

peşin alma şansınız varsa 2.el- 0 güzel tavsiyeler verebilirim.

böyle donanımı çağın gerisinde kalmış telefonlar memnun etmez.

Min android için güçsüz.

Nokia 500'te Symbian için yeterli ama Symbian'da birşey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 1 Mayıs 2012; 19:12:15 >
  • teşekkürler değerli yorumlarınız için ben 419 tl ye galaksi GİO almaya karar verdim. onu alıcam.Yıllardır yaklaşık 15 yıldır nokia kullanıcısıyım artık değiştirmek istiyorum.Galiba gio iyi bir seçim olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alptekin_206

teşekkürler değerli yorumlarınız için ben 419 tl ye galaksi GİO almaya karar verdim. onu alıcam.Yıllardır yaklaşık 15 yıldır nokia kullanıcısıyım artık değiştirmek istiyorum.Galiba gio iyi bir seçim olacak.

Al kardesim pisman olmazsin emin ol.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.