Şimdi Ara

Galatasaray 2015/2016 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2440. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49.245
Cevap
147
Favori
1.222.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24382439244024412442
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • West Ham United, Burak Yılmaz'ı satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiralamak istiyor ancak Galatasaray satma fikrinde(Sky Sports)

Yaw hehe bilic

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DAHA YÜKSEK SESLE !!!!

Galatasaray 2015/2016 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu
  • Sıcak Gelişme | Burak Yılmaz ile West Ham United hariç 4 İngiliz kulübü daha ilgileniyor. (Sky Sports)

• Şimdide hatem ben arfa için nabız yokluyor diyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray yöneticileri, Milan ve kaleci Diego Lopez ile önümüzdeki saatlerde bir görüşmede bulunacak. (Tuttomercato)

La muslera

• O nasıl oluyor ya bunlar muslerayı milana verip üstüne Diego Lopez ile Luiz adrianoyumu alacak yoksa

• quote:

Orijinalden alıntı: Pthe.

Galatasaray yöneticileri, Milan ve kaleci Diego Lopez ile önümüzdeki saatlerde bir görüşmede bulunacak. (Tuttomercato)

La muslera

Kan çıkar valla
  • Galatasaray'ın Cracovia forması giyen sol kanat Bartosz Kapustka için yaptığı 4,5 milyon Euro'luk teklifin geri çevrildiği ancak sarı kırmızılıların bundan vazgeçmediği belirtildi.
    Polonya basınına göre Galatasaray'lı yöneticiler 19 yaşındaki genç oyuncuyu ikna etmek için İstanbul'a çağırdı. Galatasaray'lı yönticiler, burada stadı ve tesisleri gezdirmek istedikleri oyuncunun ayrıca Mustafa Denizli ile de görüşmesini ve kararını sonra vermesini istedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: LossMaho

O nasıl oluyor ya bunlar muslerayı milana verip üstüne Diego Lopez ile Luiz adrianoyumu alacak yoksa

Muslera ingiltere gidebilir belki .Kaleci bakıyorlardır.Bunlardan herşey beklenir.

• Burak yılmaz Westhamda bonservis 5.9 bonuslarla 7 olacak.

• Milan Diego Lopez'i önermiş reddetmişiz...Birden korktum titreme geldi valla...

Muslera'yı şimdi kaybetmek ligdeki durumumuzdan daha fazla koyar...

Eğer nando gitmek isterse dur diyemeyiz adamın itibarı her geçen maç düşüyor...2 şer 3 er yiyerek

Gitsin önünde sağlam ve güvendiği bir defansla oynasın...

Ama Muslera'yı kendi isteği dışında satanlarsa, taraftarın tepkisi çok ağır olur.
  • quote:

Burak yılmaz Westhamda bonservis 5.9 bonuslarla 7 olacak.

O fiyatla giderse ucuza gitmiş olur, çünkü İngilizler 1 liralık malı 3e 5e almaya bayılıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

quote:

O fiyatla giderse ucuza gitmiş olur, çünkü İngilizler 1 liralık malı 3e 5e almaya bayılıyorlar.

Maaşı hayvan gibi olan futbolcudan max bu bonservisi alırsın.1 m euroya oynamıyor burak

• quote:

quote:

Bu yönleriyle tıpkı bize benziyorlar

Ayrıca kapustka mıdır nedir İstanbul çağrıldı klübü tesisleri gezsin öyle karar versin haberleri var duyunca şok oldum.19 yaşındaki adama sanki 2lig takımıymışız gibi kendimizi beğendirmeye çalışıyoruz haber doğruysa

• quote:

quote:

quote:

Maaşı hayvan gibi olan futbolcudan max bu bonservisi alırsın.1 m euroya oynamıyor burak

Kaça oynadığını ben de biliyorum, ama ben de gitmesini isterim 6 ucuz olmasına rağmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

quote:

quote:

Bu yönleriyle tıpkı bize benziyorlar

Ayrıca kapustka mıdır nedir İstanbul çağrıldı klübü tesisleri gezsin öyle karar versin haberleri var duyunca şok oldum.19 yaşındaki adama sanki 2lig takımıymışız gibi kendimizi beğendirmeye çalışıyoruz haber doğruysa

O çocuğun istatistikleri çok iyi, keşke gelse, takımda yeni yüzler de göremezsek hiç izlenmez maçlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kaça oynadığını ben de biliyorum, ama ben de gitmesini isterim 6 ucuz olmasına rağmen.

Bence rakam iyi .Yaşı 30 olmuş 4 m euro alıyordu.İngiltere cok para harcar ama potansiyelli genç oyuncuya verir.
    10 üstünü çinden katardan alırsın en fazla

• Usta burak cidden gittimi Kimden duydun allahını seviyosan söyle giderse sevinçten ağlıcam

• Yönetimi teknik kadrosu leş futbolcu kadrosundan ne beklersin.

• https://mobile.twitter.com/WestHamTurkiye1

• 
Sayfa: önceki 24382439244024412442
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.