Şimdi Ara

Galatasaray 2015/2016 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49.245
Cevap
148
Favori
1.222.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Çare Drogba

"galatasaray drogba ayarında, 30'lu yaşlarda, avrupalı bir forvetle imza aşamasına geldi.

bu futbolcunun menajeri ile dursun özbek galatasaray-beşiktaş maçını locada birlikte seyrettiler.

transfer bir hafta- on güne kadar %90 ihtimalle olumlu sonuçlanacak.

bu istihbaratı drogba transferini herkesten önce bana söyleyen önemli bir isimden aldım. ona söz verdiğim için ismi açıklayamıyorum.

podolski, bu ismin ancak çantasını taşır "

radyospordaki futbol center programında serhat tatlı

van persie, huntelaar, torres. 3'lüsünden birinden söz ediyordur bence büyük ihtimalle. huntelaar diğer 2'sinden hatta podolski'den de daha geride isim olarak. van persie veya torres olabilir diye düşünüyorum.

ibrahimovic'i hiç yazmadım. çünkü yaklaşık devre arasından beri piyasada olan bir ismi heyecanlı heyecanlı ben bir isim duydum diye söylemez kimse herhalde.

Llorente bu tanıma uyuyor olabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ya şuraya almamız gereken kişileri değil, haberleri ve dedikoduları yazsanız başlıktaki gibi? boşu boşuna heyecan yaptırmayın adama
  • Beklenmeyecek bir transfer yapilacakmis haberlerde duyulmayan

• Kim geliyor acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocanın Burak'ı kolay kolay kesemeyeceğini düşünürsek genç yedek durmayı problem etmeyecek yetenekli bir forvet. İki tane de golcü kanat oyuncusu almak daha mantıklı geliyor bana.
  • Bence hoca yabancı bir forvet alıp Burak'ı kanat forvet yapacak. İbra-Cavani gibi.
  • Defansa şöyle bir Sırp Kasabı alsınlar, Ujfa tarzı. En önemli bölge orası şu an.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Felipe Melo'nun Temsilcisi Ümit Akbulut: "Melo Galatasaray'da kalmak istiyor. Burada çok mutlu. Adeta Galatasaray'a aşık." (Radyospor)
  • Çare Drogba kullanıcısına yanıt
    İnşallah doğrudur hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banım açıldı sonunda...Bu takıma rahat 6-7 transfer şart CL'de yine elek olmamak için.

Geçen yıl orta sahamızı ellerini kollarını sallaya sallaya geçti rakipler...En dandik takım bile bize karşı pozisyon

buldu...Defansın 4 mevkisinin 3'ünün değişmesi şart...Orta sahaya koşan mücadele eden defans ve hücum

arasında köprü olacak biri kesinlikle şart.

-Sağ Bek ( Aurier-Pereira olabilir )
    -Sol Bek ( Fuchs'un sözleşmesi bitiyor)
    -Stoper ( Zambrano ismi geçiyor)
    -Defansif Orta Saha ( Mbia - Song )
    -Box to box orta saha ( Ozan Tufan ya da kelepir genç bir oyuncu alınabilir )
    -Skorer Sol kanat ( Podolski keşke yehven alınsa )
    -Topu ayağında tutan takımı ileri çıkaran santrafor ( Adebayor - Llorente - Gignac )

• quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

Üstteki haber yalan herhalde. Gignac bitmiş.

https://twitter.com/suAtyigitoglu/status/605726464793800705

https://twitter.com/suAtyigitoglu/status/605748982841790464

Bu ne olum telefonu ne geziyor adamda

• Hep forvet transferi bekleniyor ama su takıma,sag bek,defans,kanat ve melo tarzı bir orta saha oyuncusu lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

Üstteki haber yalan herhalde. Gignac bitmiş.

https://twitter.com/suAtyigitoglu/status/605726464793800705

https://twitter.com/suAtyigitoglu/status/605748982841790464

Bu ne olum telefonu ne geziyor adamda

bende de sneijder'le albayarak'ın numarası var mesela telefon bulmak çok zor iş değil.

bu arada olaydan sonra cüneyt tanman'dan da mesaj gelmiş. daha sonra aramış telefon'da trabzonspor'un da ilgilendiğini söylemiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: IJessicaAlbaI

Hep forvet transferi bekleniyor ama su takıma,sag bek,defans,kanat ve melo tarzı bir orta saha oyuncusu lazım.

tabi forvet beklenicek bu gözler koca sene umuta katlandı bi sene daha kimse katlanamaz herhalde :D
  • Profili inceleyin yeter o eleman kolpa geldi bana en başta sonra profili okuyunca emin oldum
  • Melo konusunda ise şu an 31 yaşında haziran sonunda 32 olacak 1 yıl daha sözleşmesi var...Ciddi bir sakatlıktan

büyük fedakarlık yaparak erken döndü eyvallah ama yine 2-3 yıllık sözleşme koparmak için aynı numaraları yapıyor

ünal başgan zamanında da aynısın yapmıştı...Takımda güvendiğim oyunculardan bir tanesi fakat ilk 2 yılki formu

yok...Temposu düştü dinamikliği kayboldu tabii yine ölüsü yetiyor lige de CL için sıkıntı.

Transfer konusunda da aldığı maaşı kulübe verince ayrılabiliyor diye biliyorum 3,5m euro alıyordu yanılmıyorsam

bu parayı verince gidebiliyor melo.
  • Kop gel be koca adam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pozitron~

quote:

galatasaray drogba ayarında, 30'lu yaşlarda, avrupalı bir forvetle imza aşamasına geldi.

bu futbolcunun menajeri ile dursun özbek galatasaray-beşiktaş maçını locada birlikte seyrettiler.

transfer bir hafta- on güne kadar %90 ihtimalle olumlu sonuçlanacak.

bu istihbaratı drogba transferini herkesten önce bana söyleyen önemli bir isimden aldım. ona söz verdiğim için ismi açıklayamıyorum.

podolski, bu ismin ancak çantasını taşır "

radyospordaki futbol center programında serhat tatlı

GS sözlükte biri yazmış.Tweet attım kendisine (Serhat Tatlı) gerçekten böyle bir şey demiş mi diye bakalım.Twitter'da birkaç troll var milleti galeyana getiriyorlar yok whatsapptan gignac ile konuşmuş yarın menajeri geliyormuş yok Ibra just wait demiş vs.vs Bunlara inanıp haber yapan gazetelerde ayrı bir komedi.

Ben arabada programı dinledim dedi. Benim tahminim Dzeko , Torres , Van persie

• Fadeout kullanıcısına yanıt
    Zambrano'yu hiç izlemedim, bir iki siteden araştırma yapınca hava toplarının sıkıntılı olduğunu fark ettim (tamamen istatistiklere dayalı olarak). Aradığımız adam değil bence. Sol bekte de Telles gitmezse transfer olmaz; onun dışında hayallerimdeki kadro planlaması. Sağlam bir geri 4'lü, orta sahada 2 tane ayağı temiz defansif adam, önlerinde Sneijder, golcü kanatlar ve ileride kalıplı forvet.

Normalde bu kadar transfer manyağı değilimdir ama bu seneki CL hezimetini göz önüne alınca; yabancı sınırının kalkmasının da etkisiyle çıldırdım resmen Hayırlısı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.