Şimdi Ara

[Galatasaray 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86.923
Cevap
105
Favori
452.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Transferleri tırt zaten 1-2 yıla kayyum gelir onlara. Pepe diyorlar sadıkı alıyorlar, tolgay denen adama 3 milyon veriyorlar bunlar batar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: archdark

Atalanta yerine Milan gelseydi katsayısı bizden iyi oldugundan 1.1 daha az alacaktık. Atalantanın katsayısı bizden düşük
    Arsenal alsaydı kupayı Şlye gidecekti katsayısı bizden yüksek Arsenal direk gitmeyince Lyon öneleme oynamdan direk gidiyor Lyonun yerine ön elemeden gelecek takımlarında katsayısi bizden düşük olduğundan 1.1 gelecekmiş.
    Valencia da ceza yerse yerine gidecek olan Getafenin katsayısı bizden düşük oldugundan 1.1 geliyor.
    Durduk yere para gelip duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tortote

Ulan biz 2 senedir sampiyonuz hele bu sezon büyük gelir elde ettik ama fbliler kadar transferde uçmadık Adamlar mesut mu gelsin brahimi mi felan diye konuşuyorlar biz bile nerede serbest var öncelik o diyoruz hadi fb aldı nasıl ödeyecek maaşlarını şimdiden 5 transfer yapmışlar daha 4 5 oyuncu gelecekmiş
    fb nin uzak ara en büyük düşmanı fb medyasıdır,takımda para edecek bonservisi yine bu medya tarafından şişirilen elif harici tek topçu yokken adamlar ibb nin yarısını aldı vedat filan ne kadar bonservisi olan kariyer zirvesi yapan oyuncuyu aldı. geçen yıl yaşananlar ortadayken bonservisi elindeki yıldızlar samandırada kapıda yatıyor fb ye gelmek için, bütün bunlar kulüp her gün yardım kampanyası düzenleyecek durumdayken yaşanıyor
    işin en kötüsü tarafar hala inanıyor bunlara

• quote:

Ulan biz 2 senedir sampiyonuz hele bu sezon büyük gelir elde ettik ama fbliler kadar transferde uçmadık Adamlar mesut mu gelsin brahimi mi felan diye konuşuyorlar biz bile nerede serbest var öncelik o diyoruz hadi fb aldı nasıl ödeyecek maaşlarını şimdiden 5 transfer yapmışlar daha 4 5 oyuncu gelecekmiş
    hiç sorma hocam ya napcan işte, eski günlerini özlüyorlar, balotteli falan şuan hiç yakıştıramıyorum bile fenere.

fenerin kuracağı en iyi kadro basaksehır gıbı yaslı ama büyük isimler 30 altındaki yıldızları alamazlar.

Toparlanma ümitleri var ama bizim 2010 lardaki gibi durum yok suan € olmuş 7 borçlar durdugu yerden katlanmış.
    devletın ekonomısı kotu şuan parası olmayan cok zor durumda biz şu zamanda biraz iyi ekonomiden bahsediyorsak gelecegımız iyi sırtımız yere gelmez 1 sene sampıyon olamasakta bunlar hep avantaj

hiç bir klub yonetıcısı battık türkiye ekonomısı yuzunden dıyemıyor ama gerçek öyle. derlerse daha fazla cephe alır siyasiler diye 10 sene once su durumda olsak şuan 20 30 m lik transferler yapabılırdık belki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İstihbarata göre 2 tane transfer bitmiş.

Fakat kimliklerini saptayamadım..(Biri Ryan Babel diyebilirim şahsi düşünce olarak ama riske girmeyeceğim. )

Diğer bilgiler ise abdurrahim albayrak ve kurmayları yurt dışına transfer avına çıkacak. Radarda 2 tane ülke var. İspanya ve almanya..

Scout ekibi önerilerini fatih hocaya verdi... 5 tane türk oyuncu da alınmak üzere konuşuluyor fakat henüz net bir istihbarata ulaşamadım. Süper lig takımlarındaki türk oyuncular ile avrupada oynayan türk oyuncular konuşulmakta. Bir kısmı kiralık bir kısmı uygun olursa bonservisi alınabilir gibi bir durum var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 30 Mayıs 2019; 11:24:14 >
  • Ne kadar para kazandigin önemli ama kazandigin parayı nasıl harcadığı da önemli.transferler daha çok arastirilsin,daha genç ve ucuz oyuncular alınsın.on altı adam alıp hiçbirinden doğru dürüst performans alamassan ne kadar harcadığını da bir önemi yok..

• maicole kullanıcısına yanıt
    Sonra bunlar gelip sana bana futbol cahili diyor, emre akbaba belhandadan iyi diyor. Yazık

• belhanda jagne vs yollanmalı. ikisi bizi şampiyonluktan ediyordu az kalsın. ne belhandaymış arkadaş bu adam ne yapıyor sahada bukadar seviyorsunuz ? sneijderin sol bacağı etmez. bize sneijder gibi dünya yıldızı adam lazım. belhanda gibi lakayıt sorumsuz adamlarla bu iş olmaz.
  • Sizin Diagne ne oldu satılacak mı?

Bence satılır ve yerine düzgün birini alırsanız bu sefer ki şampiyonluğunuz daha kolay olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: GK13

Sizin Diagne ne oldu satılacak mı?

Bence satılır ve yerine düzgün birini alırsanız bu sefer ki şampiyonluğunuz daha kolay olur
    Harcadıgımız parayı veya daha fazlasını veren alır götürür kimse 1 dakıka bile uğraşmaz. terim bile seneye bu adam olursa ne olur bıter kestıremıyordur bir şekilde elden cıkarılacak.

belhandada gidecek Allahın izniyle

• Gerekirse 2-3 aşağısınada olsa satın kurtulun bence. Gomis gibi birini alırsanız şl'de çeyrek final bile gelebilir
    @Zeen
  • WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt
    Kimi aldık hocam daha kimseyi almadık kariyer zirvesi Vedat diyorsun konuşulan paralar 2-3m başaktan da daha kimseyi almadık alırsak da irfan-visca için 10m gibi bonservis yazılıyor diğer konuşulan brahimi kruse gibi isimlerin bonservisi elinde diyeceksin ki bu adamlar maaş yükü oluşturmayacak mı evet oluşturacak ama maaş için baya yer açıldı eşek yükü para kazanan Valbuena Soldado Ayew Slimani gitti Skrtel de indirime gitmezse yolcu.

Bu işler para dökmeden olmuyor 2 yaz önce biz de aynısını sizin için söylüyorduk Ndiaye-Belhanda-Gomis-Feghouli gibilerine servet verirken ama sonuç ortada gelen şampiyonluklarla biraz önünüzü görebildiniz
  • Kombine satışları ne zaman başlar bir bilgisi olan varmı?

• Şu emre akbaba olayı çok duygusala bağlandı anca yedek olabilecek oyuncuya millet ilerde 10 numaramız diyorlar sırf gs aşkı için bu kadar tantana ona kalırsa bende çok seviyorum takımı.Sampiyon olmasaydık emrede sakatlanmasaydi diyenler var allahım resmen 3 büyükte formayı öp benim hayatım aşkım de ne kadar kötü olsanda ses çıkmaz ne güzel taktikmis bu(Emre,sadık vs)

• quote:

Orijinalden alıntı: RaymonD7

Kombine satışları ne zaman başlar bir bilgisi olan varmı?
    Boşver onu, sen karaborsada kaç tank düşürdün onu söyle
  • BJK kullanıcısına yanıt
    Abi tank mı kaldı :) artık yeter 6 yıldır gençlere bıraktık,bu sene kombine alayım da kafam rahat şöle maç izlemek istiyorum.

Sen de bırak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaymonD7 -- 30 Mayıs 2019; 12:38:13 >
  • RaymonD7 kullanıcısına yanıt
    Wot hastalık ya, yaş aralığı çok yüksek biliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7

belhanda jagne vs yollanmalı. ikisi bizi şampiyonluktan ediyordu az kalsın. ne belhandaymış arkadaş bu adam ne yapıyor sahada bukadar seviyorsunuz ? sneijderin sol bacağı etmez. bize sneijder gibi dünya yıldızı adam lazım. belhanda gibi lakayıt sorumsuz adamlarla bu iş olmaz.
    Yetti Sneijder aşkınız, her gün Belhanda gömen tipler çıkıyor. Maçları izlemesini bilmiyorsunuz, sonra Belhanda napıyor. Adam bir şeyler yapıyor ki iki sezondur kırmızı kart dönüşünde de, sakatlık dönüşünde de hiçbir maç kaçırmadan ilk 11’e döndü.

Belhanda’nın olmadığı maçlar ile Belhanda’nın olduğu maçları izle, belki o zaman anlarsın naptığını yeter, sizin gibi güncel futbola uzak, hala on numa on numara diye dünyada bitmek üzere olan oyuncu tiplerini isteyen adamlara Belhanda’yı yedirmeyiz, yedirmeyeceğiz.

• quote:

Şu emre akbaba olayı çok duygusala bağlandı anca yedek olabilecek oyuncuya millet ilerde 10 numaramız diyorlar sırf gs aşkı için bu kadar tantana ona kalırsa bende çok seviyorum takımı.Sampiyon olmasaydık emrede sakatlanmasaydi diyenler var allahım resmen 3 büyükte formayı öp benim hayatım aşkım de ne kadar kötü olsanda ses çıkmaz ne güzel taktikmis bu(Emre,sadık vs)
    İlk geldiğinde yedekten katkı verebilecek bir oyuncu tipindeydi, sakatlık dönüşü ise hiçbir katkı veremeyen Ömer Bayram, Emre Taşdemir, Muğdat Çelik seviyesinde takıldı.

Bir GS armasını öpersin, azıcık Fenerbahçe’ye laf çakarsın, bunları yaptın mı futboldan anlamayan ergen tayfası seni kral yapar, Galatasaray’ın çocuğu yapar. Emre Akbaba ultraslan, ergen GS tayfanın ve Belhanda düşmanlarının Galatasaray’a kitlediği vasat bir altı oyuncudur.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.