Şimdi Ara

[Galatasaray 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86.923
Cevap
105
Favori
452.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray konusuna giriyoruz sürekli Belhanda, Belhanda, Belhanda bıktık artık sizden gidin başka kobu açın da orada kötülüyor muaunuz eleştiriyor musunuz ne yapıyorsanız yapın biz de Galatasaray konuşalım biraz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stefan Johansen bizde iş yaparmı arkadaşlar ?

• O degil de transferde hala Albayrak'tan cekiniyorum hala guvenemiyorum bunlara yine fiyat dusmek icin sona birakirlar diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cg-TR83

Stefan Johansen bizde iş yaparmı arkadaşlar ?
    Sözleşmesi bir yıl otomatik olarak uzadı diye biliyorum.

• Brahimi yi alsak KESK’e ya biliyorum imza parası vs ama sağlam vallahi

• Heinz Guderian kullanıcısına yanıt
    Belhandayı falan savunduğumdan değil ama bony gelsin diyen ya da emre akbaba bu takımda as oynar diyen birinden daha çok futbol bildikleri kesin

• quote:

Orijinalden alıntı: maicole

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bak güzel kardeşim Belhanda'yı beğenmemek satılmasını istemek düşmanlık değil tercihtir.

Senin sneijder'i beğenmemen Muslera satılsın Onur gelsin demen gibi bir tercihtir.

Kimse Belhanda'yı sizin gibi sevmek ve beğenmek zorunda değil. Sizin zihniyetinizle uğraşmamak için 1 aydır Belhanda ile ilgili birşey yazmıyorum.
  • Beyler herkes yabancı sınırı gs için gelecek diyorda birde şu taraftan bakın ilk kural açıklandığında şöyle bir madde vardı kadrosunda 14 yabancı bulunduran takım 6 milyon tl fona para yatıracak diye daha sonra bu karar kulupler birliği kabul etmedi ve kaldırıldı.Toplam 18 takımdan 100 milyon tl gibi bir para geliyordu.Nihat özdemir yeni tff başkanı formalite seçimler çünkü verdiği demeçler belli biyere yaranmak için.Uzun lafın kısası sınır gelir mi gelmezmi diye tartışmayıp şimdiden tepki koymalıyız gelecek çünkü
  • Şu transfer doneminde en buyuk umidim altyapidan en az 5 oyuncu cikarmak.
    Kulubede semih, ahmet calik vs oturacagina gencler otursun, oturmali.

• Para getiren değerini bulan herkes satılabilir bence 2-3 kritik mevki hariç.Muslera-Feghouli-Linnes-Donk-Luyindama-Marcao kalsın geri kalan Mariano-Fernando-Belhanda-Nagatomo-Diagne satılabilir.Bunlar satılsa 30-35 M € getirirler belki orta sahayı komple yenileriz gelen paraya.Ayrıca Süper ligdeki ortalama üstü Türk futbolcuları da toplamamız lazım.
    Muslera
    Douglas-Luyindama-Marcao-Linnes
    ?-?
    Feghouli-?-Brahimi
    Mitroglou
    Yedekler:Donk-Nazım Sangare(bu çocuk CL için yetersiz ama ligde baya işimizi görür Türk pasaportu var.)

• Bazen belhanda parayla adam tuttu falan diye düşünüyorum bu kadar nasıl savunuyorlar çözemedim. Değerini bulursa gayet de satılır ne diye bağlancaz vurdumduymaz birine.

• ukilavuz kullanıcısına yanıt
    Ben normalde hiçbir futbolcuyu savunmam hatta belhandayı sevmezdim bile ama burada sırf Belhanda hata yapsın da çamur atalım diye bekleyen bir tayfa var, insanı zorla belhanda savunucusu yaptırırlar

• Belhanda falan gelip geçici adamı kaç kere statta canlı izledim 31 yaşındayım az çok anlamaktan daha öte futboldan anlarım ama adam çok vurdumduymaz.
    İyi oynarsa oynasın parasını alıp gitsin ama değerini bulursa da satılır.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.