Şimdi Ara

[Galatasaray 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (4340. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
86.923
Cevap
105
Favori
452.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 43384339434043414342
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu takim seneye kumeye duser

Terimci comarlar kumeye dusunce hocaya laf yok derler yine

• Sekidika, Atalay, Yunus 2. yarı atalım sahaya ne olacaksa olsun. Oynasınlar 45 dakikada olsa.
  • Fatih Terim Allah aşkına maç sonu istifa et!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 24 Temmuz 2020; 21:27:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadroya, bu kadar kötü futbol oynatacak TD arasan bulamazsın ..
  • Böyle bir zemin olmaz. Yarım saatte sahanın haline bak.

• Yerliler ; nasıl olsa seneye varım diye oynamıyor.
    Yabancılar ; nasıl olsa seneye yokum diye oynamıyor.

Sanırsam 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Antalya geride o kadar boşluk veriyor ki Ömer yerine Sekidika girse çok iyi olurdu.
  • Berbat Antalya'ya yeniliyoruz. Takımın fizik gücü 0. O kadar kopuk ki orta saha ve hücum hattı anlatamam. Seri'yi savunma yaptırmak için oynatıyoruz bu formasyonda. Adam bir oraya bir buraya koşuyor. Bir omuza herkes top kaybediyor takımda. Ahmeti stopere çekip Donk , Seri , Taylan orta sahası yapıp Belhandayı çıkarıp Feghouliyi sahte dokuz oynatıp Sekidika sağa Adem sola oynarsa ancak öyle biraz top oynanır gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeHaveDrogba

Berbat Antalya'ya yeniliyoruz. Takımın fizik gücü 0. O kadar kopuk ki orta saha ve hücum hattı anlatamam. Seri'yi savunma yaptırmak için oynatıyoruz bu formasyonda. Adam bir oraya bir buraya koşuyor. Bir omuza herkes top kaybediyor takımda. Ahmeti stopere çekip Donk , Seri , Taylan orta sahası yapıp Belhandayı çıkarıp Feghouliyi sahte dokuz oynatıp Sekidika sağa Adem sola oynarsa ancak öyle biraz top oynanır gibi geliyor.
    Haklısın. Seri'nin yanında Lemina da yok. Taylan da defansif özellikleri iyi olan biri değil.
  • Süper lig aşırı leşşşşşşş
  • Hocam takım vura vura kazanıyordu şu pandemi öncesi. Orta sahada kafasına vura vura alacaksın topu. Öyle top oynayan takımı izlemeyi çok özledim :/ . Ndiaye ve Fernando'yu da çok özledim. :/
  • WhyNot? kullanıcısına yanıt
    şu elhanda kadar itici oyuncu yok, kendini atmasa belki gol atacak

• Var diye bir şey var belhanda kendini atıyor :d

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pandemi sonrası galibiyet görmedik gibi bir şey

• Linnes’i izlemek resmen işkence, meğer Sabri Cafu imiş, haberimiz yokmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: WeHaveDrogba

Hocam takım vura vura kazanıyordu şu pandemi öncesi. Orta sahada kafasına vura vura alacaksın topu. Öyle top oynayan takımı izlemeyi çok özledim :/ . Ndiaye ve Fernando'yu da çok özledim. :/
    Yani pandemi öncesi ve sonrası arasında büyük bir fark olması beni şaşırtıyor. Ndiaye değil ama Fernandoyu özledim ben. Burada kötü falan diyorduk ama hep belli bir standartın üzerinde oynayan bir oyuncuydu.

Seriyi 3 lü savunma arasına sokunca olmuyor. Oraya girecek adam Seri değil daha ileride oynamalı. Şuan maçı izlememin tek sebebi 2. yarı yapılacak değişiklikleri bekliyorum. Gençlerden biri girmezse ikinci yarıyı izlemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F6A14216 -- 24 Temmuz 2020; 21:46:38 >
  • Feghouli ve Linnes berbat ötesi, en ufak olumlu hareketleri yok.

• Ne farkederdi bilmiyorum ama keşke mariano 1 maç daha kalsaydı. Linnes ne defansta ne de hücumda var.

• Defansta her pozizyon korner, ofansta her pozisyon ofsayt ...
  • 
Sayfa: önceki 43384339434043414342
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.