Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64.095
Cevap
63
Favori
2.095.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • belhanda'yı izleyeceğime arda'yı izlerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arda, Caner, Semih ve Emre ÇOLAK transferleri nasıl bir vizyonsuzluk yazık diyorum 6. 7. olursak başarı
  • Ahhh Terim ahhh.
    Eski futbolculari alip guya takimi moda sokacak.
    Aldiklari yedek bile olamicak eski cikmalar.
    Oynatmayinca tavir alcaklar.
    Selcuk niye jubile yaptiki o zaman.
    Abilik yapsin diye 4 tane cikma oyuncu.
    Terimi bu klupten sopayla kovacaklar.
    Hele bi orta saha transferlerinide gorelimde daha ne konusucaz.

Terim ikinci gidisindeki finansal hasari kac senede toparlayamadi.
    Bu seneyi gorecez.

• Sizin başkan da bizimki gibi taraftarları futboldan soğutmaya yeminli sanırım. Semih, Arda, Emre geliyorsa Selçuk ile neden sözleşme uzatılmadı? Hamit'i de getirirdiniz yine UEFA mücadelesi verirdik kardeş kardeş
  • Batan geminin mallari degerli oldu şimdi.

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Doğru değil dimi abi şaka gibi

• Şu adamlar gelecekse yazıklar olsun yani ne diyeyim ki. Arda sanırsın Michael Jordan anasını satayım. Herif yıllardır top oynamıyor biz ne halt yemeye hala Arda Arda diyoruz ben anlamıyorum. Semih olmuyor işte 15 yaşındaki çocuğu koyalım daha iyidir kendisi iyi bir stoper falan değil. Canerin de gelmesini zerre istemiyorum ama Arda gibi değil en azından 1-2 bir şeyler oynar. Vee vitaminsiz süper solak Emre Çolak bunu da almayalım da Ardayı alacağımıza bari bu Emreyi getirsinler belki İspanya da sonunda güç falan kazanmıştır

Sportif açıdan Arda-Semih ikilisinin bu takımada işi yok
    Karakter vs açısından Arda-Canerin işi yok

Emre işte denenebilir benim gözümde ama 2-3 senedir top oynamayan Ardayı bu kulübe getirirlerse yazıklar olsun maç zaten izlemiyorum bayadır daha da sonuçlara bile göz atmam

Edit: Bu arada unutmuşum bunlar gelecekse Xelçuk kardeşimde boşu boşuna futbolu bırakmasın gelsin kulübede oturmaya devam etsin

Edit2: Gerçi Ahmet Çalık denilen kazmadan iyi olabilir İyi çocuk Semih

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chalrie Keley -- 25 Temmuz 2020; 20:9:56 >

• Caner hücum anlamında iyi olabilir ben pek beşiktaşlı olarak beğenmesem de genel olarak bizde de oynarken. Ama saracchi'de olduğundan bence defansif yönü kuvvetli bir bek alternatifi olsa daha iyi olurmuş gibi geldi örneğin hasan ali gibi.
  • arda çok çalışıyor bomba gibi dönebilir

caner hala iş yapar vaziyette

emre iyi hamle oyuncusu olacaktır

seneye çok iddialı konumda oluruz yine

şaka lan şaka
  • Ceyhun Gulselam da boşta. 38 maç 4 gol 4 asisti var bu yıl toplam. Neden olmasın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GANN1CUS

Herhangi bir sakatlık sırasında Ahmet Çalık yerine Semih Kaya'yı görmeyi yeğlerim.

Caner Erkin lig için takımda büyük alternatif olur. Evimizde oynadığımız maçlarda hücum için etkili olacaktır, şu an üst takımların hepsinde oynar, şampiyonlar ligi ve uefa kupası için aranan kan değil tabii ki. Olası saracci sakatlığı ve formsuzlugunda Caner lazım olur.

Emre'de bu lig için gayet iyi alternatif. Hocayla birlikte performansini katlayacagi kesin. Belhanda izlemektense emre yanında bal olur rekabeti arttırır

Arda'ya ise ailesi olarak sahip çıkmalıyız.. Arda güzel kamp döneminden sonra 1 gol 1 asist yapıp taraftar onu bağrına basınca bakın o momentum ile ligi ikiye katlamiyor mu. Gerçi sıkıntı zaten taraftar. Stadyumda taraftar olmazsa gs başarılı olamaz..
    Canım kardeşim adeta aklımı okumuşsun. Gerçekten bu abartısız tepki neden anlayamıyorum.

Semih ile Ahmet Çalık arasında dağlar kadar kalite farkı var. Ayrıca Semih,Emre ve Arda altyapısı Türkiye olduğu için UEFA organizasyonlarında "Home grown" statüsünde. Semih bedava gelecekse ve cüzi bir maaş alacaksa gayet mantıklı hamle olur.

Caner ve Colaq'ın her ikisinin de orta saha rotasyonu için istendiğini düşünüyorum. 3.FT dönemi Emre Çolak ve Engin Baytar 4'lü orta sahanın sağ ve solunda iyi iş yapmıştı. Bence Fatih hoca benzer bişey kurgulamaya çalışacak. Emre Belhanda yerine ortada da oynayabilir.

Ayrıca Caner'in çıkış yaptığı mevkide sol ileri. Zaman içinde beke devşirildi fakat artık yaşı gereği bek temposunu kaldıramıyor. Zaten savunmada hiçbir zaman iyi değildi ama bence kanatta hala gideri var. Diagne takımda kalacaksa muz ortalarıyla çok gol attırır. Mariano'ya geriden oyun kurabiliyor diye savunma tarafını göz ardı eden insanlar Caner'e neden bu kadar tepki gösteriyor anlamayamıyorum.

Arda konusunda karmaşık duygular yaşıyorum ama söylenene göre maç başı ve performansa bağlı cidden düşük maliyetle sözleşme yapılacak. Bilemiyorum umarım faydalı olur.

• Ben anlamıyorum bu işi cidden. Altyapıdan hiç mi umut yok da Semih'in, Emre Çolak'ın, Arda'nın yerine birilerini koyamıyoruz, şans veremiyoruz.
  • Arda çok iyi bir Galatasaray lı ve Barcelona ya kadar yükselmiş bir oyuncu buna tamam

Yerli rotasyonunda sol beke ihtiyaç var Canere de tamam

Ama semih kaya ve emre çolak nedir? Semihi görmüştük ayakta duracak hali yok emre desen son 3 yıldır nerede olduğu belli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: -BraveHeart-

Arda çok iyi bir Galatasaray lı ve Barcelona ya kadar yükselmiş bir oyuncu buna tamam

Yerli rotasyonunda sol beke ihtiyaç var Canere de tamam

Ama semih kaya ve emre çolak nedir? Semihi görmüştük ayakta duracak hali yok emre desen son 3 yıldır nerede olduğu belli değil.
    Arda ve Caner ilk 11'i zorlar. Semih ve Emre rotasyon oyuncusu olur. Sakatlık, Türkiye kupası, cezalarda falan tek tük şans bulurlar.

Bence arada en gereksiz Semih aslında. Maicon dönüyor, Marcao, Luyindama, Emin, Ahmet ve Semih'ide sayarsak 6 stoper oluyor. Marcao ve/ya Luyindama satılacak sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

Arda Turan transferi çok önemliydi. Gs sahada kaptansız oynuyordu. Saha içinde takıma liderlik yapacak bir oyuncusu var artık Gs'nin. Fatih Terim'in bu transferi bu yüzden çok istemişti ama yönetim yüzünden geç de olsa oldu
    Ne kaptanından bahsediyon? Kaptan dediğin felipe melo , emre beloğzlu gibi olur, sahada çirkef olcak, takım arkadaşları ondan korkucak, oyunu geç skoru etki edicek kadar yeteneği olcak.. bunlar ardada varmı ?
  • bülent hoca umarım maçı verir alanyaya

• quote:

Orijinalden alıntı: Bucephalas

Ne kaptanından bahsediyon? Kaptan dediğin felipe melo , emre beloğzlu gibi olur, sahada çirkef olcak, takım arkadaşları ondan korkucak, oyunu geç skoru etki edicek kadar yeteneği olcak.. bunlar ardada varmı ?

Alıntıları Göster
    Sence yok mu?
  • GANN1CUS kullanıcısına yanıt
    saracci yi seneye görmeyebiliriz hocam, yönetim fesih için görüşme yapıyormuş leibzig ile

• quote:

Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

Sence yok mu?

Alıntıları Göster
    Bence yok. Ardayı abilik yapsın diye getirmiyolar. Son 3 sezondur xelçuk'un kaptanlığının sadece pazubandı taşımaktan ibaret olduğunu herkes biliyor. Muslera her zaman bütün kadrodan daha iyi abilik eder, ardayı tokatlar.

Ama oyuncu olarak dersen, arda belhandayı 5e katlar. Belhanda nasıl bi varlıksa önündeki adama çok düz çalım atamıyor, ara pas bilmiyor. Arda bunları katbe kat yapabilecek kapasitede, zaten o yüzden barça istedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bucephalas

Bence yok. Ardayı abilik yapsın diye getirmiyolar. Son 3 sezondur xelçuk'un kaptanlığının sadece pazubandı taşımaktan ibaret olduğunu herkes biliyor. Muslera her zaman bütün kadrodan daha iyi abilik eder, ardayı tokatlar.

Ama oyuncu olarak dersen, arda belhandayı 5e katlar. Belhanda nasıl bi varlıksa önündeki adama çok düz çalım atamıyor, ara pas bilmiyor. Arda bunları katbe kat yapabilecek kapasitede, zaten o yüzden barça istedi.

Alıntıları Göster
    Muslera örnek bir oyuncu ve çok iyi bir karakter ama kaptanlık yapacak sertliğe sahip değil. Arda daha doğru bir isim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.