Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: josrdr Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 13 Misafir (2 Mobil) - 12 Masaüstü2 Mobil
5 sn
194.671
Cevap
311
Favori
3.931.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ebedi 3. 3-3 biten maçla sezona veda ediyor 🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• Biz diyoruz sonra kızıyorlar. Galatasaray winner takımdır. Ölüm kalım maçları yapamazsınız siz, DNA nızda yok diyoruz. Hopluyorlar. Neyse güzeldi:) ilginç bir kafa şerefli ikincilik hahaha. Atiba nın veda maçı çok komikti :) adam oyuna giremedi😅

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Konya'da zehir gibi takım. Fb'nin itilerek kazandığı dönem 10 kişi onları yendiler, Okan hocamın serisini bozdular, Bjk'nin ikincilik olayını engellediler, herkeste bir acı bıraktı adamlar. &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• Memiktaşı üzmüşler yine :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memiktaşımın şampiyonluk kutlamaları nerede olacakmış, ona göre toplanıp gidelim ASLKJDAS

• Bu jimnastik kulübünden hiç bir şey olmaz anca 3. Olurlar

• e beşiktaşım şampiyondu kupa töreni bekliyodum ben.acaba yanlış mı geldik yav&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

30 milyon Euro'ya insanın kafası karışmaz. Bir taraf 5 bir taraf 30 veriyorsa gideceğin yer bellidir. Metin Oktay bile 30'u tercih ederdi ... Haberin yalan olduğu sırf buradan bile belli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sen git, sarhoş, after party'den gelen adamlarla menerimi yen, sonra memiktaşım berabere kalıp ikincilik versin. bu küçüklük gerçekten canımı sıkıyor artık.&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• Maç sonu Beşiktaş şampiyonluk kutlayacakmış beyler takipte kalın

• Jkden yeni basvuru bekliyorum sampiyon degil 3. Olanlar cl gitsin diye

• lotus_dh L kullanıcısına yanıt
    Valla biz üzmedik. Üstümüze düşeni fazlasıyla da yaptık. NEF Arena'da Feneri kevgire çevirdik adamlar kendi evlerinde Konya'yı geçemediler. Şimdi basın toplantısında Tarihin En Büyük Filozofu Sn. Şenol Güneş yine bize giydirir ama.

• Hahaha.
    Maç öncesi korsan sampiyonluk kutlamasına hazırlanan memiktaşıma konya şoku.
    2-0 öne geçtiği rakibin son yarım saati 10 kişi oynadığı maçta beraberliği zor kurtardı. Konya 'nın kaleyi tutan tüm şutları gol oldu
    Güntekin mosmor olmuş durumda sinirden sesi titriyor

Birtek Cenk 'e üzüldüm. Adam yok yere sakatlandı ağlayarak çıktı muhtemelen ciddi bir durum var. Yaptıkları seri de çöpe gitti

Velhasıl nefesleri kesen ikincilik mücadelesinde gulen taraf Fenerbahçe oldu böyle rezilce bitirdikleri beni ayrıca keyiflendi. Hadi şimdi gidin kaybettiginiz maçların iptalini isteyin yüzsüzler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 7 Haziran 2023; 22:7:53 >

• Beşiktaşım yine ne yapmış ne etmiş ait olduğu yer olan 3.‘lüğe kavuşmuş. 10 puan fark ile bitmiş. Yani Şenol Güneş geldiğinden beri Okan hocamdan 11 puan fark yemiş. Sorarsan gelecek sezonun favorisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercityfirm1895 -- 7 Haziran 2023; 22:8:54 >
  • Güntekin sinirinden ligten düşen takımı bile söylemedi ilk başta.

Sarhoş gibiydi.

• Maksat prim yapmak hocam.icardi taransferi bitmişte gitmemişte ohoooo

Ben icardi son tshirt fotosundan sonra biraz rahatladım.icardiye real-barca-atletico falan teklif yapmazsa her türlü bizde.gedson vol2 olmaz

• fener'in ve beşiktaş'ın bu hali gerçekten komedi.

• &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

jk'YI üzenleri en sert şekilde kınıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 7 Haziran 2023; 22:9:13 >
  • Bjk bölümüne “daha durun puanlar silinecek” yazdım. Mesajımı silmişler. Bunlar böyledir işte. Şeref haysiyet onur meselesi derler olay bitince yaptıklarından utanır gün yüzüne çıkmazlar.

Senelerce Burak yılmaz’a demediğini bırakmayıp takımına kaptan yapınca Burak güzelleyen tayfa bunlar. Korkunç bir kitledir bunlar. Uzak durun

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.