Zara şarkıyı söylerken kestiler arkadaki müziği ses çıkmıyordu adam akıllı. Aslında orkestralı şöyle güzel bir sistemle yapmak lazım bu işleri. |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (9694. sayfa)
-
-
5 kere sekmeden susturup bir süre sonra kontrol etmek için açtım hepsinde yakışırız çok cok duydum kapattım bu cocuğun şarkısı kaç dk sürüyor bilen varmı
-
ben de beğenmiyorum ama bu tarz şarkıları böyle dikilerek söyleyemezsiniz, bunların sahneye uyumu az çok böyledir.
-
Egleniyok ama kalbimiz orda denilmek.istendi siyasilerin baskisiyla yapilmistir o aciklama
Makas aldirdin mecbur uyucan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hahaha şu şarkıyı yıkık serdar ortaç daha iyi söylüyordu
-
Adam sahnenin hakkını veriyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Diğerlerine göre Edis iyi idare ediyor durumu.
-
Edis söylüyor mu şarkıları ?
AnneMarie getirseydiniz şunları getireceğinize tüm stadı nasıl coşturuyor seyredin.
Playback
yes nefes nefese iyi dinle
Yaşadıkları hayatı bana sunsalar aynı şaklabanlığı ben de yaparım herkes de yapar.
stattaki herkes bu şarkıları biliyor söylüyor.. arkadaş ben mi cahilim bunlar mı çok kültürlü. ilk defa duyuyorum bu şarkıları.
-
Kutlamalar şimdilik çok sıradan gidiyor. Alinin ağlamalarını ve dinletseler daha zevkli olurdu. Bugün de bolca ağlamış galiba.
-
Bende daha önce dinlemedim bu şarkıları hocam
tribünler de para verdik geldik bari eğlenelim kafasındalar
Beğendim edisi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
maNga gelse acaba nasıl olurdu?
Daha ne olsun adam coşturdu gayette.
Ediş, stada hareket getirdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X