Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (5. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 22 Misafir (7 Mobil) - 19 Masaüstü9 Mobil
5 sn
171.100
Cevap
386
Favori
3.205.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kafaya bak madem bu seçimler tepki oyuyla chp lehine sonuçlandıysa demezler mi adama 20 yıldır akp nin kazanmasının nedeni fblilerin onlara attığı oylardı

son kalemsi

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐
    🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐x (formerly twitter)
    Fener 〽️edya (@fenerrmedya) on X
    https://x.com/fenerrmedya/status/1795144280228458959
  • 🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

BİZİM TARAFIMIZ BELLİ. 🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

• &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

• ŞAMPİYON GALATASARAY YAZDIRACAĞIZ !

• Duyumcular klavyelerini yağladı hazırlar transfer üfürmelerine

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • -OdATA- kullanıcısına yanıt

Önce Euro24 hocam, bir çok takım oradaki performansa göre oyuncu satacak alacak takımını şekillendirecek, o bitmeden bi transfer vs girişimi olmaz heralde

• burnaldinho B kullanıcısına yanıt

Gidecekler ve döneceklere göre rota oluşturulur.Bütçe şuan işin acil yerlere ayrılmalı.Geçen sezon yedeğin yedeğini aldık

• Maestro725 kullanıcısına yanıt

Biraz bakkal hesabına dönecek ama, bütçe açısından bir sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum hocam ben.

Kerem 15, Zaniolo 15, Nelson 15 desek ki bence bunlar minimum tutarlar, özellikle Nelson daha yükseğe de gidebilir 45-50m civarı bir bütçe buradan geliyor zaten. Üzerine şampiyonlar liginden gelecek 30m€ para var, 15-20 de kendi cebimizde illa ki vardır desen neredeyse 100m€'luk bir bütçe var ki bunlar harici ufak tefek Zaha, Tete vs gibi isimlerden de para gelebilir.

Boey'den de ayrıca 30 geldi, onu bankalar birliğine verdiğimizden kullanabiliyor muyuz emin değilim ama en azından devre arası bir kuruşuna dokunmadık. Erden Timur özellikle geçen sene limit sorunu olduğundan bonservisli oyuncu alamadığımızı ama bu sene bir limit veya para sıkıntımız olmadığını söyledi.

Bu konuştuğumuz miktarlar bizim tüm ihtiyacımızı fazlasıyla görebilecek sayılar zaten. 8 numara, 10 numara, sağ bek ve 1 kanata 15'er milyondan 60m€ harcasak takım arşa çıkar ve sadece satılacak oyuncuların 60m€'ya yaklaşacağını düşünüyorum ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: burnaldinho

Biraz bakkal hesabına dönecek ama, bütçe açısından bir sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum hocam ben.

Kerem 15, Zaniolo 15, Nelson 15 desek ki bence bunlar minimum tutarlar, özellikle Nelson daha yükseğe de gidebilir 45-50m civarı bir bütçe buradan geliyor zaten. Üzerine şampiyonlar liginden gelecek 30m€ para var, 15-20 de kendi cebimizde illa ki vardır desen neredeyse 100m€'luk bir bütçe var ki bunlar harici ufak tefek Zaha, Tete vs gibi isimlerden de para gelebilir.

Boey'den de ayrıca 30 geldi, onu bankalar birliğine verdiğimizden kullanabiliyor muyuz emin değilim ama en azından devre arası bir kuruşuna dokunmadık. Erden Timur özellikle geçen sene limit sorunu olduğundan bonservisli oyuncu alamadığımızı ama bu sene bir limit veya para sıkıntımız olmadığını söyledi.

Bu konuştuğumuz miktarlar bizim tüm ihtiyacımızı fazlasıyla görebilecek sayılar zaten. 8 numara, 10 numara, sağ bek ve 1 kanata 15'er milyondan 60m€ harcasak takım arşa çıkar ve sadece satılacak oyuncuların 60m€'ya yaklaşacağını düşünüyorum ben.

Bende özellikle şu aciz kalınan fener maçı sonrası takımın 5.yıldız için cidden düzgün adımlar atılcağını düşünüyorum.Bir daha o duruma düşmeden feneri evinde yenip yollamak için iyi kadro mutlaka kurulcak.Para çok düzgün harcanmaya çalışılcaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 28 Mayıs 2024; 3:32:37 >

• 2023/2024 konumuzu @Louise Attaque hocamın attığı güzel bir resim ile sonlandırdım arkadaşlar, tarihte hak ettiği bir şekilde yerini aldı. Artık buradan devam edelim &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

Fener devre arası bile kaç tane oyuncu aldı yarım sezon için Çağlara 1.5 milyon euro maaş Atl Madrid 2 milyon euro. Diğerlerine girmiyorum.

Biz boş geçtik gene. Çoğu oyuncu zaten kiralık geldi. 5. yıldız için illaki sponsor da bulunur zaten. Dediğim gibi çok özel bir kadro kurulması gerek.

Mertens'i çok severim ama yaşından dolayı onu dahi gölgede bırakacak bir transfer bekliyorum. Diğer yerlere de. Okan hoca da çok hak ediyor.

• Barış Manço kullanıcısına yanıt

Bu sene elimizde çok büyük bir bütçe olacak hocam zaten, söylediğim gibi:

Nelson, Kerem, Zaniolo satışlarından 45-50'yi görürüz diye tahmin ediyorum. Üzerine Zaha, Tete gibi ufak tefek gelir getirebilecek oyuncular ile BAY gibi rekor fiyatlara gidebilecek bir isim daha mevcut.

Üzerine önümüzdeki senenin şampiyonlar ligi geliri 30m€

Üzerine söylediğiniz gibi sponsorlar vs

Son olarak da kullanabiliyor muyuz emin olmadığım Boey'den gelen 35m€

Yani neresinden bakarsak bakalım para açısından bir sıkıntımız olmamalı. Zaten bir oyuncuya 15m€'dan fazla bir para harcayabileceğimizi sanmıyorum ben, o kadar üst klasmanlara çıkamayız. 15m€'luk ilk 11'e 2-3 tane takviye ile bu takım uçar.

Torreira yanına Fener'in 10m€'ya aldığı Fred ayarında bir isim

Mertens'in genç versiyonu tadında, 10 numaraya 15m€ bütçeli bir isim

Sağlam bir kanat

ve Sağ bek ile ilk 11 olarak kadro tamam olur.

Genel olarak düşüncelerinize tamamen katılıyorum,özellikle çok iyi dinamik sekiz numara için yüksek bütçe ayrilmasi muhakkak gerekir.

Üç sene önce takım bir değişime gitti genç oyuncular alındı.tutmayanlar oldu ama kerem, barış ve boey takima çok faydalı oldu.

Artık bu gençlerde yetişecek futbolcu statüsünden çıktılar.

Bu sezon için yeniden bir tarama yapıp kerem, barış tarzı patlama yapacak iki üç genç oyuncu daha takıma eklemek büyük fayda sağlayacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tanhu11 T kullanıcısına yanıt

Kesinlikle hocam. Aslında o sene scout ekibi baya iyiydi, akılda kaldığı kadar kötü değildi;

Kerem, BAY, Nelson, Boey, Berkan 5'lisi de o sene alınan oyuncular. Ama işte üzülerek söylüyorum ki Terim hocanın ve Popescu'nun Florya'da görüşüp 1 hafta sonra torpil ile aldırdığı Romanlar, yine evlat kontenjanından geri getirdiği Arda, Beşiktaş'a hava atmak için aldığımız ama yürümeye bile mecali olmayan, her pozisyonu ezen, maaşından dolayı bir türlü satamadığımız Babel vs takımı batırdı o sene.

Yabancı sınırı 12'ye düşmüşken yabancı bir genç işi zor, garanti isimleri almak mecburiyetindeyiz ama yerliler için yine bi 3-4 kişilik kontenjan açılabilir diye düşünüyorum ben. Olursa olur, olmazsa çok da yük olmaz bize genç yerli oyuncu ne olacak.

Bu zaniolo başımıza kalacak gibi duruyor hocam. Bakalım hayırlısı olsun ama istediğimiz rakamlara ulaşamayacak gibi duruyor 10 gelse bile öpüp başımıza koymak lazım.

• Ömürcan kullanıcısına yanıt

Sormayın hocam, o mesajı yazarken aklımdaki tek soru işareti Zaniolo'ydu benim de &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ Euro24'den çok umudum vardı, İtalya milli takımında 2 oynasa değerini katlardı ama sakatlanıp Euro24'ü bile kaçıracak olması çok berbat oldu. Ulan Aston Villa zaten bi sene oynatmadın, bari 2 hafta daha oynatmasaydın da adam milli takıma gidebilseydi &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• Adam alkol konusunda istikrar abidesi çıktı. Konya maçından beri uyku durumu hariç aralıksız içiyor. &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐
    &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐no context gala (@galaconttext) on Xtwitter
    no context gala (@galaconttext) on X
    https://x.com/galaconttext/status/1795272501951696906
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.