TFF, Keçi ve en az 10 takım çok büyük ortaklık içinde. Keçi hepsini finanse ediyor. İkinci yarı aşırı kirli bir lig olacak. Haftalar önce Sara-Torreira-Mertens üçlüsünden birini sakatlamaya çalışacaklar dedim, başardılar. Devamında Mertens ve Sanchez üzerine büyük provokasyonlar dönecek. Yönetim hala uyumaya devam ediyor. Nihat Kahveci bile gerçekleri görüyor, bizi savunuyor ama yönetim ortada yok. |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (5620. sayfa)
-
-
İtilen koç un kurban ettiği serhat akın neler geçirmiş. Adamın olmadığı ameliyat kalmamış. Bu mafya bozuntusundan kurtulmamızın vakti geliyor artık
Taraftar istifa (!)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 10 Ocak 2025; 20:59:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
asla ama asla sara nın olmadığı tek bir maç bile rakip kim olursa olsun kerem 11 çıkmamalı
80 den sonra bile girmemeli ya neyse
-
deprem dilenciliğinden beri Allah belanızı verdi veriyor hala Galatasaray. git fener bölümünde millete şirinlik yap sen.
-
Ya ustune isenmesinden?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bir takım sürekli kazanınca her şey güllük gülistanlık olur, bizim bazılarına rahat batıyor. şımardı herifler ya, sanki takımı kendileri yönetiyormuş gibi bir halt sanıyorlar kendilerini. yok hoca şöyle yok hoca böyle, nasıl lanet bir kitle anlamıyorum. kaybedince her şey daha iyi falan olmaz, bu yarım akıllılar Okan istifa diye kudurur, insanın daha çok siniri bozulur.
-
deprem yağmacılığı mı? yoo daha iyi değil bence, millet canıyla uğraşırken siz puan derdindeydiniz. ağlamaya devam.
-
Sara haberi mahvetti ya.
Başakşehir maçında orta saha ikilisi Kaan-Torreira sağ bek Şallai olur mu ki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sara iki üç hafta arası yok Ömer Ali ile Bayı sahaya gömmek lazım ilk maçta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
biz en azından yanak okşatıyoruz. Sizin gibi g
-
Olaylar nasıl da sistematik olarak gelişiyor görüyorsunuz değil mi ? Gündem nasıl yine bize döndü . Şimdi de karaborsa olayı ....
çok organizeler bizimkiler anca uyusun
-
varsa git emniyete şikayet et. tabi cesaretin varsa oradan kuru kuru sallama
uefa nın sitesine girersen kim vatan haini orada yazıyor görebilirsin.
-
Su donemin yoneticileriyle basbasa elebasinin yaptigi bir video vardi, bilmem hatirladinmi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sesi duyuyor musunuz?? Misafirimiz çok yaramaz.
Bİ DÜNYA SESLER !youtubeKanalımıza hoşgeldiniz.Bu videomuzda at kişneme sesi bulunuyor.Videomuzu beğenmeyi unutmayın.Desteğinizi göstermek için kanala abone olun! Mail:ismailkabadayi38@gmail.com İZLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER!https://www.youtube.com/watch?si=SSEKZOAmfHw7ezjO&v=5uyIMkY7fUY&feature=youtu.be -
Yav tamamda okadar yoktu bir şey bence anremanda sakatlanmış olabilirquote:
Orijinalden alıntı: defaulticusPenaltı pozisyonda araya aldılar adamı. Ondandır herhalde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X