Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6458. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: elophidae , Jaxson Ryker , naak98 Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 21 Misafir (5 Mobil) - 19 Masaüstü5 Mobil
5 sn
129.232
Cevap
354
Favori
2.402.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 64566457645864596460
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Önümüzdeki seneden benim de zerre umudum yok, ilk 11 için en az 7 transfer gerekecek ve bizimkilerde bunları yapacak çap kesinlikle yok

Bari bu sene şampiyon olalım da önümüzdeki seneyi nadasa bırakırız artık diyorum ama o da zor görünüyor

• burnaldinho B kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten cevabı kendiniz verdiniz. Hepi topu 3 ay top oynamış, daha Galatasaray'da birşey başaramamış, Messi gibi ortalıkta dolaşıp para istiyor. Tabi bunda yönetimin payı çok büyük. Tamamen rotasyon oyuncusu sallaiye 2.5 verirsen herkes o parayı ister

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nil2014 -- 1 Şubat 2025; 0:32:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski Açık kanalında Erinç Bilican topçulara verilen prim sözlerinin hiçbirinin tutulmadığını söyledi. Hatta bazı topçuların geçen seneden şampiyonluk primleri bile yatmamış.

DURSUNNNNNNN DURSUNNNNNN

• Paraları cukkaladilar her oyuncuyuda taksitle almaya çalışıyorlar ki yönetimden gittilermi diğer yönetime kalsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nil2014 kullanıcısına yanıt

Yanlış hatalı transfer yaptın diye örnek olmaz aslında.

Yunus şu an kendini tam ispat etmemiş oyuncu.transferde pazarlık yapması normal ama sezon ortasi transfer pazarlığı yapilmaz.

Sezon biter,performansa bakılır,sözleşme yenileme konuşulur.anlasirsan devam edersin anlasamassan oyuncuyu bonservisle göndermeye çalışırsın.

Bu yönetim acemi üstü bence.simdi bu tip bir soruna gerek yoktu.kendi başlarına sorun açmışlar.

• Yunus ta başka bir şey vardı zaten o çok barizdi. Menajeri ile takım arasında kalıp idarelik oynuyor olabilir

Gitmek de istiyor olabilir ki gayet doğal bu

Bu sene bonservise ne kadar harcadık?

Bu bonservis harcamalariyla daha aziyla komple takım kurduğumuz sezonlar oldu.

Kimin eseridir bu işler?

Pasta yeme yarışması var deseler birinciliği kimseye bırakmazlar.

• tanhu11 T kullanıcısına yanıt

Hocam işte özet,

Kurulamaz değil

Bunlar kuramaz.

Yoksa yaz aylarında hangi oyunculara veda edeceğin zaten üç aşağı beş yukarı belli, az aklı selim yönetim şimdiden alt yapısını hazırlar bunun ama 17 gündür bir tane eksiği dolduramamış kişilerden çok büyük beklentiler bunlar.

• &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

Uygun bonservisle gelecek sezon yolla gitsin

Iki angusu paket edip Uruguay'a yollamak şart.

Ben burda 3 gun once gelecek sezon Fenerbahçe %99 sampiyon olacak dedigimde biri bana tepki göstermisti.

Fenerbahçe'nin gelecek sezon kadrosu bugunden hazir.

Peki Galatasaray'in kadrosu?

Kaleci yok

Forvet yok

Kanatlar yok

Bekler yok

Yedek kulubesi çöp

Minimum 10-11 ust duzey transfer gerekiyor. Komediye bakin. 3 sene ust uste şampiyon olmus takim sifirdan kadro kuracak😁

Onu anlatıyoruz .Galatasaray toplam 20 verip ne zaman sağ,sol bek almış takıma mesela.

Yok para harcadık ama adam aldık deseler yine sorun yok.20 bonservis verip hiç birşey almamak nasıl bir ahmaklık anlamadım.

Bunlar bu işleri yapamaz,zararın neresinden donulurse kardır.

Not bu transfer komitesi bu işleri hemen bırakmalı yerine daha prosesyonel adamlar gecmeli.bu tip bütçeyi tamamen boşa harcamayi birakmalilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanhu11 -- 1 Şubat 2025; 0:32:33 >
  • Florya parasini peskes cekmek icin gelen yonetim tesadüfen 2 sene şampiyon oldu. Onlar bile saskinlar yani bu duruma.

Şampiyonlugu kaybettiğimiz sene Beşiktaş'tan kotu duruma düşeceğiz haberiniz yok. Ben bi 4-5 sene toparlayamayacagimizi düşünüyorum.

• https://www.transfermarkt.com.tr/serge-aurier/profil/spieler/127032

Şuan boştaymış kendisi, bence bu fırsatı kaçırmayalım

• Sunu izleyin okancilar

Iste bu yuzden bile Okan gönderilmeli.

x (formerly twitter)
    Sami Yen Gündem (@SamiYenGundemtr) on X
    https://x.com/SamiYenGundemtr/status/1885374797309149270?t=kXTjjYnN49ZSsSU3Z14bEQ&s=19

• quote:

Orijinalden alıntı: Larkin34

Ben burda 3 gun once gelecek sezon Fenerbahçe %99 sampiyon olacak dedigimde biri bana tepki göstermisti.

Fenerbahçe'nin gelecek sezon kadrosu bugunden hazir.

Peki Galatasaray'in kadrosu?

Kaleci yok

Forvet yok

Kanatlar yok

Bekler yok

Yedek kulubesi çöp

Minimum 10-11 ust duzey transfer gerekiyor. Komediye bakin. 3 sene ust uste şampiyon olmus takim sifirdan kadro kuracak😁

Lig uzun maraton hiç belli olmaz ama Gs zaten hatalar zinciriyle buraya geldi. Sizin yönetiminiz hep şanslı biçimde zar attı tuttu ama çekirge bir sıçrar iki sıçrar. Ben Fenerbahçeli olarak bile diyordum Gsnin bu kadrosu kağıt üstünde iyi ama artık hem iki sene üst üste şampiyon olmuş kadroda doygunluk ve bıkkınlık olur hem de bu kadar dar rotasyonla üç kulvarda zaten hiçbir takım ilerleyemez. Yönetim gerekli takviyeleri yapmadı evet katılıyorum ama sadece yönetimi suçlamak da kolaycılığa kaçıyor.

Yönetiminiz kadar Okan Buruk da suçlu bu konuda. Yönetimden 3 milyon euro zamlı sözleşme aldı diye transfer isteyen Gs taraftarına 12 kişi mi oynayacağız, gidin City, Real tutun diye dalga geçip yönetimin kalkanı olan Okan daha çok hatalı bence. Yahu bu açıklamaya ben Fenerbahçeli olarak sinirlendim. Kalen yaşlı, elinde sağlam yedek stoperin yok, beklerin desen takıma gelen bekler gidenlerden daha kötü, orta sahanda biri 39 yaşına gelmiş emeklilik düşünen Mertens, diğeri memleket özlemi sarmış kaç aydır top oynamayan Torreira, kanatlarında kendini iki maç iyi oynadı diye Messi zannedip triplere giren, forvetinde 4 milyon maaş alıp yedek kalmaktan memnun olan, kale ağzından gol kaçıran gamsız bir oyuncuyla üç kulvarı götürebilir mi sizce bir takım ?

Okan Buruk ne zaman üst üste iki sene şampiyon oldu ve o zamlı sözleşmeyi aldı, güç zehirlenmesine girip egosunu arşa çıkardı, takımdan kendini üstün görmeye başladı. Okan Buruk ilk geldiğinde gayet sorun çözücü, dinamik ve farklı taktikler üzerine kafa yoran bir td iken o zamlı sözleşmeden sonra tamamen yönetimin korumacılığı yapan, tek taktiği harra hurra basmak olan birine dönüştü. Sırf bu umursamaz ve egolu davranışları yüzünden de belki de Gs tarihinin en şanslı kurasını çekmesine rağmen şimdi play off oynatacak takımı.

Kiev, Malmö, Rfs hiçbiri berabere kalınacak takımlar değildi. Skor üstünlüğünü aldıktan sonra sakince top çevirip kontratağa çıksan üç takıma da güle oynaya averaj kasardı Gs ama Okan harra hurra takımı bastırıp daha ikinci devrenin başında takımın pilini bitirdi. Bence Okan da Gsyi kafasında bitirmiş tamamen ben maaşımı alırım, lokal başarıyla idare ederim gerisi beni bağlamaz tarzı memur zihniyetine geçmiş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Larkin34 kullanıcısına yanıt

Hocam antremanı falan geçin ya, Okan hoca sadece bir futbol öğütücüsü geçen sene de defalarca söyledik bunu.

Bakın mesela Jelert.

Yanlış transfer mi? Evet aşırı çelimsiz, alınmaması gerekiyordu hele ki 10m€'ya. Ama aldın bi defa.

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

Bu nedir?

Oyuncu bu şekilde nasıl form tutmasını bekleyebilirsin? Oyuna aldığın son 1 dakika mı yıldızlaşacak 4 dakika mı?

Çocuğun 90 dakika oynadığı 1 maç var gerisinde 45 dakika bile yok

Yerine kim oynuyor? Kaan. Hayır düzgün bir bekin olsa yine oynatmamasına neyse dicem.

Bunun gibi zirilyon tane örnek sayılabilir, Yusuf'undan Bats'ına geçen sene Ndombele'sinden Zaha'sına Tete'sine şimdi de Nelson'u öğütüyor hoca maksat oyuncu öğütmek olsun. Ama Berkan'ın yeri her zaman banko kadroda stoper orta saha sol bek kanat ne lazımsa bi Berkan yapıştırıyoruz illa ki.

Ndombele mesela, tamam yıldız değil alınmaması gereken bir oyuncuydu eyvallah.

Ama adamın bu sene Nice'de 1500 dakikası var her maç oynuyor ve 7.0 üstü alıyor.

Sen en azından 3 günde 1 maç yaptığın dönem, İstanbulspor karşısına vs oynatamaz mıydın bu adamı?

Yok, olmaz. Hoca 5 dakika oynatıyor bi sezon başı ardından başlıyor transfer de transfer demeye. Bir daha oyuncuların 10 dakikadan fazla sahada kaldığı olmuyor.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Kuzey ulkelerinde kendi oyun sistemlerinde başarılı olan bazı oyuncular o sistemin dışına çıktı mı audan çıkmış balığa dönüyor ve gittikleri takimlarda fazla başarılı olamıyor.ozellikle kuzey ulkelerinden oyuncu alırken buna çok dikkat etmek gerekir.

Diğer taraftan yapılan eleştirilere katılıyorum.berkan bu takımda asla sol bek falan oynamaz.jelert bonservisinin adami kesinlikle değil ama mesela sol tarafta en kötü Berkan kadar oynar.

Eldeki malzemeyede biraz bakmak gerek.

• Larkin34 kullanıcısına yanıt

Bu çocugu bir kaç kere izledim,daha öncede icardi bu takıma olmuyor falan demişti😁ileride pres yapmiyormus ve onun oynadığı maçları o yüzden kaybediyormusuz gibi bir şeyler söyledi.

Şimdi ligde ve Avrupa'da çok yoğun maç trafiği var,antrenmanların zaten yoğun olmaması gerekiyor.agir antrenman sezon başı hazırlık kampında yapılır.

Bir çok Avrupa takımı,Avrupa kupalarında başarılı olup ligde vasat sonuç aldı.onbes yirmi sene önce bu arastirilinca ağır antrenman ve yoğun maç trafiğinin oyuncuların performansını düşürdüğü tespit edilip sezon ortasında antrenmanları daha hafif yapmaya başladılar ve sorun çözüldü.

Bana soruyorsanız işi bilmeyen Okan değil bu çocuk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanhu11 -- 1 Şubat 2025; 1:6:32 >
  • sezon sonu torr a da veda etmek lazım

3.5 maaşı bırakacağını sanmıyorum durmadan gitmekten bahsediyor demek ki zamlı yeni kontrat istiyor

zaten 1 yılı var gerçi bu erden in yaptığı ne maliyetlerin ne sürelerin açıkladınğı imza töreninde torr da vardı umarım uzatılmamıştır sadece zam yapılmıştır çıkması kolay olur

Hocam neşter vurulmalı. İcardi Torrik Yunus Jacobs Abdülkerim vs. bunlarla yolları ayırmamız gerek. Pep bile diyor 3 yıldan sonra takımı motive edemiyorum ya beni gönderin ya takımı değlştirin.

Hatta Sallai bile gönderilmeli. Mücadele ediyor eyvallah da aldığı maaş dengeleri bozuyor.

Ama bunun için önce akla ihtiyaç var. Mario Branco gibi birini getireceksin Ayhan'la İboyla olmaz bu işler. Cenk'i de kapıdan içeri sokmamak lazım. Muhtemelen İtalyan-İspanyol futboluna hakim bir sportif direktör iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsen Buga -- 1 Şubat 2025; 1:10:37 >
  • 
Sayfa: önceki 64566457645864596460
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.