🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6475. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Torik lemina önünde sara..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Lemina işi olursa büyük Galatasaray taraftarı sayesinde olacaktır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ya arkadaş bu Mertens size ne etti ya güzel oynuyor adam her fırsatta siliyorsunuz herifi deli gibi micadele ediyor ihtiyar
Günay
davinson-nelsson-abdülkerim
sallai-lemina-torreira-barış
sara
morata-osimhen
Şampiyon Galatasaray
Adam sahada can verecek hocam dakika 45den sonra adını duyuyor musun hiç
Mertens son derece kişilikli, on numara bir oyuncu ama yaşı 37 artık pres futbolunu kaldıramıyor bunu kabullenmek gerek
Zaten Mertens'i vuralım kıralım diyen kimse de yok dönüşümlü oynamalı 2. yarı oyuna girmeli bu yaşta kaldırabileceği bu olur anca.
-
UEFA pastası ancak hayal ve Süperleş Ligi için yeterli Mertens baba ve sara 8 numara adam 10 numara değil. Sara ölebilir 10 no'da.
ajax maçı sıfır ikili mücadele yapmış adam dili ağzında geziyor kaç aydır
-
Vay be kimsenin beğenmediği Zeki Çelik’e Fulham zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama teklifi vermiş. Gs-Fb taraftarlarının bile burun kıvırdığı adam PL yapacak 😀
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Süperleş Ligine yetiyor dedim zaten hocam. Çok kilit işler de yapıyor çok kritik anlarda. Yerine 10 no alınırsa amenna ama Sara'dansa Mertens baba oynamalı bana göre. Geri kalanını sezon bitince planlarız.
Yazın orta saha transferi yapılması gerekiyordu. Biraz uğraşsalardı şuan Lemina'ya mecbur kalmayacaktı kimse. İşleri yapmak için son anda sıkışana kadar beklemek adetimiz.
Bu arada Lemina'yı da mı beğenmiyorsun başka kimi alacaksın falan demeyin. Benim kast etmeye çalıştığım şeyler zihniyet meselesi. Oyuncularla alakası yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaxson Ryker -- 1 Şubat 2025; 19:28:21 > -
"Leminayı alabileceklerini sanmıyorum" (o sırada içinden ağlar )
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cerenimin Top 6 takımdan olduğunu iddia ettiği braytın nottingham dan 7 yemiş 7-0
Pavlovic Bijol un daha az maliyetlisi fizikli kesici stoper işimizi görür ana Nelsondan çok artısı var mı tartışılır bana göre.
Morata imzayı atmış tekrardan hayırlı olsun
Osimhenle cuk oturcak partner getirdik
-
Lemina burda ölüyken şov yapıyordu şuanki haliyle çok şeyi değiştirir
Ben olsam hiç düşünmem gider Pionteki alırdım adam yedden havadan bitirici ligde 16 golü oldu. Yaşıda 27 falan sanırım. Morata Piontek.mis gibi forvet hattı olur..
-
Lemina kesinmiymiş
Stoper alabilirsek bek almaya gerek yok 3 4 1 2 ye dönecek hoca yine..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X