Hoca farkında değilmi bilmiyorum İLK PLAY OFF MAÇI TORRERİA,SANCHEZ,OSİMHEN YOK Mecburen stoper alman lazım.Leminayı stoper oynatsan bile orta sahada boşluk var Acilen düzgün bir stoper almamız lazım Hiç birini alamadın git emini geri al.Hatta stoper alsan bile ben olsam geri çağırırım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 5 Şubat 2025; 21:26:26 > |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6704. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Rezil herifler 32 yaşında herife servet dökecekler.Aynen acelemiz yoktu dimi sayın metin öztürk
-
Portekizde kupa maçlarını 1 ay önce arka arkaya yapıp şipşak bitirdiler. Bizim de öyle olması lazım bence.
-
bunlar Galatasaray'ın en büyük virüsleri bunun gibi onlarca adam vardır içerde, salla başını al maaşını tarzında takılan
-
Frankowski+Simic çekin ya. Saçma sapan adamlara 8/10 bayılacağız 35 yaşındaki eytlilere. 3-5 kuruş fazla basılması gerektiğinde basın ama doğru adamlara basın şu parayı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyle isimler gundeme geliyor ki hic transfer yapmasak daha hayirli olacak. Allah'in mallari yine her seyi berbat etmeyi basardilar.
-
Hem frankowski hem mata reddedilmiş
30 yaşında adamları bile alamıyacak vakite kadar beklediler rezil herifler
-
Transferden sorumlu yöneticiler, Okan hoca hepsi hak etmedikleri koltukları koruma derdinde. Okan hoca farkında olsa ne olacak? 260M euroluk kadroya ne futbol oynattın da hala transfer istiyorsun derlerse gıkını çıkaramaz. Tencere dibin kara misali. Boşuna yönetimin en büyük destekçisi değil. Tencere kapak birbirlerini bulmuşlar. Durumu idare ediyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bizim yonetim sirazesini kacirdi su an onune gelen her stopere teklif yolluyorlar her saniye baska isim goruyorum inanilmaz yemin ederim.
normal bir kulup once stoperini alir sonra nelssonu gonderirdi. bak en buyuk ornek yine bizde morata. milan feyenoorddan gimenezi almadan bize birakmadi moratayi ne zaman anlastilar o zaman geldi morata
boyle kulup yonetilmez sanki bakkaldan ekmek sut aliyorlar kafayi yiyecegim
-
Bu ara yazılanlara pek inanmamak lazım. Bizimkiler her tarafa teklif vermeye başladı. Nasıla hepsi gelmeyecek diye yazıyorlar işte.
-
1 haftadır diyorum Stoper falan almayacaklar, Okan ın dediği Stoper Lemina
Bu nasıl penaltı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oo fener penaltısı da geldi. Penaltıyı görseniz gül gül ölürsünüz. 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Frankowski için demiş.Lan bitirin o zaman
-
Kalsik fener kendini atma penaltısı
cenkin penaltıya bakın😂😂😂😂
Bu seferde orta saha yok ilk maç berkan oynuyacak
-
KADIKEYDE??
Şu spikerden yıllarca kurtulamadık ya, ne iğrenç anlatıyor maçı izleyesim gelmiyor. Laglı anlatıyor, pozisyonu görüyorum sonra bir orta diyor. Şuttan sonra bir vuruş diyor.
-
Biri bana anlatsin penaltiyi neden verdi?
Malesef çakacaklar arkadaşlar bunu bize.Şimdiden hazır olun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X