Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7139. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 18 Misafir (7 Mobil) - 17 Masaüstü8 Mobil
5 sn
145.735
Cevap
377
Favori
2.716.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 71377138713971407141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Adamı o kadar yoruyoruz ki geçen sene attığı akıl almaz gollerin hicbirini atamiyor. Sutlara gücü bile yetmiyor. At son 30 dk bak nasıl top oynuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maestro725 kullanıcısına yanıt
    Bence Okan hoca artık bir sene daha kalmaz. Muslera gibi o da kafasında bu sene son sene modunda. O yüzden tamam mı devam mı ike işi yok. Haa ama inancımla geldim namımla giderim moduna geçmiştir umarım. Zira bu daha bi yakışır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Traider kullanıcısına yanıt

Arada bir başka takımların hocayı istediği haberleri çıkıyordu. Kafasında öyle bir şey varsa sene sonu şampiyon olalım sonra gitsin. Herkes için en hayırlısı bu olur herhalde.

• Kulüpteki aile ortamını, düzeni sağlayanı okan sanıyorduk meğer icardiymiş. Adam gittiğinden beri takımın girmediği hal kalmadı.

• Maestro725 kullanıcısına yanıt

Yav adamın kendisi gelmedi zaten ne anlatıyorsunuz?

• Rize maçına gelirsek; sakatlık ve moral bozukluğu bırakmasın yeter.
    Her türlü çok zor maç. TFF si ayrı tuzak kuruyordur MHK sı ayrı. Pusuda bekleyen fb yandaşı medyayı hiç söylemiyorum bile.
    Bunlarda yetmezmiş gibi Yönetimin tamda takıma sahip çıkması gereken zamanda ortalarda olmaması, fenerim yönetici çakmalarıyla sidik yarıştırması, taraftarın umutsuzluğa düşmesi, hocaya olan güvenin sarsılması bir sürü negatif etken, her türlü antrenman havasında geçecek bu maçı inanılmaz zor bir hale getiriyor.
    O sebeple geçtim puanı muanı, mental olarak diri ve takım olarak moralli sağlam çıkalım gerisi bir sonraki maçta işi bitiririz zaten.

• intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt
    Emin bayram, ışık kaan, Ali yavuz vs... iyi kötü şans verdi.

Belözoğlu nu 17 yaşında Avrupa da oynattı.

Emin bayram 17 yaşında kaptan olarak lig maçına çıktı.

Yunus akgün, erencan yardımcı, Mustafa kapı, Sabri, uğur uçar, Emre çolak vs....

Zaten ortalama 10 yılda bir alt yapıdan a kalite oyuncu çıkarmışız.

Sadece alt yapıdan çıkarma olarakta düşünmemek lazım;

Hakan ünsal ı 21 yaşında, davala yı 23 yaşında, Vedat inceefe yi 22 yaşında, Ergün penbe 22 yaşında, hasan şaş ı 22 yaşında alıp oynattı.

Daha yakına gelirsek barış alper i 21, aktürkoğlu nu 22 yaşında alıp forma şansı verdi.

Okan buruk ozan kabak tan sonra alt yapıdan çıkan en iyi oyuncuyu oynatmadan gönderdi. Sıraçhan diye birini aldık hiç şans vermeden kiraladık. Yusuf demir diye cevher var elimizde 3 yıldır oynatmamak için elinden geleni yapıyor.

Mourinho mecburiyettende olsa yusuf u oynatıyor bizim ki Metehan ı yanında tutup Berkan ı stoper oynatıyor.

Genç oyuncu oynatma konusunda terim le okan buruk u kıyaslamam. Alt yapı oyuncularınada terim her zaman şans vermiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• YesilBursa16 kullanıcısına yanıt

Gs fb maçından bahsediyosan istatistikleri bak sonra maubsvsbbahsbsbabnwgegdhd de. Goldeki faulse muhahahhshdhshsggs dimi

hangi veride önde muahahahhahahshs

Topla oynamadamı rakip sahda pasta mı kaleye tutan tek şutun faulle olmasinda mı

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

• Yeni yeni hesaplar açıp burda milleti trolleyen şalterini attıranlar neden ceza almıyor

• Süper ligde biraz kondisyonlu takımlar olsa 20 milyon euro değerleri ile bizi parçalarlar. Küme bile düşeriz. Kalitemiz sayesinde yeniyoruz. Avrupa'da foyamız ortaya çıkıyor.

Okan'ın antremanı süper lige bile zayıf kalıyor. Arabistan ligine gitmek lazım.

• Son 3 senede skorlar ortada ve kim hangi maçta ezerek yendiğide ortada

Fb 0 gs 3 fbnin 90dk şutu yok
    Gs 3 fb 0 fbnin tek pozisyonu yok
    Gs 3 fb 0 süper kupa 3dkda sahadan kaçtıkları maç
    Fb 0 gs 0 90dk yattı dedikleri maç topla oynama fb 35 gs 65
    Gs 0 fb 1 kaleyi tutan tek şut o da.musleraya açık faul
    Fb1 gs 3 fbye hajem kıyagiyla verilen pen. olmasa maç 5e 6ya gidiyodu.
    O yüzden ortada ezici bir durum varsa kimin ezdiği ortada

• Bastonlunun eli kırılmış diyorlar. Doğru mu ?

Oyunu o toparlıyordu. Bizim maçta olmaması iyi olacak.

• Cekonun eli kırılmış diyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rize, Osimhen’i sakatlayacak!

• Az önce ben ne seyrettim ya.

İki adam için Feyenord maçını izledim.Böyle işkence görmedim.

Ev sahibi takım bir şeyler yapmak istiyordu,deniyordu ama Feyenord özellikle ikinci yarı el frenini çekmişti.

Kötü ve sıkıcıydı.

• Avrupa yolu kapandı artık lige bakmak lazım

• Yrs123 Y kullanıcısına yanıt
    Aynı fikirdeyim... Şampiyon olursak şu kış transferindeki oyuncuları takıma oturtturursak.. bu bile yeniden yapılanma sayılabilir ama foruma bakarsak öldük.. bittik.. bırak 6 puan önde olmayı.. sanki küme düşme hattına yaklaşıyoruz.. şu negatif havayı bir atsak çok iyi olacak.. Hala Lig bizim elimizde.. Eğer Okan bunu da değerlendiremezse hep beraber deriz.. Okan istifa..

• ozkn_s kullanıcısına yanıt

Onunla ilgili tespitlerimi de diğer yorumlarımda yazdım. Adana maçında da bu tespitlerimi yazdım. Kaan’ın özür bile dilemediği paylaşımından da tescillenmiş oldu.

• Bu adamın sözleşmesine zorunlu satın alma koyan badem bıyıklı urfalı transfer sihirbazını kovmak için dursun neyi bekliyor? Sportif çocuk parkına döndü. Önüne gelen kulübe oyuncu çakıyor.

• 
Sayfa: önceki 71377138713971407141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.