Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7427. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 29 Misafir (6 Mobil) - 27 Masaüstü9 Mobil
5 sn
149.393
Cevap
382
Favori
2.776.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 74257426742774287429
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Menerlilere niye üzerimize işiyorsunuz diye saldırmışlar. Adamlar alışkın değil tabii herkesin birbiri üstüne işemesine  

• osonguler kullanıcısına yanıt

Golü adamlar ikram etti bari golü görüp yazın

• Fenerinde cok bir sey oynadigi yokta. Bu anderlecht te tuhaf isler var. Yedek kadroyla maclara cikarlar, dzekoya elnesiriye servis yaparlar. Italyan takimlari desen elendi gitti milani juvesi atalantasi kesin rakiplerini ezerek gecer derken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • salaRus kullanıcısına yanıt

kardeşim bugün maçı izledik tam olarak yüzsüz olan kim oluyor şimdi

• intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt
    Muslera takıntısını anlıyorum huzur bozulur eski oyuncu falan, Mertens olayını hiç anlamıyorum. Üstüne üçlü oynama takıntısı. Valla kendi kendini bitiriyor adam, yazık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lotus_dh L kullanıcısına yanıt

Febelinin biri tribüne sızıp birinin üzerine işemiştir.

• Ben sana gerçeği söylüyorum. Bunu 1 golü olan dinamo kiev maçından önce de söyledim şimdi de diyorum. Okan ile birlikte rezil bir futbol ve skor. Pazartesi akşamı burada GSli hesap kalmayacak ban yemeyen.

• febeliler ırkçılık mı yapmış şimdi

beklenir

• MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt

defan hattımız sorunluydu. samet'in olduğu defansla olacak o kadar.

ayrıca uefa lig sıralamasında anderletch 10. , az 19. bitirmiş.

ben hollandalıların kondisyon sistemlerini beğeniyorum. bizim konuda da burada da birkaç defa yazdım. keşke bizim kulüpler bu kadar çer çöpe milyonlar bayılacağına yıllık 1 milyona adam gibi hollandalı kondisyon gurupları getirseler.

• Orta saha alternatifleri Kerem ve Berkan olan takimda taraftar ittirmese orta sahaya transfer yapmiyorduk ya inanabiliyor musunuz?

Sampiyonlugu taraftar kurtarmis olabilir gercekten.

• -OdATA- kullanıcısına yanıt

Hakeza yanlışlıkla kazansak bunlar okan kazandırdı der mi acaba ?

• intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt
    Orası öyle hocam. Ancak, maçı çevirmek için bam güm basarlarsa olmaz o iş.

Hayal aleminde olmamak lazım. Adamlar boş değil. Çok zor o skoru çevirmek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün bile 10. dakikada falan AZ'li topçu korner atılırken su attı ahrazlar.

Pazartesi günü bu tahriklere gelirlerse, ki zaten 50 tane adam atsalar stadın içine bu çok rahat yapılır. Hükmen mağlup olacağız.

Böyle rahatsız tanıdığınız varsa maça gidecek oturun çocuk gibi tembihleyin.

• CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt
    Hocam yok ya ne olacak fener ağır üstün geldi adamlara hepsi o

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • getirin ordan bir oguzhan gsm lig sonuncusuna karşı şov yapacak :D ama avrupada köy takımından bir maçta 35 şut yiyecek

• naak98 kullanıcısına yanıt

Okan'ı boşver.

Ligde Lemina Frankowski Günay başlasın Fener'i bu Okan bile yener. Her maç o rakipler o kadar ikramlarda bulunuyor ki gözünüzde büyütüyorsunuz.

VAR ile iptal olan 1 gol sayesinde 24.lüğe tutunan bir takım, hızla düşüşe geçen Anderlecth ile eşleşti. Sonra ki tur da zor değil ama çok zorlanacaklar.

• Rai-gy kullanıcısına yanıt

Hocam sen zaten bir oyuncu kestin diye takimda huzur bozulacak gevsek bir ortama musaade ettiysen bu da senin hatan. Profesyonel futbol kulubu burasi kim iyiyse o oynar.

• Galatasaray'ın 2 maçı ne kadar rezilse fenerin çok daha güçlü takıma karşı mücadelesi o kadar büyük bir başarı. Avrupa'da böyle rezil olduktan sonra Fener maçını yenmenin anlamı çok çok azalıyor ne yazık ki. Adamlar kılpayı çıktıkları grupta bizden rahat ilerleyecekler. Okan ve 5-6 naylon, fiziksel gücü olmayan dandik pren ekibi sezon sonu yollanmalı acilen. Buna en başta Abdülkerim de dahil. Her maç saçma sapan gol yedirip top şişirmekten başka bir şey yaptığı yok. Musleraymış, Keremmiş bunları saymıyorum zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 20 Şubat 2025; 23:19:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Maçın hükmen tescil edilecek kadar ciddi şeyler mi oldu ben anlamadım. En kötü ertesi gün seyircisiz oynatırlar yani niye hükmen belirlensin ki?

• maicole kullanıcısına yanıt
    Ligde yenilgisi olmayan takımı eleştirene skor taraftarı denmez.Senin gibilere skor taraftarı denir.
    Ortada oyun yok skor geliyor diye savunuyorsun hocanı işte
    Açarsın bakarsın benim mesajlara bu konuda Okan'ın hoca olmadığını kaç kez yazmışım bakarsın.
    Bu ligin şampiyonluğunu tabiki küsümsenir.300 milyon kadro değerin var rakiplerinin %80'i 20 milyon Euro kadro değeri ile oynuyor Onları bile zar zor 1 farkla yeniyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 74257426742774287429
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.