Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7449. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: insaatmüh. , stalker , vesalius , Akcam46 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 39 Misafir (4 Mobil) - 36 Masaüstü7 Mobil
5 sn
149.427
Cevap
382
Favori
2.777.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 74477448744974507451
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Derbide benim gibi lemina - sara - torreira üçlüsünü izlemek isteyenlere kötü haber.

Sırf mertens'i oynatabilmek için dinlensin diye erkenden oyundan aldı.

Bu adam tamamiyle teknik direktörlük kabiliyetlerini kaybetmiştir. Pazartesi günü kazanırsa (hiç sanmıyorum) sezon sonu, kaybederse ya da beraberlikte derhal kovulmalıdır.

• Dostlar şunu asla göz ardı etmeyin. Okan Buruk bir sorun haline gelmiştir. Bu adamın eline Rafa da versen, Skriniar da getirsen potansiyelini aşağılara çekebilecek kapasitede.

Ancak Okan Buruk en büyük sorun değil. Şuan gönderilse hiç kimsenin gıkı çıkmaz. Artık arkasında taraftar desteği de kalmadı eskisi gibi. Bir olağanüstü toplantıyla verilecek karara bakar.

Asıl ve en büyük sorun bu "sözde" yönetimdir. Bunlardan öyle kolay kurtulamazsınız. Bunlar oraya bir emir ile getirilmiş, farklı işleri halletmekle görevli aparatlar. Siz sanıyor musunuz ki, bunlar Okan'ı gönderip Conte, Mourinho gibi birini getirecek ? Sonra da onun isteyeceği isimleri alabilecek ! Ünal Aysal bunların ağa babasıydı (fersah fersah üstündeydi), onun bile Manciniye yaptıkları ortada.

Bunlar oyuncu ikna etmeyi başaramayan tipler. 15-20 milyon bütçeyle Jakops,Jelert alan şahıslar bunlar. Ferrari alabilecek imkanı varken pert linea alabilen tipler bunlar. Hem art niyetliler hem de beceriksiz. Çoğunun bir itibarı, tanınırlığı, bağlantısı, becerisi yok.

Bunlar 2 ay dolanıp 10 milyon maaşla Sarri ayarında birini getirir, ona da sağdan soldan hurda toplar gibi oyuncu toplar bunlar... Bunlar yüzünden takımın ceza alması bile muhtemel. Bakın tekrar uyarıyorum. Hem mal varlıkları gidiyor,gidecek hem de ceza aldıracaklar usulsüz işleri, lakayt hareketleri nedeniyle. Sonra hepsi topuklayacak. Belanın büyüğü bunlar yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuntius -- 21 Şubat 2025; 7:52:26 >

• Bu sallai Antep maçından beri taş gibi oynuyor. Adam milli takımda forvet oynuyor. Bizde sağ bek, sol bek , üçlüde kanat bek oynadı . Ne zaman ileri uca gitti, potansiyeli ortaya çıktı. Jelert, jakobs, cuesta gibi çöplere 30 milyon gömdük. Burada tek mantıklı olan potansiyelinden dolayı jelert idi ama o da çok yüksek bir bonservisle geldi. Beklenti arttı, hala bizim seviyemizin çok çok altında , 3-4 milyon verip 1-2 yıl bizim ligde kiralık gönderip geliştirilmeliydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Şampiyonluk kaybetmeden bir teknik direktörün gitmesini beklemeyin

bilmiyorum öyle bir örnek var mı türkiye de

• Nuntius kullanıcısına yanıt
    Yeni moda fenerli ağzıyla konuşmak oldu herhalde. Bir de malum takımlardaki 2 çöpü örnek vermişsin. Güzel güzel böyle devam edin. Arada malum takımları da övün maçta da okanı ıslıklayın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İki sene önce yağlı suratı savunanlar şimdi gitmesi için uğraşıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • salaRus kullanıcısına yanıt

valla yatıp kalkıp günay'a dua etmemiz lazım. 6-7 olacak maçtı. bundan sonra kaleyi devralması lazım. muslera'ya da güzel bir parti ile veda edilebilir. son zamanlarda kötü olsa da o da zamanında az kurtarışlar yapmadı. hele fenerle kadıköyde 0-0 kalıp şampiyon olduğumuz maçta bir kurtarışı var ki oy oy oy. ben yine de severim kendisini.

• Okan'da taktik yok. Oyuncularımız saha içerisinde çok çaresizse oynuyor, ne yapacaklarnı bilmiyorlar, çalışılmış hiçbir şey yok. Rakip ceza sahasına giremiyoruz, ileri koşu yapıp o oyunculara uzun pas veremiyoruz, dar alanda kilit paslar asistler yapamıyoruz, defans yol geçen hanı gibi gelen geçen gol yağdırıyor.. Yapamıyoruz da yapamıyoruz...

Tottenham maçı neydi öyle, ne kadar istekliydiler, ne kadar güzel oynuyorlardı... Ama o maç sondu, sonrası hiç iyi gitmedi bizim için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu senede sadece fenere saplamakla gececek :(

• Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt

Ben isterim hocam en azından disiplinli Futbolcularla nasıl konuşulacağını biliyor..

• Nuntius kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sen hasta mısın yada x takımlı mısın? Okan ın kişiliğini sevmem taktiksel açıdan çok eleştiririm fakat adam 2 sene üst üste hala da rekorlar kırıp takıımı şampiyon yapmış, senin cehaletine uyup yolladılar diyelim yarın takımım başına x bi teknik adam geldi peş peşe 3 maç yenildi gitti şampiyonluk? O zaman ne diyceksin?

Görende sanacak ki bu adamdan önce her sene ş liginde çeyrek avrupa liginde final oynuyoruz sanar.

Sürekli başarılı oluyoruz içinize ali koç ruhu mu kaçıyor nedir derdiniz akıl almıyor böyle yorumlara

• GÖRDÜK HEM DE NASIL. KESİNLİKLE BİRİLERİ BU TRANSFERDE ARKA PLANDA PARA YEDİ.

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐
  • Fadeout kullanıcısına yanıt
    Süper ligde 280 milyon euroluk kadro ile 20lik küçüklere borusu ötüyormuş ama Avrupa akıl ister çap ister

Hoş süper ligde defterini de pazartesi dürerler yine bir rezillik çıkaracak sonra kovulur artık

okan olmadan ne yaparız diyenler neyin kafasını yaşıyorsa anladım

İçimizden birini seçer göndeririz bundan leş olamaz zaten mümkün değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 21 Şubat 2025; 8:35:59 >
  • Derbiye dinlenmiş Muslera ve Mertens'le çıkacağız.

FB'nin kaybedecek bir şeyi yok. Bizim kaybedecek 1 maçımız var. Şimdi biz düşünelim.

• Ömürcan kullanıcısına yanıt

Dün gece kovulmalıydı.

Derbiye hocasız çıksak bir fark olmaz.

• shinji mikami kullanıcısına yanıt
    Adamın arkadaşlarının hepsi devlet ihalelerinden zengin oldu. Ne yapsın? Ucuza genç yetenek getirip, aç mı gezsin? Bıyığına gurban olalım.

• Lemina 'yı avrupa kadrosuna almayıp,Cuesta 'yı aldım .

İki maçta AZ Alkmaar 'a yattım.

Köy takımlarına yenilip Play-offlarda elendim.

Bok gibi top oynattim.

Huzurlarınızda Okan Buruk .

• -OdATA- kullanıcısına yanıt
    Ya sen Football Manager'da takımın başına geçsen, yarım sezonu devirmeden ya kulüp iflas eder ya kovulursun

Hayatında ne gibi futbolla ilgili başarın var da bizden biri gitsin idare eder diyip sallıyorsun

Sen gitsen gitsen çaycı olarak işe alınırsın; oradan idare edersin kulübü artık top toplayıcılarla kuliste yapışarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiki -- 21 Şubat 2025; 8:44:6 >
  • shinji mikami kullanıcısına yanıt

Hocam köy takımlarına elensin önemli değil de

Rezil bir futbol var aylardır

En son Totenham maçında keyifle izledik takımı

Icardi gitti foyası ortaya çıktı

Bu kadar basit

• Ömürcan kullanıcısına yanıt

Bir de 3 lü oynadık mı tamamdır :)

• 
Sayfa: önceki 74477448744974507451
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.