Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7592. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tanhu11 , tanhu11 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 38 Misafir (10 Mobil) - 29 Masaüstü11 Mobil
5 sn
151.951
Cevap
384
Favori
2.822.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 75907591759275937594
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allahın hazımsız 10 yıldır başarısız demode köylü portekizli hocasından maymun diye hakaret yedik birde iyi mi, tff fener eş başkanlığını bırakıp şu herife ceza versin artık yetti Türkleri aşağıladığı.

• hem mourinho hem acun memnunlarmış yabancı hakemden böyle devam edelim o zaman Uefa atasın hakemleri sezon sonuna kadar cezaları da uefa versin yabancı mhk oluyor da yabancı pfdk niye olmasın hatta artırıyorum etik kurulu filan da uefaca belirlensin aa ama o olmaz di mi bir külübün başkanı başka bir kulübün kongre üyesi olamazdı etik değildi bu. Küme düşürülme sebebiydi

• Kadıköy'de eze eze yendik onu niye konuşmuyorsun la? Atilla Karaoğlan olmasaydı maç 7 olacaktı. Bu maç Okan efendi 6 puan artı 1 de ilk yarıdaki maçta etti 7 puan için takımı oynatmadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volkan Bodrum'dan kovulup geri dönmüş buraya hahahha. Tam bir sirk ya. Bodrum'un başına da ırkçının eski yardımcısını getirdiler, ligde Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını isterim diye açıklama yaptı.

Tepede doğru düzgün iktidar yok ki. Şu ilişkiler ağından neler çıkardı neler.

• Ligin başından beri yabancı hakem olsaydı şuan çoktan şampiyonduk.

• Angelino yine gol atti en iyi sol kanat beklerden birini alip sol bek yaptik cop diye yolladik sonra en iyi sag kanat beklerden birini aldik ve sag bek yaparak muhtemelen yazin gonderilmesine neden olucaz gecen yazdan 3-5-2ye sadik kalinip sola angelino saga frankowski alinsaydi bu takim mac kaybetmezdi bile

• osonguler kullanıcısına yanıt
    Lemina Saranın en az 5 gömlek üstü futbolcu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamların taraftarı meşale yakıp insanların üzerine atıyor, malum yöneticisi çıkmış neden kornerde hiç yabancı madde atılmadı, biz aptal miyiz görüyoruz diyor.

Milyonların önünde milyonlarca insanı algı yaparak avutuyorlar.

Kimse de sormuyor dalga mı geçiyorsun bizle diye.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    Çalışıyorsa da vazgeçecektir. Problem idman değil sadece. Zihniyetimiz bozuk. Bir adam geliyor içi HIRS dolu. Sonra boktan ülkemizin boktan liginde biraz zaman geçiriyor ve herkesin salla başı al maaşı zihniyetine sahip olup sadece kendi şahsi hayatlarının peşinde koştuğunu görüp bu alemin tek kerizi ben miyim diye düşünüyor olacaklar ki onlar da içine veriyor. Buraya gelen her fit topçu biraz fıçısı olmuyor mu yalan mı? Sneijder geldi ne kadar fitti son sezonunda biraz göbeği görünmesin diye bol forma giymeye başlamadı mı? Ndombili bizden gittiği gibi formunu düzeltti. Icardinin öncesi sonrası hepimizin malumu. Bu ülke bu lig insanları içindeki hırsa dayalı mücadeleci ruhu yok ediyor. Beşiktaşlılar kahrolurken topçular maç bitse de gece kulübüne gitsek diye emin ol saat takip ediyorlar.

Umut etmeyeceğim artık umut yok çünkü. Hayatımda bilmem kaçıncı kez GS'ı takip etmeme kararı almak üzereyim ama bu kez hayatsızlıktan yine pes etmem umarım.

Bu sezonu bitireceğim. Bu sezon fener 4'ü takmadan 5. yıldızı takmak dolayısıyla benim için önemli. Ama sonuç ne olursa olsun bu sezonun sonunda ben artık yokum. Mentalim kaldırmıyor artık.

• Sbeamlichi kullanıcısına yanıt
    Ben senin gibi farklı takımların forumlarına girip trollük yapmıyorum.

Kafayı kim yemiş ortada.

Iq seviyende çok net ortada.

daha fazla üstüne gitmeyeceğim yoksa anladığın ve hakettiğin dilden konuşurdum ancak ceza almaya değmessin.

• Oğlum şaka maka savaştan gelen Dinamo Kiev bu takıma 3 gol attı. Adamın o ağzından düşürmediği Türk hakemlerinin uydurma penaltısı olmasa takımının Galatasaray’a golü yok. Yılda 15 milyon Euro alıyor. Güzel yoluyor Allah’ın kerizlerini.

• Lig sonuna kadar bunlar ağlama serisi yapacak sanırım &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

• boş şovmen Mou'ya karşı yaptığı açıklamaları destekliyorum da takım kaç haftadır top oynayamıyor bugünde Lemina sayesinde diri kalan takımın hocası da bi zahmet hakem hakkında yorum yapmasın.

Osimhen'e top şişirmek dışında bişey yaptığımız yok, bu maç özelinde böyle olsa anlarım ama kaç haftadır yokları oynuyoruz.

• Bunlar harbiden farklı kafa yaşıyorlar.
    Galatasaray sezonun en formsuz hali ile oyunu domine etti. Sözde en formunda fener anca kontralar ile bir şey yapmaya çalıştı. En formada fener yaralı aslanı anca gıdıklayabildi.
    Ama hala şizofren gibi lig adalet falan diyorlar. Adalet olsa fb ilk beşe dahi giremez.

• Vinicius'a ırkçılık yapıldı bütün spor medyasi ülkemizde dahil Vini'ye destek oldu ve ırkçılığı kınadı.

E hadi konusun abi???? A spor, TRT spor yorumcular nerdesiniz ırkçılık yapıldı bugün ülkemizde ses çıkarsanıza alooo herkes kuma mi gömdü yine kafasını????

• 
Sayfa: önceki 75907591759275937594
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.