Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7621. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: The Man in the Suit , JoDeep7 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 38 Misafir - 39 Masaüstü1 Mobil
5 sn
152.418
Cevap
384
Favori
2.833.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 76177618761976207621
Sayfaya Git
Git
Giriş

Vizyonu düzgün ortaya koyabilsek aslında tüm sorunlar ortadan kalkacak. RFS örneğini o açıdan verdim. 40 milyon liginin şampiyon takımı 8 maçta 5 puan aldı. Bence çok iyi bir başarı. Aynısı bizde olsa kıyametleri koparırdık.

• ozkn_s kullanıcısına yanıt
    Neyse hocam iyi geceler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Berlin93 kullanıcısına yanıt

Yönetim gitmeden Okan'ı göndermek ya da Okan gitmeden yönetimi göndermek hiçbir işe yaramaz. İkisini paket halde yollamak gerekiyor sezon sonu.

Yoksa Hatipoğlu ve Kavukçu'nun bizi menajerlerin kucağına attığı, kadro planlamasının p'sinin yapılmadığı şeklinde devam ederiz.

Galatasaray'ın 22-23 öncesi gibi geniş bir kadro revizyonuna ihtiyaç var bu yaz.

• burnaldinho B kullanıcısına yanıt

Birinci konu

...... aşağıladı diye cümle kurmak biraz sıkıntılı.Ben onu anlatmaya çalışıyorum.Orada bir milletin ismi var.Dikkat etmek lazım.Hassas olmak gerekir.O millete ait bir bireysen hassas olman lazım.

İnsan kendisini bu şekilde anlatır mı?

İkinci konu

Galatasaray camiası diye değerlendirirsek yanlış olur.Bizim hocaya söyledi.Ama hiç hoş olmadı, yaptığı kesinlikle doğru değil.Onaylamak mümkün değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıdaki arkadaş beni iyi dinle; seni bu mesajların kurtarmaz, kurtarmayacak bilmiş ol.
    Paketleme işi olacak ama bil bakalım kim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkn_s -- 26 Şubat 2025; 1:35:33 >
  • Jaxson Ryker kullanıcısına yanıt

Parrot çok iyi topçu yalnız Elmander gibi orta sahayı +1 yapan adamlardan ilerde baskı oyunumuza uygun geri doğru sinsi press konusunda çok başarılı uygun bir maliyetle çözebilirsek alalım 8 milyona filan çok skor yapamaz ama çok iş yapar çift forvetli düzende

• Yine bazi akilsizlar cikmis lig sampiyonlugunda ne var falan cekmeye baslamis. Baba siz taraftar falan degilsiniz. En karaktersiz Fenerli sizden evladir. Fener bir kere sampiyon olsun ortaligi ayaga kaldirirsiniz ama lig sampiyonlugu bizi kesmiyor diye ikiyuzlu palavralar salliyorsunuz.

• intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt

Hoca lig şampiyonluğu da çok önemli de orta alt seviye takımlardan futbol dersi almak sıkmadı mı sizi de ? Bu sene şampiyon olalım evet ama bu sene de şampiyon olursak okan buruğun avrupa futbolu düzelir mi sizce ? Avrupada da bir şeyler görelim artık bizim ligin suyu çok çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naak98 -- 26 Şubat 2025; 2:29:57 >
  • naak98 kullanıcısına yanıt

Okan Buruk'un gitmesini isteyene lafim yok benim. Ama gidip de bunu lig sampiyonlugunu kucumseyerek dile getiren iki yuzludur kardesim. Aha dun yasadik nasil igrenc bir toplulukla rakip oldugumuz ortada. 3 senedir su igrenc heriflerin yuzunu guldurmemeyi kucumseyen Galatasarayli falan degildir benim gozumde. Alelade sampiyonluklar degil bunlar.

Isin matematigi cok basit. Sampiyon olamazsa zaten kalma sansi yok ama sampiyon olursa 3 sene ust uste sampiyon olmus hocayi da kimse gonderemez. Okan Buruk gitsin diye su rezillerin sampiyon olmasini isteyen varsa kendini sorgulasin. Tabi bence gelecek seneki Sampiyonlar Ligi macerasi da son sans olur. Orada da husran cikarsa artik emekleri icin tesekkur edip vedalasmak lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercityfirm1895 -- 26 Şubat 2025; 2:47:36 >

Hocam 4 sene üst üste şampiyon yapar ama CLde de 0 çekerse ne yapacağız  

• naak98 kullanıcısına yanıt

CL’de 0 çekerse değil ilk 24’e giremezse göndereceksen direkt. Ümitsiz vaka demektir. Ha ben bu arada takımın haline bakınca bu seneki şampiyonluğu da çantada keklik görmüyorum hala onu da belirteyim. Hoca takımı toparlamazsa işimiz var.

• Hala bizim fikstür fenere göre zor, pasa maçı zorlu geçecektir hatırlayın geçen yıl oynanan maci son dk larda atmıştık golleri

Vala yazdıklarına imzamı atarım dostum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • şampiyon yapıp cl e kaldığı sürece hoca kalır. cl de isterse her maç 30 yesin. sporda para herşeydir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 26 Şubat 2025; 4:31:54 >
  • Adam geldiği seneden beri 2 senedir şampiyon yapmış, üstüne gene puan farkını açarak en büyük şampiyonluk adayı yapmış, ve hiçbir zaman da FB'yi hiçbir teknik direktörün yapamadığı kadar ezen bir oyun anlayışı olan bir takım haline getirmişken berbat bir teknik direktör olduğunu zorla kabul ettirmeye çalışan kanarya takımının taraftarları var. Sanki Avrupa da her sene final oynuyorduk ve bu adam bizi finale taşıyamadı. İstikrar olmadan Avrupa da başarılı olamazsın. Zamanla Okan da gelişecektir ve başarılı olacaktır. Bir de bu tarz adamları forumda yetkili yapmışlar. Yazık, malum takımların yetkililerine bir bakın da biraz düşünün.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Harika konuşulmuş izleyin dostlar.

https://x.com/EskiAcikOnline/status/1894476715469979746?t=oGOnXfQ49CH_0OiwXFHMhA&s=19

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • luckylukegs L kullanıcısına yanıt

yalan algı bunların ağzına a dan z e yuva yapmış. alayı böyle.

• 
Sayfa: önceki 76177618761976207621
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.