< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkn_s -- 9 Mart 2025; 18:20:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7882. sayfa)

-
-
Her postunuzu acaba ne zaman atarsınız diye heyecanla sayfayı f5 yapmaktan ellerim nasır tutuyor hocam. Lütfen daha fazla atın. Çok kısa geliyor birde böyle, daha uzun yazarsanız, milyonlara hitap edebilirsiniz.
-
Boşver sen bunları.Kafana göre takıl.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mac 1 olur Okan gece kovulur
Sabaha kadar buradayız.
-
Yönetici olmuş ama, şey olamamış…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tottenham-Bournemouth maçını izliyorum. Bu adamlar top oynuyorsa biz bu ligde ne oynuyoruz diye bir düşündüm. Hakikaten çok fark var. Numaradan yerde yatma yok, eyyam yok, atletizm üst seviye, kimse dokununca yere yatmıyor, mücadele üst düzey ve bunların hepsi seyir zevkini yukarı çıkarıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün rahat kazanırız. (Gülerek)
-
Fenerin hali gs den kotu istersen bayrama kadar burda bekle
Ben hayattan vazgeçmişim ne feneri galatasarayı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayJupiter -- 9 Mart 2025; 18:47:51 > -
Okanı zerre beğenmem ama bu saatten sonra şampiyonluk vericek kadar vasat biri değil.
-
O kadar vasat biri hocam. Egolü ve kibirli.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: BucephalasOkanı zerre beğenmem ama bu saatten sonra şampiyonluk vericek kadar vasat biri değil.
10 kişi kalmış Fener'e yenilerek son hafta stressi yaşatan ve Başakşehirle iken de 8 puan fark geriden gelerek şampiyonluğu bize veren aynı Okan Hocadan bahsediyoruz değil mi?
-
8 puan farktan şampiyonluğu Kimyager Hunter verdi.
-
-
Sezonları karıştırdım sanırım ama içeride 2-1 yendiğimiz Feguli'nin rövaşata atarak gol attığı sezonun en kritik maçında bize puanı bırakırken takımın başında Okan yok muydu?
-
Hayattan sagliktan aileden onemlisi yok dostum gecmis olsun kendini toparla
quote:
Orijinalden alıntı: EspâdaSezonları karıştırdım sanırım ama içeride 2-1 yendiğimiz Feguli'nin rövaşata atarak gol attığı sezonun en kritik maçında bize puanı bırakırken takımın başında Okan yok muydu?
Okan Buruk 2019 yazında gitmiş...Apo Hunter şampiyonluğu verdikten sonra.
-
Hunter vardı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X