Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7941. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 33 Misafir (5 Mobil) - 32 Masaüstü8 Mobil1 iOS
5 sn
158.996
Cevap
382
Favori
2.956.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 79397940794179427943
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lig bitecek adam yavaş yavaş oturacak yazıyo 🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• Penaltı ve goool.
    Atalanta deplasmanda 1-0 öne geçti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Sara Lemina Torrik den biri yedek başlamalı hem hamle oyuncusu olur, Demirbay a kalıyoruz yok sa

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

Kendi kalesine atmassa zaten osimhen cakicakti her turlu gol yani, osimhen 2 tane karsi karsiya kacirdi, baris karsi karsiya kacirdi, yunus sara kale onunde sacmaladi . Alanyanin gol haricinde 1-2 pozisyonu var yada yok oda full kapanmalarina ragmen

• Yediğimiz gol öncesi faul yok hatalı kararla yedik
    Son dk penaltıyı vermedi
    Caldığı çalmadığı hatalı düdükler
    Verdig8 vermedigi hatalı kartlara rağmen yendik..

• luckylukegs L kullanıcısına yanıt

Bunun 2 sarı kartı ve 1 kırmızı itirazdan, bunun dışında 1 tane sarı kartı vermese de olurdu. Ben hakemde art niyet görmedim. Diğer büyüklerle oynadığı maçlara bakmak lazım. Morat'a da az daha ikinci sarıyı yiyecekti. Israrla adamı çekip çevirdi. Adam kaçtı peşinden yine çekiştirdi. Şimdi hakem mi diyor adamı çek diye? Sarı kartlar yerinde. Kutucu'nun sarı kartı gereksiz sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

Lemina geçen hafta da bu hafta da sürekli bir şeylere serzenişte bulunuyordu vücut diliyle. Bir memnuniyetsizliği var takımla alakalı. Eliyle koluyla napıyorsunuz siz der gibi hareketler yapıyor hep. Ya takım arkadaşlarına kızıyor yada Okan’a “senin oynatacağın topun..” diyor. Fark eden olmuştur illa ki. Yedek kalırsa şaşırmam
    Bence baktı tüm press yükü üstüme binecek salmaya başladı kusura bakmasında biz bu ada mı niye aldık ?

• Stones kullanıcısına yanıt
    Bu yeterli sanırım?
    https://x.com/Galatsrysevgisi/status/1898822744659345418?t=KAWSX0GY6J2qGnD_Ri-evw&s=19

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luckylukegs -- 9 Mart 2025; 23:26:6 >

Muslera ve Sallaiye çok hızlı kart gösterdi. Muslera kendisi de dediği gibi kaptan sıfatıyla itiraz etmişti. Onun haricinde leminanınki de abartı. Diğerleri doğru.

• ilk izleyişte real madrid sanıyorsunuz :)

• samtiger kullanıcısına yanıt

Kaleciye kaptanlık verdiğimiz içinm sırf en az 30 kere sarı yemişizdir.

Madem böyle bişey var verme kardeşim ya.

• samtiger kullanıcısına yanıt

İtirazın bir sınırı var. Muslera itiraz ederse şiddetli ediyor bilmeyen yok. Sallai adamın bileğine bastı hatırladığım kadarı ile.

Ben bu hakemi ilk defa gördüm. Biri çıkıp bu yabancı hakem dese, fena değil derdi. Objektif olma adına. Mimiklerinden anlarım, bu hakem G.Saray'lı değil. Ya da çok profesyonel. Dediğim gibi Fb maçını yönetsin bir ona da bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stones

Bunun 2 sarı kartı ve 1 kırmızı itirazdan, bunun dışında 1 tane sarı kartı vermese de olurdu. Ben hakemde art niyet görmedim. Diğer büyüklerle oynadığı maçlara bakmak lazım. Morat'a da az daha ikinci sarıyı yiyecekti. Israrla adamı çekip çevirdi. Adam kaçtı peşinden yine çekiştirdi. Şimdi hakem mi diyor adamı çek diye? Sarı kartlar yerinde. Kutucu'nun sarı kartı gereksiz sadece.

Alanya golü öncesi Morata faul yaptıysa bize en az 2 penaltı çalması gerekmezmiydi ?

Taç atan adama 85. dakka oyun yavaşlatıyor diye sarı veren hakem ben hiç görmedim, sen gördün mü ?

Rakip taç atıyor top elinden kaydı sahaya düştü tekrar attırdı ... neden acaba ?

İlk yarı Morataya tokat var faul yok, Torrik e arkadan bastılar faul yok ?

Biz atağa çıkarken top hakem e çarpıp yine bize geliyor oyunu durduruyor, kontra atağı kesmiyor mu ?

%60 70 le topa sahip olduğumuz oyunda 7 tane sarı kart görmüşsün ben böyle bir şey yabancı hakemlerde bile görmedim, sen gördün mü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 10 Mart 2025; 0:39:58 >

Yönettiği fb maçlarını attım ama cevap çıkmadı
    Şöyle resimli atayım daha rahat görürsünüz belki.
    &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

Geçen sezon geri klasman düşürülmüş diyor. Ben izleyelim görelim diyorum. Haftaya versinler fb'ye bizzat izlemeye çalışırım.

• evohan kullanıcısına yanıt

Tam dusunduklerimi yazmissin.

Hakem kesinlikle duygusal olarak desteklemis.

Her mac boyle.

Olaya gel

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    İzledik ve gördük zaten.

Fbye 3 maçta 1 sarı gösteren hakem gsye 1 maçta 7 sarı ve yedek kulübesine 1 kırmızı vermiş.

Cevap açık ve net yani.

• &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

• evohan kullanıcısına yanıt

Hah evet, oradaki sarı kartı da gereksiz. Çünkü 2 dakika önce Alanya yenik iken taç kullanacak, 30 saniye bekledi. Nabza göre şerbet yaptı orada. Veriyorsan yenik takıma da vereceksin. G.Saray'dan da itiraz eden yok ama öndeyiz diye. Yenik olsaydık herkes elini havaya kaldırırdı yanlış mı? Hakem dört dörtlüktü demedim. Kutucu'un ve Sallai'nin kartı gereksiz.

• 
Sayfa: önceki 79397940794179427943
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.