< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 10 Mart 2025; 7:19:7 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7948. sayfa)

-
-
Evet yapının büyüğü burada sürekli yazıyorum FB senede en az on maçı oynamadan alıyor, 7-8 takım ve hoca var 15-16 maç yapar bunlar en az 10 maçı oynamıyor yatıyor en az 10 maç boru değil , Gs maçlarına ise ölümüne hazırlanıyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: BucephalasBugün gözler mertensi çok aradı. Zaten geçen maç dinlendi, bu maç neden oyuna almadı hoca
içerdeki maçta taraftar ile oynatır.
-
Bizim buradakiler daha iyi biliyor okandan abi. İdmansa idman, taktikse taktik, analizse analiz. Kimse buradakilerin eline su dökemez
-
Ben bazı Anadolu kulüp maçlarında ki koşu mesafelerini cidden merak ediyorum. Yok mu mesela dün Alanya'nın koşu ile fb maçında ki koşu mesafesi. Biri paylaşsın, varsa Kasımpaşa da olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen takımı versen iki günde küme düşürürler, diziliş taktiği adam oyuna alma vs anlar herkes bundan bir şey demiyorum ama antreman tenposu taktik vs yılların futbol adamına kimse bunları öğretemez burda herhaldequote:
Orijinalden alıntı: salaRus
Bizim buradakiler daha iyi biliyor okandan abi. İdmansa idman, taktikse taktik, analizse analiz. Kimse buradakilerin eline su dökemez
Antalya nın maç başı faul ortalaması 13 14 ken, FB maçında 3 faul yapmışlar, bizim maçta görü sen şimdi 😄quote:
Orijinalden alıntı: miskin_yekBen bazı Anadolu kulüp maçlarında ki koşu mesafelerini cidden merak ediyorum. Yok mu mesela dün Alanya'nın koşu ile fb maçında ki koşu mesafesi. Biri paylaşsın, varsa Kasımpaşa da olur.
Bu Okan Buruk un cidden futbolcudan da futboldan da anlamadığını düşünmeye başlayacağım. Osimhen Icardi ikilisi tuttu diye Morata Osimhen ikilisinin de tutacağını sanıyor. Halbuki Icardi de öyle bir futbol zekası ve top tekniği var ki adam isteseymiş en kralından 10 numara da olurmuş zaten. Morata nın ise alakası yok ama olsun bizim TD ısrar ediyor. Yahu 75dk Morata niçin oyunda kaldı?? Üstelik her an kart çıkaran hakeme karşı bir de asabi asabi hatektlerde bulunurken. Yeminle aklım almıyor bu tip hataları
Eyvah eyvah.
Parator sansar gibi bekliyor.
"Galatasaray özlenmez mi" demiş.
-
-
..............Oshimen
.......Barış Yunus Franko
............Sara Torreria
Elmalı Apokerim Sanchez Kaan
Bence ideal kadro bu illaki yenileride oyuna katmaya çalışıyor Okan ama öyle lak diye sistemi değiştirecek bir oyuncu alamadık biz, Lemina Kutucu Morata iyi birer hamle oyuncusu olmalı, yazdıklarımın form ve sakatlık durumuna göre ( Mertens ve Sallai de ilk 11 olabilir duruma göre )
ligde kaldı 10 maç
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Biri yukarda Okan idman işini çoğu kişiden iyi biliyor falan yazmış.. bloklama butonuna ışık hızında bastım
uzun zamandır gördüğüm en saçma yorum olabilir
Bu arada sezon sonu sonuçtan bağımsız, Okanla birlikte yönetim de şutlanmalıdır
Dün bir oyuncumuz ne olduğu belirsiz saçma sapan kırmızı kart aldı. Sahada sarı kartlarla bizi doğradılar bir tane adam çıkıp açıklama yapmıyor
Şampiyonluğu mu sattınız hayırdır ?
Dün macin Hakeminin yaptiklarini gördükten sonra bugün futbol konusmaya gerek yok. Takim genel olarak topa sahip olma üstünlügünü elinde tuttu, tutuk ilk yaridan sonra ikinci yari Yunusun girmesiyle oyun daha hareketli oldu ve istedigimiz sonuca ulastik. Antalya macinida alirsak araya rahat gireriz. TFF nin YAPI si kalan maclar azaldikca ve biz kazandikca daha agresif sekilde üzerimize gelecekler. Herseye hazirlikli olmamiz gerekir. Biz kazandikca onlar cildiracaklar!
-
Bu takım malum takımın kendisini de yapısını da hakemlerini de ezerek şampiyon olacak.
Kuslar saniyorki Besiktasa takilacagiz, aksine haftalardir düsük profilde mac cikaran takim Besiktas macinda bambaska mücadele edip güzel futbolla Besiktasi yenecek. Besiktas o kadar agim sagim mac oynamiyor, ikinci yari oyundan dusuyorlar. Besiktasta 3 kilit adami kitledinmi eli kolu baglaniyor.
-
Arkadaşlar bizim bay geçeceğimiz hafta olacakmı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X