Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7948. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 34 Misafir (12 Mobil) - 28 Masaüstü14 Mobil
5 sn
158.970
Cevap
382
Favori
2.955.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 79457946794779487949
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OkumadanAlma

Oğuz Aydın`ı Dursun Özbek bizzat kendi transfer edecekken Okan iptal ettirdi gerek yok o bölgede yeterince adam var dedi. Bizzat röportajları var aynı hafta bir yerlerde yayına çıkmıştı bizzat ağzından duyduk.

Skrinar bize gelseydi Okan`ın yerleşim ve önde basmalı oyununda rezil olurdu rezil ederdi.

Biz kalabalık defans yapmıyoruz.

Ben bizim fiyasko transferlerde dönen oyunu,kimlerin büyük komisyonlar çarptığından eminim de kanıtı olmadığı için konuşan dava açılırsa kaybeder. Burak Elmas ve Abdürrahim Albayrak çok sevdikleri imPARAtır ile neden ters düştü. Burak Elmas ve Abdürrahim Albayrak transferlerden komisyon mu almıştı yoksa alındığını mı öğrenmişlerdi.

Biri gidiyor futbolcunun manajerine ulaşıyor senin şu futbolcunu aldıracağım sen şu parayı iste şu kadarı benim diyor,ve o futbolcuyu yönetime aldırıyor. Sen farklı düşün,elbet burada bu durumu anlayan birileri vardır.

Okan ve ekibi yetenekli futbolcu bulamıyor ve hep son anda yetersiz isimleri ortaya sürüyorlar aldırıyorlar. Bu hep tesadüf mü,ayarlama mı?

Ben sana örnekleri verdim bir sürü öyle konuşuyorum sen ise Oğuz Aydın ı FB aldıktan sonraki Okan ın açıklamasını yazabilmişsin sadece, nedesin adam "istedik ama 3 e 5 baktı Başkan alamadı" mı desin :)
    Yav adama ilk teklifleri biz yaptık, adam bizi bekledi uzun süre Okan ında haberi vardı tabiki... Sana bir ayrınntılı örnekte Doue olsun, Okan ın istediği bu adamı almayıp daha yüksek fiyatla Jelert denen vitaminsizi kim aldı nasıl aldı ? Bu bizdeki yöneticiler kim Allah aşkına Okan ın kim olduğu belli en azından ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 10 Mart 2025; 7:19:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• miskin_yek kullanıcısına yanıt
    Evet yapının büyüğü burada sürekli yazıyorum FB senede en az on maçı oynamadan alıyor, 7-8 takım ve hoca var 15-16 maç yapar bunlar en az 10 maçı oynamıyor yatıyor en az 10 maç boru değil , Gs maçlarına ise ölümüne hazırlanıyorlar.

• Cumhuriyetin son kalesi muhalif Fenerbahçeli arkadaşlardan (:)) henüz aşağıdaki konu ile ilgili bir yorum duyamadık...

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bucephalas

Bugün gözler mertensi çok aradı. Zaten geçen maç dinlendi, bu maç neden oyuna almadı hoca 

içerdeki maçta taraftar ile oynatır.

• evohan kullanıcısına yanıt
    Bizim buradakiler daha iyi biliyor okandan abi. İdmansa idman, taktikse taktik, analizse analiz. Kimse buradakilerin eline su dökemez

• muthisbishi kullanıcısına yanıt

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• vaypcnet kullanıcısına yanıt

Ben bazı Anadolu kulüp maçlarında ki koşu mesafelerini cidden merak ediyorum. Yok mu mesela dün Alanya'nın koşu ile fb maçında ki koşu mesafesi. Biri paylaşsın, varsa Kasımpaşa da olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: salaRus

Bizim buradakiler daha iyi biliyor okandan abi. İdmansa idman, taktikse taktik, analizse analiz. Kimse buradakilerin eline su dökemez
    Aynen takımı versen iki günde küme düşürürler, diziliş taktiği adam oyuna alma vs anlar herkes bundan bir şey demiyorum ama antreman tenposu taktik vs yılların futbol adamına kimse bunları öğretemez burda herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: miskin_yek

Ben bazı Anadolu kulüp maçlarında ki koşu mesafelerini cidden merak ediyorum. Yok mu mesela dün Alanya'nın koşu ile fb maçında ki koşu mesafesi. Biri paylaşsın, varsa Kasımpaşa da olur.

Antalya nın maç başı faul ortalaması 13 14 ken, FB maçında 3 faul yapmışlar, bizim maçta görü sen şimdi 😄

• Bu Okan Buruk un cidden futbolcudan da futboldan da anlamadığını düşünmeye başlayacağım. Osimhen Icardi ikilisi tuttu diye Morata Osimhen ikilisinin de tutacağını sanıyor. Halbuki Icardi de öyle bir futbol zekası ve top tekniği var ki adam isteseymiş en kralından 10 numara da olurmuş zaten. Morata nın ise alakası yok ama olsun bizim TD ısrar ediyor. Yahu 75dk Morata niçin oyunda kaldı?? Üstelik her an kart çıkaran hakeme karşı bir de asabi asabi hatektlerde bulunurken. Yeminle aklım almıyor bu tip hataları

• salaRus kullanıcısına yanıt

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• ..............Oshimen

.......Barış Yunus Franko

............Sara Torreria

Elmalı Apokerim Sanchez Kaan

Bence ideal kadro bu illaki yenileride oyuna katmaya çalışıyor Okan ama öyle lak diye sistemi değiştirecek bir oyuncu alamadık biz, Lemina Kutucu Morata iyi birer hamle oyuncusu olmalı, yazdıklarımın form ve sakatlık durumuna göre ( Mertens ve Sallai de ilk 11 olabilir duruma göre )

• ligde kaldı 10 maç

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Biri yukarda Okan idman işini çoğu kişiden iyi biliyor falan yazmış.. bloklama butonuna ışık hızında bastım

uzun zamandır gördüğüm en saçma yorum olabilir

• Bu arada sezon sonu sonuçtan bağımsız, Okanla birlikte yönetim de şutlanmalıdır

Dün bir oyuncumuz ne olduğu belirsiz saçma sapan kırmızı kart aldı. Sahada sarı kartlarla bizi doğradılar bir tane adam çıkıp açıklama yapmıyor

Şampiyonluğu mu sattınız hayırdır ?

• Dün macin Hakeminin yaptiklarini gördükten sonra bugün futbol konusmaya gerek yok. Takim genel olarak topa sahip olma üstünlügünü elinde tuttu, tutuk ilk yaridan sonra ikinci yari Yunusun girmesiyle oyun daha hareketli oldu ve istedigimiz sonuca ulastik. Antalya macinida alirsak araya rahat gireriz. TFF nin YAPI si kalan maclar azaldikca ve biz kazandikca daha agresif sekilde üzerimize gelecekler. Herseye hazirlikli olmamiz gerekir. Biz kazandikca onlar cildiracaklar!

• Bu takım malum takımın kendisini de yapısını da hakemlerini de ezerek şampiyon olacak.

• Kuslar saniyorki Besiktasa takilacagiz, aksine haftalardir düsük profilde mac cikaran takim Besiktas macinda bambaska mücadele edip güzel futbolla Besiktasi yenecek. Besiktas o kadar agim sagim mac oynamiyor, ikinci yari oyundan dusuyorlar. Besiktasta 3 kilit adami kitledinmi eli kolu baglaniyor.

• Arkadaşlar bizim bay geçeceğimiz hafta olacakmı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 79457946794779487949
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.