Takimin hisselerini alarakmi? |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (8558. sayfa)

-
-
-
Diyelim Arda Turan Eyüp'ü sahaya yenilmek için çıkarttı. Biz de yendik. Sonrasında da şampiyon olduk.
Anlaşılan böyle bir ahlaksızlık olduktan sonra sevineceksin öyle mi?
Arda sahaya Okan kovulsun diye çıkarsaymış. Saçmalığa bakın.
Arda sahaya işini iyi yapmak için çıkmalı. Okan da sahaya işini iyi yapmak için çıkmalı. Sonunda bir futbol maçı oynanacak ve daha iyi oynayan yenecek. Bunu istemekten vazgeçtiğimiz an futbolun ne anlamı kalır?
Böyle ahlaksız tekliflerle elde edilecek başarılar nasıl olur da bir taraftarı mutlu edebilir?
Sahte zaferlerle kazanılan kupalar nasıl olur da gelişme sağlar?
Diyelim böyle bir ahlaksızlık oldu, bir süre sonra da Arda TD oldu. O zaman da Atletico ile oynarken ona yatmayacağına nasıl güveneceksin?
Sen bunu Galatasaray için isterken diğerleri de Fener için yapmaya devam ederse hangi yüzle çıkıp onlara laf edeceksin?
Temiz futbol, ahlaklı mücadele için en önce kendimizin temiz, ahlaklı olması gerekmez mi?
Nasıl utanmadan böyle teklifler yapılabiliyor, gerçekten rezil bir durum. İlla midemiz mi bulanmalı.
Ayrıca şimdi çıkıp hakkımızla yendiğimizde bile bu lafları örnek gösterip galibiyetimize de gölge düşürecek bir sürü senin gibi kafa sahibi insan ortalığa saçılacak.
Daha oynanmamış maçı kirleten bu anlayışı lanetliyorum.
-
dilinize sağlık hocam
-
Yüzde 100 haklısın ama Okan'ın da çok ciddi göz ardı edilemez sıvamaları mevcut , benim fikrim çok net ve bana göre yüzde 100 olması gereken, ya Okan gitmeli ya Erden Timur veya o ayarda biri gelmeli , her şeyi hocaya yıktık bekliyoruz hoca tek başına bu kadar becerebiliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yahu güldürme kardeşim. Kayserispor un anahtarı Yapı kredinin elinde. tıpkı çoğu Anadolu kulübünün olduğu gibi. yapı kredi ne derse yapmak zorunda
-
Her boqu da sen biliyorsun kes birader.
Arda Turan Galatasaray`dan puan alırsa ölünceye kadar uğraşırım.
Ahmet Kutucu için 6 milyon Euro verdik Arda`nın ve takımın ödenemeyen maaşları ödendi. Boşuna mı 6 milyon Euro verdik 2 nilyonluk adama.
Şampiyonluk Eyüp maçı yüzünden kaçarsa ben Arda Turan`ı Galatasaray düşmanı olarak görürüm. Herkes yerini bilecek.
Bodrum açık açık alenen yatmış.Ksmpşa yıllardır satıyor yatıyor. Rize her sene çay satarım bal satarım koçum gelmiş ben yatarım diyor.
Bizim dürüstlük abidesi necdet Arda Turan bizi zorlamazsa o şampiyonluk helal değil,hak etmiyoruz diyor.
Bdrum,Ksmpaşa,Rize sattı yattı. Arda çıkıp yatın demese ama son gün yorucu idman yapsa farklı sistem denese maçı vermiş mi olacak. Arda maçı verelim desin demiyoruz. Son gün yorucu kıran kırana idman yaptırsın,5-4-1 oynasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 16 Nisan 2025; 11:41:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mizah değil de hasta diyelim :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamamen aynı fikirdeyim.quote:
Orijinalden alıntı: vaypcnet
Yüzde 100 haklısın ama Okan'ın da çok ciddi göz ardı edilemez sıvamaları mevcut , benim fikrim çok net ve bana göre yüzde 100 olması gereken, ya Okan gitmeli ya Erden Timur veya o ayarda biri gelmeli , her şeyi hocaya yıktık bekliyoruz hoca tek başına bu kadar becerebiliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bi Anadolu kulübü de demiyor ki.. sen Galatasaray dan puan mı alabiliyorsun da. bana hesap soruyorsun diye. kendileri yenemiyor. birde başkalarından dileniyorlar.
-
-
-
YAPI nin ciplak resmi.
-
Ligin acik ara en haysiyetsiz takimi Kasimpasa. Adamlar Fener'e yattiklari yetmiyor bir de digerleri de daha rahat yatabilsin diye onlara da kaybediyor. Ustune Fener kupada tur atlasin diye U19 takimiyla cikiyor. Galatasaray maclarindaki azim ve motivasyonu diger maclarinin yarisinda gosterseler Samsun'un yerinde onlar vardi su an.
Yilanin basi Kasimpasa'dir. Camia olarak cok ciddi baski yapmamiz lazim bu ahlaksiz kulube. Gecen Fener'e her mac yatiyorsunuz diyen kardes Hasan Tahsin'dir benim icin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercityfirm1895 -- 16 Nisan 2025; 12:13:38 > -
-
Hatay'da Kasımpaşa izindeydi. Aslen fb yalamasi olan bu kulüp azılı GS düşmanıdır. O sezon dişli bir takım olmasına rağmen Galatasaray şampiyon olmasın diye şampiyonlugun averaja kalmasını hesap ederek bjkden 7 tane yemis böylece Galatasarayi şampiyonluktan etmiştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk_o -- 16 Nisan 2025; 12:38:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ali Kocun sözünü edip gösteremedigi YAPI nin resimleri Ligin sonuna yaklastikca cok güzel görünmeye baslamis.
-
Kasimpasayi UEFA Radarina alip match fixing denetlemesi yapmalidir.
-
-
Kulüp olarak taraftar olarak bu Kasımpaşa Hatay Rize Kayseri ve seneye gelme ihtimali olan Karagümrüke gereken tezahürat farkındalık vs yapılmalıdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X