Şimdi Ara

Galatasaray'a duran toptan kaç tane sallarız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yan top zaafiyetleri ortada. Duran ve yan toplardan en çok gol yiyen takımlardan biri Galatasaray ve ligin duran toptan en çok gol atan takımı, boy ortalaması en yüksek takımlardan biri Fenerbahçe. Galatasaray'ın defansında 1.80'lik Serdar Aziz mevcut.

Bu şartlar altında ben en az 2 diyorum.

• FB yerden oynarsa parçalar gs yi .Eskisi kadar duran top hakimiyeti kalmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BJK maçı öncesi de benzer bir konu açmıştın. Neydi derbi Fenerli' nin düğünü müydü öyle bir şey. Sonra düğün yerine cenaze evine gider gibi olduk. Lütfen Derbiler öncesi sen konu açma kardeşim, ters tepiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: supernova034

BJK maçı öncesi de benzer bir konu açmıştın. Neydi derbi Fenerli' nin düğünü müydü öyle bir şey. Sonra düğün yerine cenaze evine gider gibi olduk. Lütfen Derbiler öncesi sen konu açma kardeşim, ters tepiyor.

"Savaş Türk'ün düğünüdür." diye bir söz vardır, bilir misin? Türk savaşta ölse de, muzaffer olsa da savaş Türk'ün düğünüdür. Derbide yenilmişiz, fark yemişiz benim için önemi yok. Ben her derbiyi maksimum güvenle beklerim. Zaten konuyu da ben kapattırmadım, yenilgiyi ya da lafının altında kalmayı kabullenebilecek karakterde bir insanım.

• Mr. Pink kullanıcısına yanıt
    Takılıyorum aldırma. Genede böyle maçlardan önce fazla iddialı konuşmayı sevmiyorum, sonra hayal kırıklığı büyük oluyor. Umarım dediğin gibi olur.
  • Bir tane atarız en fazla. Penaltı hariç.

• Fenerbahçe Beşiktaş maçlarına gerçek derbi olarak bakamıyorum bile. Ligin, Türkiye'nin asıl derbisi Cumartesidir. İki büyük takım özlemişim harbiden. Duran toptan 1 gol atacağız ve 1-0 bitecek gibi geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 tane kesin sallarsınız.
  • 3 atar bitiririz
  • Dk. 17 Giuliano
    Dk. 43 Gomis
    Dk. 66 Dirar
    Dk. 72 Rodriguez

Maç sonu skoru: 2-2
  • Bu maçta duran toptan gol atabileceğinizi zannetmiyorum Galatasaray'ın öncelikli hedefi beraberlik olacaktır maicon ve fernando ile Fatih Terim gereken önlemi alacaktır.Aykut Kocaman da eğer bir süpriz yapmazsa önceliği gol yememek olan bir kadroyla çıkacaktır sert bir mücadele olacağını zannetmiyorum 2 tarafta gol atmaktan ziyade gol yememeye uğraşacağı için maç tamamen ortasaha mücadelesi içinde geçer bu nedenlede maçın kaderini en çok belirleyecek isim bana göre Galatasaray'da Belhanda,Fenerbahçe de Giuliano olacak yarın hangi isim daha formda olursa muhtemelen maçı o taraf kazanacak.

• 21
  • Marco Luigi kullanıcısına yanıt
    Giuliano nereye pas atacağını bile belirleyemez.Belhandaya da top göstermezler.

Gol olursa defanslar atar
  • Duran top vs değil

Aykut beşiktaş maçında yaptığı hataları yapıp takımı yaslarsa Fenerbahçe kesin olarak yenilir.Bakin ihtimal bile vermiyorum .Garanti yenilir

Ancak Fenerbahçe kapanmaz gsnin üzerine giderse 6-0 rekoru bile gelebilir.Gs nin defansı içler acısı

• Atmış mı bak bakim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.