Galatasaray hiç bir zaman gerilemedi,Fenerbahçe geçti he
quote:
Orjinalden alıntı: gfb_35
FENERBAHÇEMİZİN AZİZ başkanımız sayesınde nereden nerelere geldıgı acıkca ortadadır. 2010 değilde keske FENERBAHÇEMİZİ ilelebet yönetebilse.desenize artık SARI KANARYAMIZ dahada yukselecek cimbom gerıleyecek unutulmamalı ki cimbom hiç bir zman gerılemedi cimbomu FENERBAHÇE geçti en buyuk gercek budur.AZİZ YILDIRIMIN heykelının dıkılmesı gerekir
iyi espri
Özhan Canaydın we tayfasıda şole 2020 ye kadar kalsa
quote:
Orjinalden alıntı: Brooklyn
töbe de lem
[Deleted by Admins]
quote:
Demirören de kalsın yav
Ben seviom ama başkanımı cıvıtmadığı sürece kalabilir izin veriyom
quote:
OLdu olacak bizim ALbayrak ve silah arkadaşları da kalsın...
quote:
Orjinalden alıntı: gfb_35
FENERBAHÇEMİZİN AZİZ başkanımız sayesınde nereden nerelere geldıgı acıkca ortadadır. 2010 değilde keske FENERBAHÇEMİZİ ilelebet yönetebilse.desenize artık SARI KANARYAMIZ dahada yukselecek cimbom gerıleyecek unutulmamalı ki cimbom hiç bir zman gerılemedi cimbomu FENERBAHÇE geçti en buyuk gercek budur.AZİZ YILDIRIMIN heykelının dıkılmesı gerekir
alice harikalar diyarında çizgi filmi hala yayında mı?
Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
desenize daha çok şampiyonluk göreceğiz.
flood koruması öyle mi
Çok güzel haber sevindim de neden galatasaray bölümüne açtın?
quote:
Orjinalden alıntı: cause_of_death
quote:
Demirören de kalsın yav
Ben seviom ama başkanımı cıvıtmadığı sürece kalabilir izin veriyom
Tayfadan kastımda zaten Demirörendi
fb başkanlığı yapdğı dönemde 6şampiyonluğumuz var
ortaya karışık uefa+super cup
türkiye kupalarını hiç söylemiyorum alan var alamayan var aziz yıldırım ömürboyu fb başkanlığı yapsında 4cü yıldızımızı takalım
Aziz kalsın ya en çok o gördün fb tarihinde GS şampiyonluğu ama o bi ara bırakır o arada siz korkmayın arada bi dansöz olayları olur gelir yine
Şu anda 3 büyüklerin hiçbirinde Aziz Yıldırım gibi bir başkan yok, o yüzden çamur atmanın yersiz olduğunu düşünüyorum
Ayrıca siz bişeyler dedikçe Fenerbahçenin vizyonu genişliyo, gücü artıyo, o yüzden sessizce izleyin belki bi yerde yavaşlar dururuz da yakalarsınız Tabii büyük başkanınız Özhan Canaydın hesaptan kitaptan fırsat bulursa
fenerbahçe tarihinin en çok galatasaray şampiyonluğu gören başkanı aziz yıldırım mı yoksa başka varmı?