iddanamede yer alıyor. Odası basılan hakem Bünyamin Gezer Değil Hüseyin Göçekdir. bknz : 16 Nisan 2011 Fenerbahçe - Gaziantepspor maçı
"Hakem odasi basma" diye bir yok arkadaslar. (!)
"Rezilliğin bini bin para".... Daha neler çıkacak orata.. daha ne pislikler dökülecek meydana ...
İnşallah Beşiktaş'da çekilir.
Birşey olmaz çekilin...Sonra bize haber vermeden karar alınmış demeyin...Ki denecek...
quote:
Orijinalden alıntı: Thrax
Birşey olmaz çekilin...Sonra bize haber vermeden karar alınmış demeyin...Ki denecek...
Klüpler Birliğinin aldığı kararların bir değeri ve kıymeti harbiyesi yokki.İstediğiniz kararıda alın ayrıca, körlerle sağırlar birbirini ağırlar. Ar duygusu sizi(Klübünüz kasıt) terketmişşe biz ne yapabiliriz.. Elbetteki belirli yüksek vasıflar ve seciyeler alçak düzeylere bulunmazlar..
"16 kulüp daha var" Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Galatasaray ve Trabzonspor'un Kulüpler Birliği'nden çekilecekleri yönündeki açıklamalarına ilişkin olarak, ''Gerek Galatasaray'ın gerekse Trabzonspor'un Kulüpler Birliği'nden çekilme yönündeki beyanatlarını hayret ve üzüntüyle okudum. Eğer bu iki güzide kulübün böyle niyetleri varsa, geride kalan 16 kulüp var, bence hiç mahsuru yok'' dedi.
TFF denen kurum bu olaylara zemin hazırladı. TFF denen kurum çok pasif davranıyor 3 temmuzdan beri. O zaman TFF niçin var ? TFF kulüpler üstü değilmi ? TFF yanlışı görünce onu düzeltmek için ameliyat yapması gereken kurum değil midir ? TFF bu işte tabiri caizse "godummu oturturum" demesi gereken kurum değil midir ?
Futbol bence özerkliğin tam tersine devletin kontrolünde gerçekleştirilmelidir.Tamamen devlet kontrolünde ama %100 şeffaf bir görüntüde olmalıdır. TFF derhal fesh edilmeli ve yerine futbolla hiç alakası olmayan , bu camialarla ilişkisi hiç olmamış , son derece ciddi , mahkeme duvarı tipli , banka uslubu olan yöneticiler futbolu yönetmeli. Kimse de bir gık diyemez verilen kararlara. Futbolu yönetenlerin futboldan gelmesi aslında mantıklı değil bilimsel bakarsanız.
quote:
Orijinalden alıntı: JessieJ
"16 kulüp daha var" Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Galatasaray ve Trabzonspor'un Kulüpler Birliği'nden çekilecekleri yönündeki açıklamalarına ilişkin olarak, ''Gerek Galatasaray'ın gerekse Trabzonspor'un Kulüpler Birliği'nden çekilme yönündeki beyanatlarını hayret ve üzüntüyle okudum. Eğer bu iki güzide kulübün böyle niyetleri varsa, geride kalan 16 kulüp var, bence hiç mahsuru yok'' dedi.
İlhan Cavcav:''2012 yılında Galatasaray ve Trabzonspor her hafta kendi aralarında maç oynarlar. Biz de liglerimizin içine almayız'' (AA)
Birliği kurduda sanki ligin sahibi oldu katıksız troll.
bu ligin tadı kaçtı zaten
Olmasın istemiyoruz. hem neden olucazki..#
quote:
Orijinalden alıntı: Doktor.Z
İnşallah Beşiktaş'da çekilir.
Hocam sizde böyle bir başkan varken çok zor şu adamdan kurtulamadınız gitti.
quote:
Orijinalden alıntı: ornitolog
bir zamanlar fenerde çekilmek istemişti herkes nerdeyse vatan haini ilan etmişti, güm olup devran dönüyor işte.
bir zamanlar 17-1 iz diyodunuz şimdi kim 17-1 görüyoz gün geldi devran döndü ilhan havhav bak ne demiş
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Tritium
quote:
Orijinalden alıntı: iARDAs
quote:
bir zamanlar fenerde çekilmek istemişti herkes nerdeyse vatan haini ilan etmişti, güm olup devran dönüyor işte.
Konulara ve olaylara biraz daha hakim olursan daha yararlı olur.
Çekilme nedenleri nin birisi kapris ve havalar, diğeri eşitsizliğin olduğu yerde durmak istememek.
Lütfen genelleme yapmıyalım.
Zamanında hakemleri protesto amacıyla da hakem odası basan A.Y., K.B. başkanlığından istifa etmişti.
bu oda basma efsanesi nereden çıktı ve gündemi nasıl takip ediyorsunuz anlamıyorum, odası basıldığı söylenen hakem bile buna isyan etti, koridorda karşılaştık herkes gibi bir pozsiyon hakkında eleştiri yaptı ben öyle gördüm dedim olay kapandı dedi hakem bile kabul etmiyor ama fanatik fotomaç yazınca tamamdır doğrudur diyorsunuz.
Cevap bekleniyor..
quote:
Orijinalden alıntı: Feint-TR
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Tritium
quote:
Orijinalden alıntı: iARDAs
quote:
Konulara ve olaylara biraz daha hakim olursan daha yararlı olur.
Çekilme nedenleri nin birisi kapris ve havalar, diğeri eşitsizliğin olduğu yerde durmak istememek.
Lütfen genelleme yapmıyalım.
Zamanında hakemleri protesto amacıyla da hakem odası basan A.Y., K.B. başkanlığından istifa etmişti.
bu oda basma efsanesi nereden çıktı ve gündemi nasıl takip ediyorsunuz anlamıyorum, odası basıldığı söylenen hakem bile buna isyan etti, koridorda karşılaştık herkes gibi bir pozsiyon hakkında eleştiri yaptı ben öyle gördüm dedim olay kapandı dedi hakem bile kabul etmiyor ama fanatik fotomaç yazınca tamamdır doğrudur diyorsunuz.
Cevap bekleniyor..
bu programda ki diğer şahıs hikmet karamanla ilgili bilgi için bakınız
yalçın dümer'i ne çok adam yerine koyan varmış
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme