Galatasaray avareji düşük olduğu halde üst tura nasıl çıktı?Clujun avareji gsden fazla neden gs cıktı (İyiki o cıkmıs ama merak ettim.)
Cluj ile Galatasaray'ın ikili averajına bakılır. Galatasaray 1-1 CFR Cluj CFR Cluj 3-1 Galatasaray Ayrıca avarej değil averaj
quote:Orijinalden alıntı: BlackEcho Cluj ile Galatasaray'ın ikili averajına bakılır. Galatasaray 1-1 CFR Cluj CFR Cluj 3-1 Galatasaray Ayrıca avarej değil averaj Ayrıca Galatasaray 1-1 CFR Cluj CFR Cluj 1-3 Galatasaray
quote:Orijinalden alıntı: HolyDusk quote:Orijinalden alıntı: BlackEcho Cluj ile Galatasaray'ın ikili averajına bakılır. Galatasaray 1-1 CFR Cluj CFR Cluj 3-1 Galatasaray Ayrıca avarej değil averaj Ayrıca Galatasaray 1-1 CFR Cluj CFR Cluj 1-3 Galatasaray Aynen hocam yanlış yazmışım.
quote:Orijinalden alıntı: BlackEcho quote:Orijinalden alıntı: HolyDusk quote:Orijinalden alıntı: BlackEcho Cluj ile Galatasaray'ın ikili averajına bakılır. Galatasaray 1-1 CFR Cluj CFR Cluj 3-1 Galatasaray Ayrıca avarej değil averaj Ayrıca Galatasaray 1-1 CFR Cluj CFR Cluj 1-3 Galatasaray Aynen hocam yanlış yazmışım. Canın Sağolsun
quote:Orijinalden alıntı: BlackEcho quote:Orijinalden alıntı: HolyDusk quote:Orijinalden alıntı: BlackEcho Cluj ile Galatasaray'ın ikili averajına bakılır. Galatasaray 1-1 CFR Cluj CFR Cluj 3-1 Galatasaray Ayrıca avarej değil averaj Ayrıca Galatasaray 1-1 CFR Cluj CFR Cluj 1-3 Galatasaray Aynen hocam yanlış yazmışım. yanlış ne anlayamadım
quote:Orijinalden alıntı: McHero quote:Orijinalden alıntı: BlackEcho quote:Orijinalden alıntı: HolyDusk quote:Orijinalden alıntı: BlackEcho Cluj ile Galatasaray'ın ikili averajına bakılır. Galatasaray 1-1 CFR Cluj CFR Cluj 3-1 Galatasaray Ayrıca avarej değil averaj Ayrıca Galatasaray 1-1 CFR Cluj CFR Cluj 1-3 Galatasaray Aynen hocam yanlış yazmışım. yanlış ne anlayamadım Cluj 3 GS 1 yazılmış.