Bildirim
Galatasaray Başkan Seçimine Gidiyor (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hala inanamıyorum yahu, görev süresi bitmeden 2 sezonluk leş performasın ardından "du bi bakalım, belki seneye şampiyon olur" diye beklememişler.
Ne yapak , ciddi ciddi inanak mı? -
Adam çalıyor ama çalışıyor. ( Özbek Brothers ) Hem yerine kim gelecek. Abuzer mi? Ondan bir kere liderlik vasfı yok. Şaka bir yana Özbek'in ipi çekildi. Normal şartlarda bugünleri görmemesi gerekiyordu. Ama eskiden en ufak şeyde galeyana gelen taraftar tarihimizin en kötü dönemlerinde süt dökmüş kedi gibi. Ek olarak umarım Ünal Aysal gelir başkan olarak. -
derin galatasaraya söven gs taraftarı bakıyorum göbek atıyor toplantı oldu diye.
aysalı maysalı karıştıracaklarsa dokunmasınlar hiç -
Alp yamanda istifa etti. Bu yönetim ibra edilmez. Ligin bitiminde direk seçim olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adnan Öztürk ntv sporda şuan konuşmayı doğruladı. Aysal hakkında bişey demedi, birlikte olalım kim olursa olsun. Camiyayi ayağa kaldırmamız lazım dedi. Şuan ki başkana hafiften dokunduruyor, gidişat gidişat değil bitiş noktasına yaklaştık dedi beyler. Seçim yakın görünüyor.. -
faruk süren başkan
eurolig uefa süper kupa süper lig türkiye kupası şampiyon
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O adamızı elalemin babasının malı gibi kullanıyor olması benim canımı nasıl sıkıyor bilemezsiniz. Acaba maddi değeri ne kadardır? Adamızı bir adamdan almak istiyor ve alamıyoruz resmen valla inanılmaz bir şey !!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X