Şimdi Ara

Galatasaray Besiktas Maci Seyircisiz Oynansın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 32aslan

Bjk kimde aşık atacağız onunla ? Neyin kafasıdır bu neyin kibiridir bu ? Dönde formandaki yıldız sayısına bak , geçmişine bak , tffden yalvar yakar aldığın 2 şampiyonluğa rağmen 2 yıldızlısın . Haddini , yerini bil !!!

Çıldırın çıldırın çıldırın .......güzel beste

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ride The Lightning

quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Valla beklerim böyle bir şeyi. Bjk bir tane yıldız takacak diye güzelim ligin içine ettiler federasyonuyla, hakemleriyle. Devam etsinler bu kafayla.

Sen aklı başında adamsın diğer konularda görüyorum mesajlarını, futboldan anladığını da düşünüyorum, şu yazdığın Beşiktaş'ın oynadığı futbola hakaret değil mi? Hakem hataları oluyor, herkese oluyor doğru bu sene lehimize daha çok hata oldu ancak bu takım gümbür gümbür top oynuyor, Beşiktaşı hiç izlemediğini varsayıyorum ve mesajımı sonlandırıyorum iyi akşamlar.

Geçen sene kadar iyi değilsiniz, geçen sene yardırıyordu Sosa, Gomez, Atiba üçlüsü. Şampiyon olduğunuzda da tebrik ettik, ettim şahsım adına. Bu sene öyle değil ama maalesef. Lehinize, aleyhinize hataları tartın ve bizim yenilen golleri izleyin sonra konuşalım. Sana da iyi akşamlar.

• yilmazguney kullanıcısına yanıt
    Ne çıldırıcaz arkadaşım , yılların ezikliğini atmaya çalışıyorsunuz sağa sola sataşıp, trollük yaparak. Ne zaman gs forumuna girip takımımla ilgili bir konuya girsem , çoktan bjkliler gelmiş saçma salak yorumlar yapmış oluyor. Gelmiş çıldırın güzel beste diyorsun , evet güzel beste , diğer bestlelerimiz gibi ama en iyisi gerçekleri tarih yazar tarihide galatasaray dır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 32aslan -- 22 Şubat 2017; 23:28:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gs camiasını ilk defa bu kadar tükenmiş gördüm
    Yav he he fetö , şikeden kupa eden takım kim acaba ? Fetöymüş , uefayı alırkende fetö yardım etti zaten değil mi ? İşiniz gücünüz trollük yapıp milleti sinirlendirmek , adam gibi yorum yapan yok şu futbol bölümlerinde . Sizde haklısınız ama 3. büyük olarak yıllarca ezildiniz , trabzondan hallice olan başarılarınızla alay konusu oldunuz , şimdi 1 kere şampiyon olumca g..ü başı sapıttınız .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 32aslan -- 23 Şubat 2017; 10:5:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 32aslan

Yav he he fetö , şikeden kupa eden takım kim acaba ? Fetöymüş , uefayı alırkende fetö yardım etti zaten değil mi ?

Bir ülkeye darbe yapan şahsiyetler satın alınabilen UEFA ya da ikili ilişkiler sayesinde yapmış olabilir yapmadığına dair belgen varmı benim yaptığına dair yok seninde yok ise ortadadır olay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Yahu hadi kardeşim , banlattıracaksın beni . Bugünkü hükümetin verdiği imtiyazlar sayesinde darbe yapıldı . Hoca efendi diyip bi taraflarını yalıyorlardı zamanında. Uefa kupasını fetöye bağlıyorsan daha da konuşmaya gerek yok .

• guvven kullanıcısına yanıt
    Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    /ticket.asp?rid=1859205

Pencereyi kapa ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.