Şimdi Ara

Galatasaray bu rakama 'evet' dedi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Machan

quote:

Orijinalden alıntı: -davaro-

quote:

quote:

Bir fenerli olarak sevindim

çünkü gelecek parayla kesin sabrinin falan sözleşmesini uzatırsınız

Sabrinin sözleşmesi bugün itibariyle bitti ve uzatılması beklenmiyor. Uzatılsada üzülmem en azından ruhsuz oynamıyor.

bırak hocam ruhu falan, sonuçta ruhlar aleminde yaşamıyoruz

sabrinin gsde hala oynaması gerçekten çok ilginç

Volkanında halen daha ana kaleciniz olması.

https://forum.donanimhaber.com/volkan-demirel-i-neden-yollamiyoruz--126643352#126643352

• 1-forsberge yedek olarak alinacak.forsberg alman liginin en degerli topcusu asist krali.Bruma onu hayatta kesemez.
    2-rasenball sport olarak lepizigte para bol. buyuk hedefler var.para ihtiyac yok. para bol. munihin basket takimina stad yapip, hediye ediolar, oyle dusunun yani gerisini.
    3-Eboue disinda Sabriyi kimse kesemedi derken, sanki kaliteli bek alindi da, Sabriyi kesen olmadi.
    Alinan tek kaliteli bek Eboue, efsane top oynadı 1-2 sene. sabriyle, selcukla, hakanla, erenle tolgayla gelecek yila da baslanirsa, bu kadro max. 4.olur. sampiyonluk icin 2011deki gibi saglam temizlik sart.
    4-Sabrinin bugüne kadarki en ii sezonu, Hamzali sezon. savunma bölgesi her mac otobana donerken, hucumda katki yapiyordu. onun disinda, sabrinin ilk11 oynadigi hangi sezonda gs sampiyon olmus, bek olarak? cihan dahi daha iyiydi. yalandan iki pres yapıyor bos yere, sabri mucadele ediyor oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

Sabri diyenleri bloklucam artık, bu kadar basit düşünceli olunmaz. Adam yıllardır sağ bekini idare etti. Eboue dışında kimse kesemedi, her teknik direktör de oynattı. Adami yedek koy ne diye gonderyonuz. Sanki elimizde çok iyi sağ bekler var. Tarık'i, Salih Dursun'u falan gönderdik de Sabri kaldı.

Ayrıca Avrupa kupalarında altyapıdan çıkardığın en az 3 oyuncu bulundurmak zorundasın UEFA kadrosunda. Bunlar da Semih, Sabri, Eray oluyor mecburen. Paf takımdan oyuncu çıkaramıyoruz.

Sabri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bruma insallah satilmaz. Avrupada kendini gostersin sonra gidecekse de gider zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_japan

Bruma insallah satilmaz. Avrupada kendini gostersin sonra gidecekse de gider zaten.

Satıldı bile. Böylesi daha iyi oldu seneye satsak bedava gidecekti. Yönetim kafasını kullanırsa bu 15 milyonu iyi değerlendirip iyi bir defans ve orta saha kurabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the_japan

Bruma insallah satilmaz. Avrupada kendini gostersin sonra gidecekse de gider zaten.

Satıldı bile. Böylesi daha iyi oldu seneye satsak bedava gidecekti. Yönetim kafasını kullanırsa bu 15 milyonu iyi değerlendirip iyi bir defans ve orta saha kurabilir.

Maasina zam istemisti en son. 2 yil zamli sozlesme yapip avrupada parlatsak ciddi rakamlara gidebilirdi.

• quote:

semih ve selçuk un da dahil olmak üzere tolga serdar ve ahmet gibi çöplere yatırım yaparlar..

ben serdar gürler , deniz türüç ve emre akbaba gibi çöplerden birini alcaklar diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avianca

quote:

semih ve selçuk un da dahil olmak üzere tolga serdar ve ahmet gibi çöplere yatırım yaparlar..

ben serdar gürler , deniz türüç ve emre akbaba gibi çöplerden birini alcaklar diye tahmin ediyorum.

hocam siz de, biz fener de ayvayı yedik zaten. ama bari düzgün yönetilsek

bjknin hükümdarlığını kabul etmek zorundayız sanırım

• quote:

quote:

quote:

En fazla bu senede kabul edelim ondan sonraki sene sizi bilmem ama biz dursundan kurtuluyoruz muhtemelen adnan öztürk gelecek. Doğru teknik adam getirirsek bjk o sene bu kadar kolay şampiyon olamaz sıkar biraz. Doğru teknik adam ve yönetim uyumunu sağlamalıyız.

• quote:

quote:

quote:

quote:

En fazla bu senede kabul edelim ondan sonraki sene sizi bilmem ama biz dursundan kurtuluyoruz muhtemelen adnan öztürk gelecek. Doğru teknik adam getirirsek bjk o sene bu kadar kolay şampiyon olamaz sıkar biraz. Doğru teknik adam ve yönetim uyumunu sağlamalıyız.

Ünal Aysal gelirse coşarsınız bence

biz de ise Aziz Yıldırım gitmeyeceğine göre konuşmaya gerek yok onu

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ünal Aysal gelirse coşarsınız bence

biz de ise Aziz Yıldırım gitmeyeceğine göre konuşmaya gerek yok onu

Ünal Aysal'ın döneceğini sanmam. Abdurrahim albayrak ve adnan öztürk en önde gelen adaylarımız. Dursunda aday olacakmış ama onu seçmezler heralde seçmesinler bir zahmet takımı 2 senede nerden nereye getirdi. Sizin aziz en azından yalancı değil bizimki hisse satmam dediği halde sattı.

• quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

Sabri diyenleri bloklucam artık, bu kadar basit düşünceli olunmaz. Adam yıllardır sağ bekini idare etti. Eboue dışında kimse kesemedi, her teknik direktör de oynattı. Adami yedek koy ne diye gonderyonuz. Sanki elimizde çok iyi sağ bekler var. Tarık'i, Salih Dursun'u falan gönderdik de Sabri kaldı.

Ayrıca Avrupa kupalarında altyapıdan çıkardığın en az 3 oyuncu bulundurmak zorundasın UEFA kadrosunda. Bunlar da Semih, Sabri, Eray oluyor mecburen. Paf takımdan oyuncu çıkaramıyoruz.

Alt yapından çıkmış ve yetişmiş Emre Çolak'ı bedava göndermek çok ahmakçaydı. Tolga'ya 2 milyon ver Emre'ye 1 milyon verme.. Burada iyi niyet yok paraları iç etme var..Sabri seviyesi belli yerlerde olan bir oyuncu. Ben hiç bir maçta eli belinde durduğunu görmedim. Yediğimiz gollerde soldan ve ortadan yenenler göze çarpmaz ama 3-5 tane sağdan yesen gsze çarpar. Sabri'nin önünde kim oynuyor Yasin.. Yani neredeyse koca bir kanadı Sabri tutuyor demek.. Bizim taraftar ezbere maç izliyor, birbirlerini gaza getirip dolmuşa bindiriyorlar. 26-27 kişilik kadronun en az 3 te ikisi sabrinin seviyesinin altında..

• Enes Ünal Bursaspor veya Süper ligte başka bir takımda olsaydı sizce 14 milyon euro eder miydi ?

Bruma' da öyle bu ligte 15 den fazlaya satılamaz bence. Alan kulüp icabında 50-60 a satar ona da yapılabilecek bir şey yok. Bizim ligimizin kalitesi, ederi böyle malesef. Üstü olursa ne alâ ama 15 de iyi para.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheHandOfGod

Enes Ünal Bursaspor veya Süper ligte başka bir takımda olsaydı sizce 14 milyon euro eder miydi ?

Bruma' da öyle bu ligte 15 den fazlaya satılamaz bence. Alan kulüp icabında 50-60 a satar ona da yapılabilecek bir şey yok. Bizim ligimizin kalitesi, ederi böyle malesef. Üstü olursa ne alâ ama 15 de iyi para.

İşin garip olanı yetiştirip satacağız diye bir adama 12 milyon vermektir.. Ne olursa olsun, Ronaldo veya MeEssi nin ilk çıkışları bu ligden olsa onlarda bu rakımın çok üstünde gitmezlerdi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

Orijinalden alıntı: TheHandOfGod

Enes Ünal Bursaspor veya Süper ligte başka bir takımda olsaydı sizce 14 milyon euro eder miydi ?

İşin garip olanı yetiştirip satacağız diye bir adama 12 milyon vermektir.. Ne olursa olsun, Ronaldo veya MeEssi nin ilk çıkışları bu ligden olsa onlarda bu rakımın çok üstünde gitmezlerdi..

Bana kalırsa zannettiler ki 12 ye alıp 30-40 a satacaklar büyük yanılgıya düştüler. O dönem bruma 12 milyon € edecek biri değildi bence. İspanya ve sonrasında parladı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.