Bildirim
Galatasaray CL Grup Tahminleri (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Barcelona , tothennam , dinamo , Galatasaray
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
psg city juve gs lets go
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gielenberg -- 29 Ağustos 2018; 17:46:11 > -
-
Umarım barca gelir artık Messiyi Türkiye takımıyla maç yaptığını görmek istiyorum.
Barça Roma Liverpool Galatasaray
Önüne gelen 5-6 atar 8-0ın rekoru kırılır
Mourinho'suz cl oynamıyoruz yine gelecek bu adam görün bak. -
Bayern napoli Liverpool averaj takımı olmak için süper grup napoliyle Liverpooldan tokide 1er puan alıp kalanlarda averaj kasarsınız
-
-
2.torbadan porto,benfica yada shaktar gelmezse gruptan çıkmamız çok zor.3. torbadan denk bi takım geleceğini ümit ederek söylüyorum bunu. -
Juventus
Man. United
Schalke
Galatasaray
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Momoa -- 29 Ağustos 2018; 23:55:22 > -
https://prnt.sc/ko52my
berbat olur böyle bir şey olursa..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomthejeer -- 29 Ağustos 2018; 11:31:28 > -
-
-
Barcelona
Borussia Dortmund
Lyon
Galatasaray -
L. Moskova
Shakhtar Donesk
Schalke
Galatasaray
Real Madrid
Dortmund
Liverpool
Galatasaray
Bugüne kadar katıldığım bütün turnuva ve yarışmalarda hep olabilecek en kötü ihtimaldeki kurayı çektim. Ve tahmin ettiğim hiçbir kura tutmadı.
Bu yorumu totem niyetine yazıyorum tutarsa küfür etmeyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spartan hoplite -- 29 Ağustos 2018; 17:20:8 > -
Güzel kuraquote:
Orijinalden alıntı: spartan hoplite
Real Madrid
Dortmund
Liverpool
Galatasaray
Bugüne kadar katıldığım bütün turnuva ve yarışmalarda hep olabilecek en kötü ihtimaldeki kurayı çektim. Ve tahmin ettiğim hiçbir kura tutmadı.
Bu yorumu totem niyetine yazıyorum tutarsa küfür etmeyin
-
Bayern
Napoli
Liverpool
Çıktı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X